Păreri Gangs of New York
- Wiki
Gangs of New York(2002)Bandele din New York
Articole despre film
Martin Scorsese la Berlinale: încununarea a șapte decenii de filme
Steven Spielberg ar putea să intre în istoria Oscarurilor drept singurul regizor nominalizat de-a lungul a șase decenii
20 de lucruri mai puțin știute despre Leonardo DiCaprio
Noua producţie a lui Scorsese cu Leonardo DiCaprio va începe filmările anul viitor
Leonardo DiCaprio va fi Theodore Roosevelt într-o nouă colaborare cu Martin Scorsese
Vezi toate articolele »
Filme de urmărit la TV
HBO 2
18:40
Dunkirk(2017)Dunkirk
TV1000
19:25
Star Trek Beyond(2016)Star Trek. Dincolo de infinit!
PRO TV
- The Substance
În curând la cinema
- Bird
- Paddington in Peru
- Hogyan tudnék élni nélküled?
- Futni mentem
- A Complete Unknown
- A New Kind of Wilderness
- Smok Diplodok
- Presence
- Marked Men: Rule + Shaw
- Out of the Nest
- Woodwalkers
- Young Hearts
- Les fantômes
- A Real Pain
Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Află mai multe
my favorite
Epopeea sângeroasă a formării New York-ului modern
Ei civilizeaza lumea!!
Exceptional
tot cred ca asta a fost cel mai bun rol. tu vorbesti de ultimul mohican vad. ala nici n-a fost rol, mai mult secundar. absolut fiecare replica a lui bill este magistral interpretata prin limbajul adecvat, intonatia perfecta.
fiecare gest al lui bill, de la injunghierea(daca poate fi vorba de asa ceva) pe la spate a lui monk, pana la obisnuitul scuipat sunt perfect interpretate.
asta a fost rol de premiu oscar, o prestatie extraordinara.
idealuri: cum vrei sa-ti explic idealurile celor 2, daca tu nici macar nu intelegi sensul cuvantului?
in fine, ma simt nevoit sa te-ntreb: tu ai vazut filmul asta? sau ai vazut mad max si-ai incurcat motoreta lui mel gibson cu satarul lui bill?
''Istoria are felul ei de as uita eroii''
-Rasismul, dialogurile, conceptiile despre rasism.
-Faptul ca razboiul civil pt abolirea scalviei a fost ''purtat'' mai mult de un ''conglomerat'' de natiuni care migra in America decat de insusi americani propriu-zisi.
-Sistemul de vot haotic si nedemocratic (care app imi aduce aminte de tara asta de rahat in care traiesc/traim, (doar ca la ei se intampla in anii 1800 si la noi in anii 2000).
-Imaginea irlandezilor care trebuia sa ''plateasca'' cu sange dreptul de a fi cetatean american si imaginea literalmente in care irlandezi se imbarcau pe vapor si pe deasupra lor erau aduse la tarm trupurile conationalilor lor morti in razboi (ceea ce urma sa… citeşte
Capodopera
exceptional
da
bun
interesant
cum poti sa spui ca daniel day-lewis nu se vede de mustata? el face tot filmul. a fost cel mai bun rol din cariera lui. recunosc, cameron diaz n-avea ce cauta.
in schimb, primele 20 de minute din film sunt cele mai bune momente ale filmului, laolalta cu aparitiile lui bill. comparatia cu mad max nu cred ca se merita. scorsese a reprezentat foarte realist vremurile respective.
imaginea sangelui varsat pe zapada este extraordinara. e-adevarat, nimeni nu se moara dupa violenta, care nu este gratuita. bill si priest su luptat pentru niste idealuri, idealuri pentru care au si murit pana la urma.
rusine pt scorsese si pentru filmul american, care oricum nu mai are nici o valoare
cu toate astea, are o distrubitue bunicica
Nota 7/10
Prestatii foarte bune ale actoriilor si regia deosebita fac din Gangs of New York un film foarte bun care trebuie urmarit.
masterpiece
Printre putinele filme in care Leonardo mi-a placut, dar ' the real man' in film este Daniel Day-L.
primeste doar 7 din cauza prestatiei proaste a lui Diaz... ( o actrita pe care o agreez si care are un farmec aparte in filme - aici NOT! ) si melodiei de la sfarsitul filmului care este total inadecvata.
recomand, doar celor care au putin habar de istoria mijlocului anilor 800.
America was born in the streets !