Grizzly Park este un film foarte bun,scenariul e ,pur si simplu BESTIAL. Actorii interpreteaza foarte bine rolurile,pe scurt,este un film PERFECT de vizionat, mai ales pentru tineri. Vizionati-l,ca MERITA!!!!!!
chiar dak mnu merita un 10 curat, tot il dau, deoarece scena finala a filmului ii demna d un 10! tema filmului putea fii putzin mai dezvoltata, ultima parte face tot filmu, p parcurs poveshti d adormit copilasii...
Un film in care ne este deminstrat din nou cat de dobitoci sunt tinerii americani (observ din comentariile precedente ca spre asta tind si tinerii de la noi )..Peisajele si gagicile sunt singurele lucruri pentru care merita sa faci efortul sa vezi asa ceva.
Mai nu va tot certatzi atata k doar is niste impresii nu?
Shi apoi care-i treba cu voi k filmu' pot sa spu k ii de vazut dak stii sa apreciezi
Shi apropo pentru fiecare pelicula de film cineva s-a chinuit shi e posibil chiar sa fi avut noptzi nedormite pentru a putea sa-l faca asha cum e
Putin respect fata de cei ce creeaza asemenea "opere de arta" k doar nu-i ushor, k vad k intre voi nu prea avetzi... dar de ce?...ma intreb
Un film foarte slab care a devenit interesant la sfarsit.Singura chestie care mi-a placut-a din film a fost actrita Emily Foxler (Bebe) care si-a interpretat rolul de fata naiva foarte bine.Nota 4 ptr film si nota 8,5 ptr Bebe.
delirezi ,tot filmul e interesant,inca de la inceput ,criminalu ala incepe sa terorizeze lumea si merita vazut si datorita peisajului mirific din natura, ia sa-l vezi in HD si o sa iti dai peste bot ,asta numai film "foarte slab" nu e! k m-am si enervat ,filmul meu preferat...
Un film cu filmari bunicele,dar in rest prestatiile sunt cam slabe si pe alocuri e plictisitor,puteau sa faca un film horror cu ursi bun,dar au pierdut ocazia,de vazut doar o singura data!
un tanar din acest film se lauda ca a avut grija de batrani , lea inlocuit medicamentele cu placebo , au murit cativa , dar a scapat nepedepsit pt ca politistii iau facut perkezitie fara mandat si acuzatile au fost retrase . Sustine ca Batranii sunt vulnerabili , ne ocupa spatiul ne consuma resursele
Acest film este reluat periodic si difuzat online la Kanal d in 4 ian 2015 .
Asta e un film confuz pentru ca la un moment dat nu mai stii cine e criminalul si cine trebuie sa scape cu viata.Actiune penibila si scenariu exagerat.
super!
....
Bred.
What a ce...
Acest film este reluat periodic si difuzat online la Kanal d in 4 ian 2015 .