Un film cu si despre escrocherii destul de interesant. Pacat de subiect, caci se putea face un film mult mai bun.
O atmosfera destul de rece si cam anosta, iar sfarsitul, mi s-a parut deloc inspirat.
Este un film potrivit si pt lista : Metode nelegale de procurat bani pt muribunzi si nu numai .
. . . De ce a murit pisica ? De curiozitate . Nu este placere fara durere . Intotdeauna dupa mult soare vine si ploaie in viata fiecarui om .
. . . Filmu asta pare inspirat din escrokerii adevarate raportate la politie .
… citeşte
Prietenul iti spune ce AR trebui sa faci . Dusmanul iti spune CE TREBUIE sa faci . Etica si faiplayul sau dus pe apa sambetei . Singurul premiu este banul .
Orice naș își are nașul..Un film foarte interesant cu un scenariu bine construit și pus în practică într-un mod subtil echilibrat și intrigant..Merită vizionat fără nici o reținere..!
Scenariu excelent incaput pe mana unui molau. Mantegna,mai potrivit penru un rol de tambalagiu intr-o crasma la sosea. In rest toate bune si un final inspirat.
. . . Filmu asta pare inspirat din escrokerii adevarate raportate la politie .
… citeşte
Film bun dar...rabdare si tutun