mi s-a parut un film psihologic, buna actiunea si suspansul din film, mi-a placut de tipul caruia ii mergea gura mult care a incasat un glont in cap la final :-)))
Filmul e bunicel in mare parte chiar daca mai are unele scapari. Ce m`a surprins placut a fost Mickey Rourke care pana sa vad filmul asta nu prea il agream. Merge vazut zic eu
Un film slab, slab. Genul de film care porneste de la un subiect simplu si trage de el pe parcursul a 100 si ceva de minute. Foarte slabe personajele, niciun substrat emotional, nimic logic in actiunile lor, foarte superficial. Presupun ca place doar celor care se bucurca ca tipul caruia ii mergea gura mult care a incaseaza un glont in cap la final. 4.5/10
Este un film potrivit si pt lista : Case , apartamente - Probleme , solutii = un sot vine acasa fara sa stie ca nevasta lui este tinuta ostateca de un criminal periculos .
Este o experienta umilitoare .. Viata oamenilor dintro casa in care sa pretrecut ceva ca in filmu asta , e skimbata pt totdeauna . Intotdeauna a fost mai ieftin sa previ decat repari . Cine ajunge sa se vaite , sa fie nemultumit , inseamna ca sa zgarcit sau a gresit undeva . Desteptul învata din greselile altora , iar prostul nici macar din greselile lui .
sincer nu m-am uitat la tot numai pana la jumate....si partea naspa ii ca nu vreau sa ma mai uit la continuare asa ca ..asa si asa ii filmu..
nu ma captivat cu nimic, dar are actiune si pe Wayne :D cu niste mega-reflexe
un film prost, în care au jucat actori buni.... culmea e că unora li s-a părut bun, deci actorii au reușit, cum s-ar spune, să facă bici din... Sunt si cateva momente bune, in cadrele cu Diane Lane, iar filmul e ridicat intrucatva de interpretarea lui Joseph Gordon-Levitt, desi e cam sarjata. Despre Mickey Rourke, ce sa zic? Candva a fost un barbat frumos, candva a fost un minunat actor... Mai bine sa ne uitam la filmele lui din tinerete, cand alcoolul si drogurile nu-i desfigurasera chipul...
Un film fără dobândă, povestea este neinteresantă, și scenariul este gresit. Te plictisesti, există o acumulare de frustrare și dezamăgire în timpul filmului
Un film care ar fi putut fi bun, dar a esuat lamentabil. Actiunea e slabuta iar finalul previzibil, bineinteles. Mie doar Joseph Gordon-Levitt mi s-a parut ca a facut un joc bun, ceilalti au fost neconvingatori. Diane Lane s-a fortat fara succes sa para speriata, iar Thomas Jane e foarte apatic. La look-ul pe care il are, Mickey Rourke cred ca arata ca un killer si in viata reala, nu doar in filme.
radu1711
Killshot (2008)