Păreri La bani, la cap, la oase

(2010)

La bani, la cap, la oase

Ordonează după
spadacio pe 27 Aprilie 2013 21:54
un film ok,deconectant,racoritor pt zilele calduroase,calduros pentru cele friguroase.Cateodata mai avem nevoie si de astfel de filme crazy&stupid pt a nu ne prostii de tot.Romanilor nu le trebuie doar filme puternice,filosofice,adanci gen pozitia copilului,toata lumea din familia noastra sau restul e tacere.Si ce conteaza ca este inspirat din cultura americana?Asta este un film usor ,pentru relaxarea cerebelului.Nu este un film de gandit,lasa-te purtat de actiune si de replicile amuzante cateodata,penibile altadata and enjoy it.No thinking ,just laughing!
Cu stima si respect,
Spadacio!

popnicu8 pe 12 Iunie 2011 01:04
film
unde gasesc si eu filmu sa-l vad. postati va rog un link
iulikh pe 31 Mai 2011 10:55
unde il mai pot vedea in Bucuresti?
sa inteleg ca la ora actuala chiar nu mai am unde sa vad acest film in Bucuresti? Imi pare rau, am scapat vizionarile din Bucuresti, iar acum nici macar pe dvd nu am de unde sa il cumpar. Deci o sa mai apara si pe aici?
Snow_White pe 10 Iulie 2014 18:35
Mie mi-a placut filmul ,are un pic din toate ..nu e stralucit dar merge .
DeadSea07 pe 06 Iulie 2013 16:05
Parerea Mea Despre Acest Film O Puteti Vedea Pe Contul Meu (Vechi) KaRgo
craciunioan pe 25 Ianuarie 2012 19:36
Asteptatea a meritat
Am văzut filmul într-o noapte și am râs ca la un film cu Stan și Bran. Gusturile sunt diferite și nu se discuta . Asa ca dacă vreți doar filme ....putetii sa vizionați altceva .
Criystina86 pe 11 Ianuarie 2012 20:55
Nota 5 maxim
Am vazut initial Nasa, apoi am zis sa il vad si pe asta. E o incercare de film..... dar nu un film propriu zis. Nota 5 cu indulgenta
Ready pe 11 Ianuarie 2012 12:02
Nu e chiar cine stie ce filmul.Daca nu ai ce face poti sa te uiti la el.
andreeeeeeea pe 10 Ianuarie 2012 14:37
Vai, dar ala e un afis de film? Doar cand ma uit la el imi dau seama ce fain e si filmul.
chiba_florin pe 13 Ianuarie 2012 20:12
are o oarecare comedie inchisa si doar cel ce il stie aprecia il remarca
numai ca fiecare are felul lui de a cedea un film

0 4
BAGATIVAMINTILENCAP pe 11 Ianuarie 2012 14:11
DA NU VA E RUSINE ???(pt traficantii de idei oneroase)
mai mult de jumatate din cei ce ati comm acest film,nici macar nu l-ati vazut,sau ati vazut cel mult un trailler si,ca tot romanul inteligent care se respecta...va-ti luat dupa trend,tendinte,val,primul comm negativ (ca oile dupa oaia sefa hihi)si ati inceput cu kakaturi de genu...sa injuram filmu..ca e romanesc,si daca e romanesc..pute, nu e de nasu nostru...eu personal nu am timp de cinema,dar aseara l-am vazut pe protv si declar cu mana pe suflet ca am ras de m-am kakat cu stropi...comedie spumanta ca sampania buna,te tine alert in priza,nu vrei sa schimbi canalul cu ideia amara...film rom..fara nici un haz! ei bine,de data asta vreau sa zic ca m-am uitat si in reluare la el,am savurat fiecare replica,interpretarea actorilor ireprosabila,actiunea nu slabeste o secunda pe durata celor 90min sau cat o avea filmul..ce mai,sant placut surprinsa,albanezul e mortal,e kintesenta comediei cu… citeşte
0 5
Go 1 2