Păreri Le Comte de Monte Cristo

(1961)

Contele de Monte-Cristo

Ordonează după
ady_crys pe 11 Iunie 2012 18:27
foarte bun filmul merita vazut , de fapt toate variante la acest film mie personal mi-au placut foarte mult
2 2
Iulidesprefilme pe 03 Octombrie 2020 15:28
O versiune bună a celebrei cărți, în care Louis Jourdan se achită onorabil de interpretarea rolului său principal...
1 0
cosmin_kedii pe 25 Octombrie 2013 09:37
o adaptare de film foarte demna de " Monte Cristo ", de Claude Otan Lara cu Louis Jourdans,Rolurile de sprijin sunt foarte bine alese și contribuie, de asemenea, la calitatea filmului, al cărui dialog sunt fin cizelate.
1 0
suporterU pe 21 Septembrie 2022 15:04
Contele de Monte Cristo - 1961
Contele de Monte Cristo - Le Comte de Monte Cristo (1961)
O ecranizare de nota 10 a celebrului roman scris de Alexandre Dumas. Realizat în anul 1961 este o punere în scenă ce nu se îndepărtează mult de carte. Excelent jocul actorilor. Recomand călduros vizionarea lui.
Recunosc: nu am văzut adaptările cu Jean Gabin și cu Richard Chamberlain
În schimb, am văzut și o punere în scenă jalnică, parcă era parodie !– nu am reținut titlul sau cine l-a produs. Mi-au rămas în memorie scene pe care le consider aiuristice: Dantes și Fernand sînt foarte buni prieteni ce se duelează toată ziua și schimbă mereu între ei o piesă de șah: regele. Apoi coborîrea lui Monte Cristo dintr-un aerostat (balon) pentru a impresiona parizienii. Un film ce ar merita “Zmeura de aur” (Golden Raspberry Awards - premiul pentru cel mai prost film al anului)

0 0
balta67verde pe 29 Septembrie 2020 18:57
Prefer filmul cu Richard Chamberlain care mi se pare cel mai bun, dar e totusi mai de calitate decat varianta comerciala din USA, cu James Caviezel.
0 1
TudorBucur pe 13 septembrie 2022 13:42
Inseamna ca nu ati vazut filmul cu Jean Gabin. Acela nu poate fi depasit niciodata.
Joseroxi pe 20 septembrie 2022 23:05
Poate cu Jean Marais 1953.
MrJuVe pe 21 Iulie 2013 15:42
Prea teatral .