simpatic! Deviza filmului : CARPE DIEM
Angelina Jolie isi joaca propriul rol, de femeie perfecta, obositor de perfecta. Nu m-a impresionat jocul ei. Cu adevarat de retinut Tony Shalhoub.
Film bunicel, de vazut in weekend . Excelent Tony Shalhoub, mai cunoscut din serialul Monk . In rest un subiect light , despre schimbarile necesare din viata ,schimbari pe care suntem prea orbiti sa le luam in calcul din cauza succesului de moment. Memorabila scena cantarii live cu grevistii de la transport. Vizionare placuta
Angelina Jolie intr-o drama romantica interesanta cu un scenariu mai putin obijnuit. Jolie e foarte naturala ca si in Playing by Heart. Va recomand sa vedeti si Playing by Heart. Nu o sa regretati.
Un film pe care l-am indragit, pentru povestea continuta; o idee la care este bine sa ne gandim.
Dana
pe 29 Octombrie 2004 10:57
5 stele pt Angelina jolie e o actrita de exceptie.
Poate filmul nu e tocmai unul de 5 stele avan la baza o ideea foarte exploatata de industria filmului "ce-ar fi dak ai sti k mor" sau "traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima".
Totusi filmul e exceptional numai prin simplu fapt k joaca anjelina care defineste conceptul de viata perfecta.
Am vizionat filmul si in paralel am fost tentata sa ma intreb care ar fi prioritatile in viata mea daca as sti data mortii.Un film bun,cu replici spumoase.
bunicel
f. bun