Cel mai frumos film pe care l-am vazut in categoria lui... Emotionant! O interpretare de exceptie a lui Diane Gaidry: o acrita de o expresivitate iesita din comun, de o frumusete speciala, unica, ireala, inefabila. Dupa ce l-am vizionat ea a devenit actrita mea preferata all time. Pacat ca nu joaca in filme comerciale, deci mai 'populare", ea detinand impreuna cu fostul sot un studio independent, neafiliat la Hollywood. E un film pe care il urmaresc cam de 10 ori pe saptamana. Ambele actrite sunt deosebit de frumoase, o productie de exceptie a producatoarei si regizoarei Katherine Brooks! Desi are un final trist, e un film deosebit de agreabil de vizionat, mai ales pentru cei care nu au prejudecati legate de natura relatiei dintre cele doua personaje! Si inca o data, Diane Gaidry e sublima, interpretarea ei face aproape tot filmul!
dap asa e dar am o intrebara cum sa il vizionez cu subtitrare ca lam vazut fara si as vrea sa vad si subtritrarea in romana daca poti sa imi spui te ro
Un film destul de ciudat, o dramă în adevăratul sens al cuvântului. Iubirea dintre cele două femei evoluează înnăbuşit, iar descătuşarea finală atrage după sine consecinţe neplăcute.
Un film mult prea abrupt, am mai vizionat un film cu o durata similara astazi insa acela spunea povestea incepand cu expozitiunea si pana la dezonadamant, trecand prin toate momentele expunerii artistice, in timp ce acest film s-a cufundat in neant chiar in punctul culminant, creand un abis imbuibat cu intrebari, introspectii si idei nedeslusite.
Nu ma mai satur de el :)))
....
Incomplet