Păreri Mean Girls

(2004)

Fete rele

Ordonează după
andra16 pe 15 Iunie 2009 14:51
multa lume nici nu stie ce actrita grozava e Lindsay..pacat ca nu mai e cum a fost odata si a luat`o pe alte drumuri..iar filmul asta cred ca e cel mai bun al ei:X
17 0
alali pe 13 Octombrie 2016 00:05
Blonda, bruneta, roscata, orcine poate sa devina o plastic girl.
O comedie simpla, tinereasca si destul de superficiala, dupa chipul si asemanarea generatiei careia i se adreseaza sau pe care o abordeaza in continutul ei, tot una e. Inteligenta unor replici ce se vor spirituale si amuzante si care chiar reusesc sa fie asa in unele momente, scot filmul cu un pas in fata majoritatii filmelor cu "teenagers" ce au invadat piata in ultimii 10-15 ani. Trei replici le-am retinut fara nici cel mai mic efort iar asta e un semnal bun venit din partea script-ului.
1. Chiar la inceput este acea primire facuta de profesoara de matematica, Tina Fey, noii eleve venite tocmai din Africa, cand indreptandu-se spre o tanara de culoare, aceasta riposteaza: I'm from Michigan!
2.Karen: If you're from Africa, why are you white?
Gretchen: Oh my God, Karen, you can't just ask people why they're white.
3. Regina: No, I know what home-school is, I'm not… citeşte

12 0
Andreeaea pe 10 Septembrie 2009 23:33
un film tipic pentru si cu adolescenti. este destul de amuzant pentru un film de acest gen. enjoy
10 0
t3wtza ... pe 02 Iulie 2007 13:34
meriTa vazut filmu` asta ..:)...prea tare e ...;)
10 1
Mikala pe 05 Iunie 2009 14:08
E tare filmul , am ras super mult la el . E misto , merita vazut.
7 2
Jasmi pe 06 Februarie 2008 12:16
Bun.. eu vreau un film care sa se apropie cat mai mult de realitate, iar Mean Girls - un film care, dupa parerea mea merita vazut - atinge scopul care si-l propune, acela de a ne arata cum e viata de liceu si ce trebuie sa faci sa iesi la liman din tiparul de "fata buna" sau "toci", sau multe alte etichete care ti se pun pe frunte.. so, enjoy it.. and sure, Lindsay Lohan e frumoasa si e o actrita bunicica.. :)
6 2
roxza pe 13 Octombrie 2010 22:17
unul din preferatele mele ,lindsay este o actrita tare talentata,si arata foarte bine
5 0
someone_who_dares pe 23 Iulie 2010 16:34
Un film cu un mesaj si o interpretare foarte buna a lui Lindsay Lohan. Must See!!
Robyka pe 1 august 2010 21:52
scuza-ma, dar care ti se pare tie mesajul transmis de acest film?
someone_who_dares pe 12 august 2010 16:15
Nu trebuie sa te prefaci ca esti altcineva, trebuie sa te accepti asa cum esti !! :P:D
deea9595 pe 03 Februarie 2010 12:00
un film foarte bun iar lindsay chiar se pricepe la actorie.
pacat ca luat-o pe cai gresite...

scoica andreea pe 22 Septembrie 2007 18:41
e prea tare filmul merita vazut
MagicColor pe 24 Septembrie 2010 10:43
E unul din preferatele melee :X:X Lindsay joaca ff bine :X:X
De vazut neeaparat :X

4 0
VIP pe 24 Februarie 2010 22:30
BEST ! Lindsay Lohan a facut tot filmul...chiar mi-a placut...si subiectul a fost destul de interesant! Felicitari :*
4 0
Jamal pe 25 Iulie 2007 15:30
Mie mi a placut filmul ... mai ales cind cumintzica de Lohan abia sosita in shcoala ajunge sa fie polulara shi vedeta shcolii ... filmul merita vazut :)
4 2
Alinna` pe 24 Septembrie 2006 15:19
mi-a placut super mult Mean Girls...iubesc filmele cu adolescentzi!!si knd ma uitam la film....park vedeam liceul meu & Co. oricum are de toate are o love story e si funny si putzin trist si tot ce vrea sufletzelul tau :D
4 2
Deana. pe 13 Septembrie 2009 01:41
E ok filmul, nici foarte bun, dar nici foarte prost. Mai bine zis: un alt film cu L.L.
3 1
aurelian_chiriac19 pe 14 Iulie 2010 23:31
mie sincer mi-a cam parut a fi un film dragut daca ai,nu stiu,14 ani maxim.are cateva faze mai haioase dar in rest mi se pare destul de subtire
2 0
Gioana pe 24 Septembrie 2004 03:11
film usor digerabil..stai ca o leguma si te uiti la un film pe care l-ai mai vazut de 10 ori: tocilarii ciudati,fetele frumoase dar proaste si jucatorii de fotbali sexosi dar degeaba..film bun de uitata acnd te plictisesti si nu vrei sa-ti pui creierul in miscare
2 0
AlexaCullen pe 23 Decembrie 2009 13:23
E pur si simplu grozav!Cel mai tare film!Merita vazut!10!
2 3
abracadabra_7521 pe 08 Aprilie 2012 19:36
Cand vad un film, in care adolescente de 16 ani folosesc cuvantul "tarfa" la fel de des cum folosesc cuvantul "mama", care se bat pentru un baiat sau altul, etc, imi dispare brusc simtul umorului. Filmul are un mesaj educativ, dar oare un adolescent il poate percepe cu adevarat intre atatea porcarii cate sunt prezentate in filmul asta ca facand parte din realitatea unui liceu? Sunt aproape sigura ca nu. Nu as vrea ca fiica mea sa vada acest film la varsta adolescentei.
Utube pe 31 Ianuarie 2012 19:20
Este o comedie dedicată special adolescentelor, cam asta ar vrea să fie acest film, dar din păcate limbajul utilizat este foarte dur şi pe alocuri extrem de vulgar, ceea ce duce la o dihotomie, la o contradicţie, între faptul cui i se adresează filmul şi cine poate să-l vizioneze, pentru că un părinte responsabil nu ar recomanda acest film fiicei sale minore.

De precizat că acest film nu are nici cel mai mic detaliu în comun cu realitatea şi asta reiese din multele probleme referitoare la scenariu iar dacă ar fi să începem cu începutul, prima mare problemă ar fi referitoare la titlul peliculei, care este "Fete rele", titlu care este în contradicţie cu ce se întâmplă în film, pentru că personal am văzut, pe toată durata filmului, doar o singură fată rea, şefa trio-ului de fete, pe când celelalte două pot fi catalogate ca orice altceva, poate… citeşte

xerses pe 22 Ianuarie 2012 23:06
Un film aproape banal despre fitele adolescentelor....
Robyka pe 21 Mai 2010 10:29
pretty nice...
comedie tipic adolescentina (asa cum s-a mai spus pe-aici)... daca va place acest gen filmul o sa vi se para dragut.
nu e cel mai bun film al lui lindsay (si freaky fryday a fost reusit, ca sa nu mai spun de parent trap)

cojy pe 11 Mai 2010 19:54
Nu credeam vreodata sa ajung sa dau 8 stele unui film in care actrita principala este Lindsay Lohan...sa fie adevarat ca a fost infectata cu HIV?Ar fi trist sa fie asa...oricum,filmul este presarat cu multe momente amuzante si,mai important,filmul este plin de energie...
madalinamercioiu pe 04 Mai 2010 18:02
Madalina
Foarte interesant filmul. Mai mult sint pentru adolescenti.
Tim3a12 pe 05 Februarie 2010 17:06
deci pur si simplu ador filmul asta.este asa de tare.:)practic ne zice ca un liceu poate fii mult mult mai periculos decat o jungla.Linsday e extraordianara.dar viciul celebritati i`a luat`o inainte talentului actoricesc.mare pacat.:(.filmele de genu st foarte tari.:x
bulinuttza pe 03 Octombrie 2009 11:40
Foarte misto filmul. Credeam k o sa fie un film clasic despre adolescenti dar a fost sa zicem mai special. Chiar a reusit sa imi capteze atentia si mi-a placut mult. Merita vazut.
Valar pe 16 Aprilie 2006 14:40
Nu este unul din cele mai bune filme care le-am vazut, dar este deiferit de alte filme cu adolescenti. Atinge telul propus de producatorii: sa ne distreze. Dar, bine-nteles ca are si o latura sociala. Am observat in ultima vreme in filmele ce au ca subiect viata din liceele americane anumite "clisee" ce s-ar putea sa fie de fapt fapte reale, doar ca mai putin exagerate (de exemplu acele acele grupuri foarte izolate in timpul mesei de la cantina).
Denis pe 03 August 2004 20:00
Scuze eram grabit nu pentru toate varstele.
Bradley pe 28 Iulie 2004 16:54
Interesant pleonasm. :)
Da , arata bine... fetele.

oani pe 05 Octombrie 2009 20:41
f tare filmul . f amuzant dar si cu cv invataminte
1 1
Mariana Urs pe 06 August 2004 14:22
Serios vorbind,nu e pentru toate varstele,e pentru cele care se uita la comedii romantice (si rele )cu adolescenti...filmul super, si destul de iesit din tipare ca sa nu fie totalmente previzibil...in plus, pentru cei interesati ,fetele sunt foarte convingatoare...
1 2
user-66392a3980ead pe 24 August 2024 21:27
Femeile Și Fetele Trebuie Să Facă Copii Împreună Cu Bărbatul Care Îl Are:
Femeile Și Fetele Trebuie Să Știe Să Facă De Mâncare, I-Ar Pentru Cine Nu Știe, Există Internet, Spre Exemplu:
Trimiteți Mai Departe Aceste Informații Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume.

GiulianoDirt pe 20 Ianuarie 2022 19:37
O comedie mediocră, plină de clișee, tipic americană.
Dacă ești o puștoaică feminizdă, cu figuri in cap și putini neuroni este filmul potrivit pentru tine!
Nota 3.... pentru Lindsay Lohan.

Dragos.87 pe 04 Martie 2017 20:42
Filmul asta este de pe vremea cand Lindsay Lohan inca era un talent. Este o cu si depre adolescenti care iti schimba starea,merita vazut.
Dark_werewolf13 pe 18 Mai 2016 16:45
Filmul a fost mortal. Replicile chiar au fost bune, iar personajele de efect. Să nu mai zic de răsturnările de situație.
emy_sinaia pe 09 Octombrie 2014 19:33
Fete rele
Pazeste-ti spatele ca vin fetele rele si daca esti noua in scoala trebuie sa respecti regulile lor sau sa intri in gasca lor.
kakapiciu pe 19 Februarie 2014 22:14
Nu as zice ca filmul este in principal doar comedie. Poate si putina drama...
AdriAdrianna98 pe 15 Ianuarie 2014 19:02
Bun
E o comedie ok. E interesant cum se transforma fata nu din cauza fetei ci din cauza setei de razbunare, cum dintr-o fata buna a devenit una rea in atat de putin timp. In rest, e cam seaca.
Mihai2508 pe 02 Ianuarie 2014 15:29
Chiar nu ma asteptam
Un film destul de bun, chiar dragut, de fete, recunosc, dar bun.
MNarcis pe 02 Noiembrie 2013 18:42
Film de \ cu si pentru adolescenti f bun, filmul este amuzant, scenariu este bun si captivant iar interpretarea f buna..............un film ce merita vizionat si revizionat!
doinitsaandronic pe 12 Mai 2013 20:09
cu vrio 6 ani in urma filmul asta e favoritul meu si il priveam in fiecare zi, stiam fiecare cuvint din film, defapt il stiam pederost
mebubu2007 pe 28 Martie 2013 22:22
o comedie tare draguta cu adolescenti. daca esti pasionat de comedii cu tineri atunci sigur iti va placea si acest film.
Jengulici pe 04 Martie 2013 22:47
Filmul de la care au pornit mai apoi toate fimele cu adolescenti in care o gasca de 3 fete fitoase conduc scoala, dupa propriile pareri si principii....(parerea mea) Filmul imi place insa pentru ca la momentul in care l-am vazut am ramas cu o parerea buna dupa final. Partea a2a nici nu se compara insa cu prima...prea exagerata
cosmin_kedii pe 24 Februarie 2013 16:45
Acest film este destul de realist, dar de asemenea, destul de bine făcut, actorii sunt alesi bine ; Lindsay Lohan a făcut o performanță remarcabilă
cezy98 pe 18 Ianuarie 2013 17:02
Mi-a placut mai mult decat al doilea a fost foarte frumos, despre adolescentii si cat pot fi ei de rai in general. O comedie foarte buna dupa parerea mea Lindsay Lohan e geniala :X!
alexcretu75 pe 16 Ianuarie 2013 23:36
ba chiar tare comedia asta...desi ideea este aceeasi ca-n aproape toate filmele.
Wanted007 pe 10 Ianuarie 2013 10:42
Un film pe care nu l-am regretat ca l-am vazut..a fost chiar tare !!
Bayard pe 22 Decembrie 2012 01:07
Poate singurul film bun al lui Lindsay Lohan?? are mult prea multe stereotipuri... si nu se amuza de ele. Aici nu ma refer la gastile din liceu, ci la poveste.... nu l-as recomanda.
MikkaelWolfganger pe 15 octombrie 2013 00:07
E underrated Lohan asta.Oamenii tind sa arunce cu pietre in ea prin prisma vietii personale tumultoase si instinctelor sale auto-distructive.Mie mi s-a parut intotdeauna o actrita foarte ok.Inca de la Freaky Friday.
andreea7214 pe 19 Aprilie 2012 14:39
Un film bunicel , nu extraordinar , cu o poveste pe care am mai vazut-o in o multime de filme de acest gen , dar care nu te plictiseste si te face sa razi , merita 8 stelute ...
tonymaestrul pe 17 Aprilie 2012 16:48
filmul este destul de dragut. Tipic adolescentin dar merita vazut. Intamplari hazlii.
Go1 2

jinglebells