Păreri Noah
Nouă filme de Paște programate la TV. Ne aduc emoții puternice
Sărbători pascale. Șapte filme tematice la TV
Recomandări TV. Acțiune și filme de Paște
Recomandări TV. Drame și spectaculoase filme tematice
A Million Ways to Die in the West, The Interview, pe lista scurtă a filmelor cu mari şanse la premiile Razzie 2015
Vezi toate articolele »
Index filme
Program cinema
Actori populari
Trailere filme
- Don't Die: The Man Who Wants...
- Superman
- Astérix & Obélix: Le combat...
- Un ours dans le Jura
- Michael
- Los Muertos
- The Passion of the Christ: Resurrection
Program TV
Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Află mai multe
Copyright© 2000-2024 Cinemagia®
Termeni şi condiţii | Contact | Politica de confidențialitate | A.N.P.C
Termeni şi condiţii | Contact | Politica de confidențialitate | A.N.P.C
Păreri Noah
Nota IMDB exagerat de mare!
Un film biblic, fara Biblie
DEZAMAGITOR
****Marea problema a unui film care se folosește de o poveste biblică și are o țintă declarată în publicul creștin este că nu face nicio legătură cu Dumnezeu. De fapt, nici măcar nu există cuvântul „Dumnezeu" în film. El este „Creatorul", iar tot ce știu oamenii despre El, inclusiv Noe, este că a creat pământul și tot ce este pe el, după care a blestemat oamenii la căderea în păcat, iar acum vrea să-i nimicească, pentru a se întoarce din nou la o creație desăvârșită, de data aceasta fără om în ea. Lipsa lui… citeşte
sper
Superb
Multora nu le va placea ca filmul nu respecta intocmai continutul biblic, dar mie mi se pare ca sensul si mesajul nu au fost denaturate, ci potentate.
Darren Aronofsky face o treaba excelenta si merita toate aprecierile.
In opinia mea, e un film ravasitor si excelent realizat. Trebuie vazut.
Nu are legatura cu nimic!
Un film exceptional de nota 9 !
Un film bunicel
noroc cu actorii
Exact ce cautam
Noe si animalele
Nu pot sa spun ca am fost dezamagit, pentru ca nu aveau asteptari prea mari de la un regizor declarat ateu si care nu m-a impresionat cu mult prea premiatul/celebrul Black Swan. Filmul are in comun cu povestea biblica numele personajelor, subiectul (potopul) si arca, dar in rest, totul e un talmes balmes de ecologie, mizantropie si o incercare de a face un film blockbuster pe o tema controversata.
Noah este o poveste americana tipica, difera peisajul si epoca, dar in mare este vorba despre un ins puternic, hotarat, independent, care-si apara familia, care are un vis (la propriu… citeşte
cu potential
Despre film..? Monument de prostie e putin spus.
Cel mai prost film
Searbad, insipid si fara coloana vertebrala.
Un Noe ce sufera de o psihoza ce l-ar califica din plin pentru o camasa de forta, este sigur ca scopul sau este sa omoare toti oamenii de pe Pamant.
Dumnezeu a omorat cu mana lui Noe toate fiintele umane de pe Pamant si asta pentru ca a gasit un nebun, un fundamentalist care este gata sa-si ucida propria familie pentru "Misiune".
Aceasta idee ar fi putut fi magistrala daca am fi avut un scenariu bun. In schimb avem flash-uri de poveste, fara legatura fireasca, doar replici venite parca sa ne enerveze inteligenta.
Dumnezeu pare a iesi prost din aceasta poveste, dar eu inteleg ca i-a dat o sansa lui Noe sa salveze oamenii vremii si el a esuat. Misiunea sa nu era de a impiedica oamenii sa intre pe corabie ci de a-i ajuta pe cei buni sa… citeşte
Penal
Notă IMDB greșită
Foarte modificat
Au interpretat cum au vrut ei Biblia si nu cum trebuia. Ma asteptam chiar la ceva blasfemiator, dar totusi ii dau nota 6 pentru film pentru ca se putea si mai rau (ca ne tragem din maimutze sau Big Bang-ul) E bine totusi ca a spus ca Dumnezeu a creat totul si Adam si Eva au fost primii oameni! Bine ca nu a blasfemiat Facerea lumii.
Si inca ceva... Noe vorbea direct du Dumnezeu stand singur langa munte, nu avea viziuni cum e in film. Iar pe arca au intrat doar Noe cu familia nu si raufacatorii. Daca nu era in Biblie scris de Noe, pentru realizarea filmului dadeam nota 9,dar stiind ca au interpretat cum au vrut, am scazut nota. Daca nu… citeşte
asa si asa
Film de duzina
Actiunea si firul epic dezastruos , nu e nici biblic nici SF , o tentativa nereusita a unei incercari "moderne" reinterpretate. Lung , plictisitor poate cel mult placut pentru adolescenti , desi are niste scene de violenta exagerate .
Un alt motiv decat cel economic ,al acestui film este de neinteles daca nu stupid .
Concluzie : O pierdere de timp , taxata suplimetar de varianta 3D jenanta .
(Ca o gluma : tot filmul ala mijlociul ar fi fu**t si el ceva , n a avut noroc ! )
Cat despre 3D- lasa de dorit, cum lasa de dorit majoritatea filmelor 3D la capitolul imagine 3D.
DDS
Dezamagitor
O tampenie de film!
Problema mea e alta, de fapt. Unde o fi Aronofsky din Requiem for a Dream si The Wrestler?! A disparut si nu cred ca va reveni vreodata printre noi.
O porcarie
Asa si-asa!
TOTUL ESTE RELATIV
Afirma aici cineva că „nu respectă textul biblic”. Întrebarea pe care aș emite-o ar fi „Cât de fidel reproduce evenimentul istoric, însuși textul Evangheliei?”. Unele izvoare istorice neagreate de biserică, relevă faptul că cele patru evanghelii recunoscute în prezent de creștinătate (în speță de ortodoxie), constituie ceea ce a rămas (accesibil) din aproape 200 de evanghelii care ar fi fost scrise în realitate – concomitent cu cele patru (Matei, Marcu, Luca şi Ioan). Unele s-au pierdut, altele au fost eradicate de însăși instituția Bisericii. Probabil… citeşte
In primul rand emotia unei familii cu un tata intelept care vrea sa salveze lumea animalelor datorita unui vis ne cuprinde intens iar efectul 3D te ajuta sa participi mai mult in acea lume mitica.
O mica parte din biblie a fost transpusa in acest film cu geneza(facerea lumii) care este realizata foarte bine;exista niste elemente care dau suspans filmului:uriasii din piatra,Ham care nu isi gaseste nici o fata cu care sa intemeieze o familie iar cand o gaseste aceasta moare,Ila care isi dorea un copil dar nu putea sa il aiba dar printr-o magie ramane insarcinata cu 2 fete care "trebuiau omorate" de catre NOE pentru ca asa i-a poruncit Creatorul si vruia sa isi duca sarcina la capat si multe alte vrajbi intre el si Tubal-cain...
Per total filmul… citeşte
original frate