"Ce poți să faci cu tristețile tale? ia-le și du-te cu ele-n pădure. Ca să aprinzi un foc cât mai mare, ai grijă să iei cu tine o secure"...Florin Bogardo & Stela Enache ...frumoasa piesa !
Cosmine ce bine că te-au blocat pe acest site! Apoi în 2018 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul încă vreo 2 ani până te-au blocat din nou!
Teleorman = padurea nebuna in limba navalitorilor turci
Padurile sunt locuri periculoase pt cei care traverseaza , locuiesc sau zboara pe deasupra padurilor = tentativa de viol in padure in acest film = un tanar este batut crunt de 2 barbati de 40 -50 de ani .
Romania Dezavantaje Solutii = mereu saraci in Romania lupta si mor cu speranta ca o sa fie mai bine , ca in filmu asta si apoi sunt mereu batjocoriti de autoritatile mincinoase .
Cateva secvente interesante = Lenc vino langa mine . Daca iti spun sa vi inseamna ca trebuie sa vi . Nu sunt eu stapana ta ?
Acest film este reluat periodic si difuzat online la Tvr International in 19 sep 2014 . Putine filme sunt difuzate pe net , si reluate gratis de catre televiziuni ..
Padurile, trenurile, avioanele, sicriele, cimitirele, cavourile, marile si oceanele, muntii sunt locuri periculoase pentru cei care calatoresca afara din casa.
Mai bine stam in casa si contorizam de fiecare daca cand e difuzat un film, ca sa avem revelatia "Putine filme sunt difuzate pe net , si reluate gratis de catre televiziuni"
Teleorman = padurea nebuna in limba navalitorilor turci