un caz rar când vezi ceva cu adevărat interesant și original , și, în plus , cu participarea diferiților actori care au jucat in film . Un amestec de caractere imprevizibile ale parcelei , cruzime și umorul , cuplat cu un pas distinctiv , poate atrage o audiență considerabilă de iubitori de film . Cu toate acestea , filmul " Pawn Shop Chronicles
(2013) , " , " nu este pt toată lumea " , dar pentru fanii acestui tip de cinema .
Un film foarte reusit, cei carora nu le-a placut probabil nu au stiu sa aprecieze sarcasmul prezentat cu mult succes in acest film, un film cu multi actori cunoscuti care si-au interpretat cu succes rolurile. Filmul este pentru mine unul din cele mai bune din acest an cu mult peste productii cu bugeturi enorme care se disting doar prin efecte speciale.
Filmul deja a aparut, dar tind sa cred ca a fost o mare pierdere de timp. Inceputul promitea a fi un film destul de super dar dupa 30 de min din film , trebuia sa nu ma mai fi uitat la el
Nu-mi imaginez de ce s-a facut acest film,cui place si mai ales cine va rezista pana la final sa vada povestea celor doi (sau cati or fi...)drogati,analfabeti si tampi eroi...
Un film cu actori exceptional gen Tarantino. Cea mai demential faza care n-am suportat-o, a fost cea cu unditele si dintii tipului din Lord of the Rings
Un film cu nimic deosebit in afara de subiectul traznit si inedit : dispariţia unei verighete
O distributie complexa formata din actori celebri de renume care completeaza si coloreaza peisajul , va recomand spre vizionare o data acest film bunicel ;)
Inceputul a fost foarte tare, apoi au urmat momente bune si atat, iar partea cu Elvis a fost groaznica. Sfarsitul a fost dragut. Actorii au fost destul de buni, nu am ce comenta.
Mie chiar mi-a placut filmul probabil si din cauza ca e genul meu de film. Iar interpretarea lui Paul e super comica. Apropo filmul a aparut de asta vara..
Cosmine ce bine ca te-au blocat pe acest site! Apoi în 2018 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul înca vreo 2 ani pâna te-au blocat din nou!
Am vazut filmul doar pentru ca joaca Paul Walker . Dar nici asa filmul nu a fost destul de bun . Este primul film in care Walker nu joaca deloc bine . Nu am inteles nimic din acest film .
Si eu m-am uitat tot pentru Paul dar mi-a placut la nebunie prestatia lui. Accentul, felul cum a interpretat un drogat, a fost diferit. Am continuat sa ma uit si chiar pot spune ca e destul de bun.
Bun
Foarte putine momente bune si doar atat
Execrabil!
Un mare monument de prostie care trebuie vazut
Un film cu un subiect ciudat...