Un film fara prea multe cuvinte, dar foarte profund si intens.Doua povesti cu doua finaluri opuse, in lupta pentru adevar.Usurarea, atunci cand s-a facut dreptate si mania, greu de stapanit, atunci cand finalul nu iti este favorabil, sunt doua sentimente pe care spectatorul le simte in acelasi timp.Interpretarea actorilor este excelenta.Un film ce merita vazut.
Un film foarte bun, despre drame personale si cum ne sunt influentate vietile in urma unor intamplari nefericite, despre reactii firesti si umane, si nu in ultimul rand, despre cum ne atingem vietile unii altora.
Trailerul e interesant, ma bucur ca mai aud dupa mult timp de Michelle Pfeiffer, o actrita care-mi place dar pe care n-am mai vazut-o de mult intr-un film.
Un film despre viata celor ce au trecut printr-o trauma personala semnificativa si care incearca sa mearga mai departe, sa gaseasca motive pentru a supravietui. Acest proces impune iertare (a altora si mai ales a lor), recunostinta pentru iubirea ce are sansa sa renasca in ei si sa-i vindece, oferindu-le impacarea cu ei insisi...Nu in ultimul rand, ar trebui sa reflectam la urmatoarea intrebare: daca in viata noastra ar avea loc un eveniment tragic de asemenea anvergura, oare cum am reactiona?
Este un film" politically corect",nu epateaza,nu inoveaza dar nici nu dezamageste cinefilul.Avem o poveste in care se intretaie destinele tragice ale celor doua personaje principale interpretate de catre Ashton Kucher(Walter) si Michelle Pfeiffer(Linda).Doua crime comise sunt judecate de acelasi tribunal,victimele fiind sotul respectiv sora personajelor principale.De aici porneste povestea filmului aratandu-ne in planuri paralele judecarea cazurilor dar si legatura ce se naste intre cei doi protagonisti.Pronuntarea sentintelor,una "no guilty"si cealalta "guilty" va reprezenta suma efectelor personale ce decurg de aici:bucurie pe de o parte si tristete,frustrare si neputinta pe de alta parte.Happy-end-ul este cam putin fortat de rasturnarea de situatie din final,acest fapt punandu-l pe seama regizorului(care per ansamblu stapaneste bine filmul) de realizator de seriale TV.As insista putin… citeşte
Actori foarte buni intr-un film foarte bun, si asta fara sa exagerez absolut deloc. Numai cineva care a trecut prin situatii asemanatoare, poate intelege cu adevarat acest film, credeti-ma pe cuvant....
Foarte bun mi s-a parut acest film, o drama f frumoasa, o poveste mai mult decat interesanta, a trecut foarte repede timpul ( pt mn a fost f captivant, cu atat mai mult ca am o sora) iar Ashton Kutcher m-a impresionat, a jucat foarte bine (cea mai buna reprezentatie intr-un film facuta de el, pt gustul meu bineinteles) dar si in: The Guardian sau The Butterfly Effect face o treaba f buna........il recomand cu caldura filmul, dupa parerea mea chiar merita vazut!
o drama impecabila , un film de viata , cu niste oameni care se pot intitula pe drept "uitati de Dumnezeu" , care isi duc viata intr-o atmosfera departe de a fi ambianta ! Ashton Kutcher si Michelle Pfeiffer , legati de dramele prin care trecusera , ajunsi impreuna ! dar oare cat poate dura o astfel de relatie ?
uimitor cu adevarat , un film pe care trebuie sa il vedeti !
Cred ca este unul din filmele cele mai bune ale Michelle-i Pfeiffer , definitoriu pentru rolurile in care exceleaza ; un film discutat , dar care se retine ; nota 8 .
Personal effects = in asteptarea adevarului? ce naiba?
Mi-a placut foarte mult acest film, e emotionant si captivant iar actorii au jucat mai mult decat bine, doar coloana sonora este cam slabuta, dar merita vazut
Filme & Seriale cu subiecte de Drept ( lista cu filme in Cinemagia ) = In tribunal se vorbeste cu un alt limbaj . Nedreptati la procesele cu jurati ..
Copii - probleme solutii - copii adolescenti ( lista cu filme in Cinemagia ) = spart
... Mai departe este spoiler ! ! ( prezentarea deznodamantului sau detalii in plus fatza de cele din sinopsis , pt cei care au vazut filmu si vor sa isi reaminteasca doar anumite parti din el . )
… citeşte
Mda, Ashton ca de obicei şi-a făcut treaba.Bv lui...de la rolul playboy de L.A. la rolul ăsta e o mare diferenţă ceea ce înseamnă că poate juca aproape orice.ÎNSĂ povestea nu mi-a plăcut. 3!
O poveste emotionanta .
P.S. ati gresit numele personajului interpretat de Kutcher, in prezentare.
Categoric merita vazut!
Merita vazut
....
uimitor cu adevarat , un film pe care trebuie sa il vedeti !
Personal effects = in asteptarea adevarului? ce naiba?
… citeşte