O epopee despre relatiile inter-umane, despre afectiunea fata de locurile natale... insa o epopee careia ii lipseste acea scanteie care sa o evidentieze de filmele din acelasi areal. Ii lipseste acel ceva care sa te oblige sa ii dai nota 10.
Oricât de departe şi de mult timp ai pleca, tot n-ai cum să uiţi locul în care te-ai născut. Încă un film despre viaţă, despre cum să fii OM. Merită văzut. Avem numai de învăţat din astfel de filme.
,,Un savant indian de succes se reintoarce in satul sau de bastina pentru a-si lua doica.......'' Daca ar fi fost asa, ar fi stiut exact unde se afla satul (natal) , ca doar e si el un savant de succes, ce dracu', ( deci, nu-i savant, din cate-mi amintesc, managerul unui program NASA care masoara cantitatea globala de precipitatii) sau poate cei de la cinemagia nu stiu ca cele 2 cuvinte sunt sinonime. In rest e un superfilm iesit din tiparele filmului indian , asa ca, cine e amator de filme sensibile sa-l urmareasca si, daca nu va castiga nimic , oricum nu va pierde timp !!!!!!!!!!!!!!!!
Pentru cei pasionati de filmele indiene ca si mine sigur e o relaxare acest film.
Desi este lung, filmul nu plictiseste o clipa, pana si scenele muzicale sunt interesante, eu privindu-le cu placere.
Desi drama, am ras cu pofta uneori.
In esenta, filmul surprinde contrastul dintre lumi si ne dezvaluie ce inseamna cu adevarat, fericirea.
Poate pentru unii se pare ca e prea mult,dar eu chiar așa îl consider,un film superb pur și simplu,dacă ar exista oameni ca el pe pământ .....ar fi chiar o minune!
Wrong
Desi drama, am ras cu pofta uneori.
asta e,o capodoperă!