Nu spun ca filmul e bun sau nu, spun doar ca o uriasa dezamagire. Asteptarile n-au fost prea mari, dar chiar si asa productia esueaza in mediocritate. Cel mai "horror" aspect din tot filmul mi s-a parut prezenta lui Cuba Gooding Jr., altfel un actor foarte bun.
la 41 de ani Cuba Gooding Jr. conduce un grup de mercenari de moda veke intrun film cu personaje fantastice care rezista la impuscaturi , stiu numele si trecutul atacatorilor etc ..
intr-adevar a fost un film destul de prost , dar a avut si momente bune ! "The junior" a jucat foarte bine , aratandu-si calitatile in fata unor actori slabi , poate mediocri !
Efectele speciale au fost dezastruoase in cele mai multe cazuri , pe alocuri provocandu-ti un sentiment negativist asupra peliculei .... probabil este another low budget movie with one damn good actor !
Film Horror submediocru cu Cuba Gooding si un Ron Perlman, doi actori mult prea buni pentru un film atat de slab. Ce sa-i faci ... banii, banii, banii ...
Cosmine ce bine că te-au blocat pe acest site! Apoi în 2018 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul încă vreo 2 ani până te-au blocat din nou!
????
mercenarii de azi lucreaza cu drone , roboti ..
a fost la Nationat tv
Duminică, 01 Oct 17 22:00