Păreri The Expendables 2

Eroi de sacrificiu 2

Ordonează după
AlexandruDragosStegaru pe 24 Ianuarie 2016 16:11
The Expendables 2
Nu sunt în măsură să îi acord o notă, pentru că nu sunt un critic, ci doar categorisesc filmele și serialele pe care le urmăresc în plăcut/neplăcut. Fiecare film/serial are povestea sa și nu le poți compara, pentru că au diferite teme. Pe acesta îl încadrez la plăcut. Cele 10 stele pe care le acord sunt pentru că îmi place, la cele care nu-mi plac acordând o stea.
Utube pe 01 Iunie 2015 11:14
Este un film de acţiune şi se doreşte a fi continuarea primei pelicule din această serie, intitulată la fel ca şi aceasta, „The Expendables”, apărută în anul 2010. La fel ca şi primul film al seriei şi acesta urmează aceeaşi reţetă, servind spectatorului tone de acţiune şi adrenalină sub forma cea mai pură iar pentru a încerca să critici sau să categoriseşti această realizare este practic aproape imposibil pentru că, în primul rând, încă nu s-a inventat numele genului de film care să-l definească şi în al doilea rând pentru că este imposibil de analizat, o astfel de încercare fiind asemănătoare cu cea a filozofilor care încearcă să definească „Piatra filozofală” sau cu cea a creştinilor care încearcă să explice scrierile din Biblie.

Prin urmare, scenariul filmului este atât de simplu încât pare inexistent dar… citeşte

lapidarium pe 07 Octombrie 2012 14:57
Top Ten
Dupa dezamagirea produsa de prima parte l-am asteptat cu oricare teama si neincredere.Nu este ceva memorabil dar este incomparabil mult mai bun decat prima parte.Mi s-a parut mult mai antrenant si mai legat.De ce?Pai simplu, nu l-a mai regizat Stallone!O decizie inteligenta a fost transferarea regiei catre Simon West (un meserias al genului) fata de saracul Sly care fusese nominalizat la zmeurica pentru regia primei parti.Scenariul este destul de subtirel, acelasi Sly incapatanandu-se sa persevereze si de aceasta data.Abaterile din scenariul gen:I'm back (replica lui Arnie din celebrul Terminator) plus apelativul pus de Terminator, Chuck Norris este acelasi Lone Wolf (cred ca pana o muri!), Dolph Lundgren (chimist absolvent de MIT in realitate si in film) e.t.c.Parca era un The Avengers cu eroii filmelor de actiune ce ne-au marcat tineretile.Nu pot sa remarc decat faptul ca eroii… citeşte
alexreviews123456789 pe 22 Mai 2021 14:54
Cel de al doilea film al seriei'' Eroi de sacrificiu'' este putin mai bun decat primul , dupa parerea mea. Ii dau un 7,5
carmen_angelus_romila pe 19 Mai 2019 13:14
O a doua realizare a seriei conceputa de binecunoscutul Sylvester Stallone, nu dezamageste nici de aceasta data si, cu o distributie colosala, din care fac parte nume grele si memorabile ale filmelor de actiune dintotdeauna, reuseste sa ne captiveze total si sa ne fascineze profund, pana la final.
danut_iulian pe 25 Noiembrie 2017 01:10
Un film foarte bun mia placut mult o continoare foarte buna.
Dragos.87 pe 28 Martie 2017 20:11
Este buna si cea de-a doua varianta chiar daca este putin sub prima.Imi place ca are toate elementele unui film de actiune si pe alocuri strecurate si cate o faza amuzanta.Oricum merita vazut neaparat!
mari56x pe 23 Februarie 2015 13:54
Chiar e foarte frumos filmul cu niste efecte super,merita vazut
Ma asteptam sa fie mai slab decat primul, cum se intampla de obicei, dupa unul de succes sa dea cu bata in balta, insa cu o adunatura de staruri a fost greu sa il fac slab, asa ca le-a iesit foarte misto.

B3stMaNxX pe 24 August 2014 11:12
A iesit bestial filmul!L-am vizionat cu tata si lui i-a placut foarte mult (p.s tin sa precizez ca e pretentios la filme)! :D
Pantaleon pe 10 noiembrie 2014 14:01
Nu foarte pretentios, se vede. La Lista lui Schindler probabil ca deschide o sampanie si face foc de artificii, daca mizeria asta de film l-a dat pe spate.
B3stMaNxX pe 23 martie 2015 21:00
Nu stiu si nu cred ca ar face asta :)) fiecare cu parerea lui poate The Exendables 3 ti-a placut mai mult ca asta.
kasmyn pe 05 Mai 2013 23:06
FILMUL E IN SINE CA UN OMAGIU!!
FILMELE EROI DE SACRIFIU AMINDOUA SE Vor amindoua un omagiu adus acestor monsstrii sacri ai filmelor de actiune!!Mai lipsesc din ele actorii Jackie Chan si Vin Diesel ca sa fie tacimul complet !!
destroi112 pe 05 Mai 2013 19:52
lipsesc 3 actori daca ii avea si pe jacky chan ,nicolas cage si pe steven segal era cel mai epic film vazut vreodata :D
RexServ pe 17 Martie 2013 15:52
Trebuie Vazut
Pentru fanii filmelor de actiune trebuie vazut.Este un film foarte bun cu un scenariu deasemenea+cei mai buni actori al acestui gen
FlorinBz pe 11 Ianuarie 2013 16:33
Parerea mea e k se potrivea mai bn in rol negativ mickey rourke.....pe van-damme parca nu il vad sa piarda o lupta
28November pe 09 Ianuarie 2013 20:31
Am dat filmului nota 9, nu pentru ca e un film foarte bun ci pentru actori.Sa strangi atatea vedete la un loc e ceva remarcabil astfel ca filmul devine obligatoriu de vazut.
Asa in mare, mi-a placut ca filmul a fost si comedie pe langa actiune, Chuck Norris a fost adorabil in film, majoritatea au jucat bine cu mici exceptii. Din pacate nu mi-a placut Arnold iar el a fost un idol in copilaria mea, Van Damme a fost super in film si m-a deranjat ca Stallone a scuipat pe el la final cand la ucis....trebuia sa-l omoare dar nu sa-l scuipe.
Important e ca dupa acest film ai ce discuta cu prietenii, poti sta cateva ore bune vorbind despre fiecare actor in parte.

Banana02 pe 31 Decembrie 2012 02:04
Frumos actiune din plin cum ma asteptam :D printre filmele mele favorite evident
leo26 pe 30 Decembrie 2012 01:32
Nu se poate
Cum poate acest film sa aiba o nota asa de mare? Slab tare de tot.
Mihai2508 pe 22 Decembrie 2012 16:58
Niste actori care merita premiati pentru toata cariera lor...
Se vede f clar ca au imbatranit, si nu mai sunt in stare sa joace la capacitatea lor maxima, in acest gen de filme, situatia fiind chiar comica pe alocuri... insa cu siguranta acesti actori merita sa se faca un astfel de film pentru ei, si in special pentru fani. Filmul este unul foarte bun, mai ales dpdv al actiunii si al replicilor ironice. Ar trebui vazut de toti fanii acestor actori sacri a filmelor de actiune. Clar nu este o capodopera, si de data aceasta nota mea este una subiectiva, insa nu prea sunt multe filme in care sa apara toti acesti actori cunoscuti din anii 90, ca sa nu mai zic ca de data aceasta apare si Chuck Norris......
Yonutz_Yonutz pe 18 Decembrie 2012 20:58
splendid
Un film minunat, plin cu varf de scene de actiune si momente de adrenalina pura.
monu pe 17 Noiembrie 2012 19:49
Foarte tare merita vazut
Dar dupa parerea mea este mai putina actiune ca in primul

DragonMaster pe 11 Noiembrie 2012 14:54
Mai bun ca primul
Este mai bun decat prima parte si la partea comica si la partea de actiune si este un film pe care il recomand persoanelor care iubesc acest gen iar nota oferita este 7.
Ghemot pe 27 Octombrie 2012 17:37
Destul de interesant, dar, la ce actori se prezinta, merita o regie mai buna...
P.J. pe 21 Octombrie 2012 11:41
the Expendables 2(2012)
Nu iese cu nimic nou in evidenta fata de primul film din serie,ba chiar mi se pare ca este mai slab.Are tot felul de replici vechi pe care "greii" astia le-au folosit de sute de ori in filmele lor proprii.Efectele speciale sunt foarte tari si actiunea e cursiva si nu plictiseste,insa nu este ceva extraordinar cum se anunta,si cred ca si un alt sequel deja nu isi mai are rostul.7/10.De vazut o data.
Infinity pe 13 Octombrie 2012 00:18
The Expendables 2 (2012)
Lasand la o parte scenariul cam slabut si faptu' ca toata lumea era un fel de Rambo, filmul a fost placut, cu replici bune, actiune din plin si actori de top. Merita vazut. Astept partea a treia.
vulcano pe 10 Octombrie 2012 22:34
Da Jet Li de ce a ''disparut ''subit ?
A dat trei picioare si trei tigai si gata?

Raddu pe 09 Octombrie 2012 16:00
7/10
Slabut. Se vede mana regizorului. Daca ar avea o alta distributie ar plange lumea dupa timpul pierdut. Distributie si interpretare excelente dar restul lasa de dorit.
catasmile17 pe 07 Octombrie 2012 22:59
Un film magnific. A fost peste asteptari si mult mai bun fata de primul.
Thoughts about nothing… pe 07 Octombrie 2012 22:00
Trupa de nemuritori si neinvinsi
Prepare to reload! Ii stim de pe vremea in care nici macar nu visam la cablu sau internet. Inchiriam casete video si ii vedeam iar si iar, pe ei, eroii legendari si aproape apusi. Expendables a adunat in aceasta a doua parte toata floarea cea vestita a mirobolantului trecut: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, [...] citeşte
tikitumba pe 05 Octombrie 2012 20:04
pe scurt
mda acelasi haos ca si in partea 1 ! un haos pe care de multe ori il ador.. iar acest film le intrece pe toate.. haotic vorbind.. da este un film bun multa actiune golante actori celebri superbi dar batrani.. nu ca iar afecta varsta tot la fel de spectaculari sunt ! .. pe scurt obligatori de vazut pt cei care adora vilmele de actiune
Marius-Andrei pe 10 Septembrie 2012 19:31
.....
cel mai frumos film:d...merita vazut.......nu ezitati
deadlord pe 08 Septembrie 2012 22:09
Cei mai bad ass actori de filme de actiune se intalnesc in acest film absolut incredibil. Primul Expendables este un film bun, dar acesta este incredibil de bun. Chiar unul din cele mai bune filme de actiune pe care le-am vazut. Scenariul este foarte bine scris. De data aceasta Sylvester Stallone nu se mai ocupa si de regie, dar Simon West, fiind un regizor chiar bun isi face treaba foarte bine. De actori nu mai ai ce zice pentru ca mie mi se pare incredibil sa ii ai pe Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Bruce Willis, Chuck Norris, Dolph Lundgren si pe Jean-Claude Van Damme in acelasi film. Si pe langa actiunea de care avem parte in acest film, mai sut ici colo cate o scena amuzanta. Filmul este unul foarte bine realizat si foarte captivant asa ca de la mine are un 9 cu felicitari.
Postmodern pe 31 August 2012 19:53
The Expendables 2 | Postmodern
[...] The Expendables 2este de fapt singurul film in care ii poti vedea jucand impreuna pe toti greii filmelor de actiune ai ultimelor doua (chiar trei) decenii. Regizorul lui este Simon West, care a mai condus pelicule ale genului actionca: Lara Croft si Con Air. [...] citeşte
Ioana_ngr pe 31 August 2012 09:50
merita vazut, 'greii' filmelor aniilor 70--80 de actiune adunati intr-un singur film; un film de actiune ca la carte specific 'the '80's'. Trebuie sa zic ca Chuck Norris, a fost total in film =))) Sper ca Sly nu se lasa si o sa mai faca si partea a 3-a
llullaillaco pe 27 August 2012 10:31
Tigaile
Secventa cu tigaile pe care le foloseste Jet li e mortala, imi aduce aminte de Jackie Chan la superlativ. Si tipul lunetist, care pune la pamant totul, isi lasa amprenta pe farmecul acestei productii de superactiune. 90 de minute ale filmului, care nu te lasa sa dormi chiar daca ai fi lucrat o zi intreaga la ocna.
GabrielM. pe 18 Iulie 2013 15:31
Frumos , aproape toti marii actori de actiune in acest film Stallone a facut o treaba buna ..nota 10
cris_strike pe 06 Iulie 2013 18:09
bunicel film ce mi-a placut a fost ca sau adunat toti actori sa joace in acest film in rest nimic.....
Razvan600 pe 26 Iunie 2013 21:17
Bun filmul, dar sunt un pic dezamagit de scenariu care ma asteptam sa fie mai elaborat. Merita vizionat datorita abundentei de vedete foarte cunoscute publicului.
Theodoric pe 26 Iunie 2013 17:55
Mi se pare mai slabut decat primul film,atat ca are actor mai multi,pe care si eu ii apreciezi,dar in rest nimic.O actiune care,se pare ca n-a ajuns nici in anii 2000,lucrul care ma asteptam sa se intlample.Poveste,cu un inceput de razboi,care nu inteleg ce rost avea,daca totusi parcursul are o alta continuare.Final,sa zicem ca e mai reusit,dar mai am de afirmat ca actiunea mi s-a parut scurta,fata de film.Nota 7 din pacate.....
cosmin_kedii pe 09 Octombrie 2012 18:41
Toti eroii într-un singur film, ceea mai drogata acțiune ,o poveste bună, efecte vizuale excelente, sunet realist, o mulțime de cascadorii și oh da, ACTIUNE.
bekam pe 03 Octombrie 2012 19:48
Cel mai super tare film de actiune
Este un film foarte bun k si toti actori ce joaca in el. E bestial!!!!
psihologu pe 25 Septembrie 2012 12:02
Expendables 2: gloante pe rock’n’roll
Pe acelasi fundal asurzitor si sangeros, Expendables 2 nimereste un ton ludic mult mai potrivit decat in primul film si aduce doua nume noi, must have-uri absolute pentru intregirea brigazii eroilor de sacrificiu.

Spre finalul lui Expendables 2 e o scena chintesentiala pentru ce inseamna seria de filme a eroilor de sacrificiu. Bam-Bam Sly Stallone priveste un harb de avion si spune ceva de genul “That belongs in a museum”. Raspunsul i-l da Arnold Schwarzenegger: “So do we”, in vreme ce Bruce Willis executa una din grimasele sale tipice. Lipsesc din peisaj, nu si din film insa, noile achizitii (noi pentru Expendables, la fel de batrani pentru genul action) JCVD si Chuck Norris. Primul are scuza personajului negativ, deja rapus in lupta, pe care il are de interpretat - Jean Vilain, un nume pronuntat cu intentii vadit europene, trimitere la locurile de bastina ale… citeşte

Ivanhoe pe 13 Septembrie 2012 10:53
Foarte tare!
***** *****
simona_r85 pe 12 Septembrie 2012 23:15
actiune si amuzament
Foarte tare !!!!credeam ca e un film ptr tipi, cu multa bataie si atat.m-am amuzat insa copios.niste poante foarte reusite iar prin distributia pe care o are, pelicula reuseste sa invie toti eroii filmelor "comando", pe care toti i-am indragit.nu lipseste cred ca nici unul din acest palmares.si fiecare erou reuseste sa isi pastreze specificul sau.acelasi van damme cu loviturile lui de picioare prin aer, un arnold care rupe usa masinii (de data asta nu a vreunui bolid, ci a unui smart...si de aici comicul), un bruce willis sobru, un stallone razbunator...etc etc...
Mi-a placut foarte mult replica din finalul filmului cand stalonne numeste un avion "o piesa de muzeu" iar bruce willis spune ca ei toti, de fapt, au ajuns la fel.N-as spune...desi sunt vadit schimbati din cauza varstei, baietii reusesc sa demonstreze
ca pot fi inca proaspeti!

VasyL pe 11 Septembrie 2012 17:10
Prea fain !!
A fost super filmul, mi-a placut ca avut si faze comice, cele mai tari sunt , aparitia lui chuck norris si poanta spusa de el ''Acum ceva timp am fost muscat de o cobra iar dupa cateva zile de agonie..a murit cobra'', si multe altele. Mergeti sa-l vedeti la cinema, merita !!
stansibran pe 07 Septembrie 2012 08:45
vechea garnizoana
putem spune ca reunind aceste mari nume au facut o treaba minunata. ne-am distrat si ne-am simtit bine urmarind filmul, in ciuda violentei scenele de umor au fost super. felicitari!
fu210ass pe 06 Septembrie 2012 21:42
Castiga bani usor :)
Salut baietii!! Va prezint cea mai usoara metoda de a face bani pe internet,fara sa va mai riscati banii la pariuri.. Reprezinta o platforma economica(un Joc) si puteti castiga usor 3 euro/zi TOTUL GRATIS!... http://marketglory.com/register/AkaFitze
ing3ras pe 06 Septembrie 2012 14:13
Filmul The Expendables 2 este unul dintre cele mai bune filme vazute anul acesta ,pe langa faptul ca reuneste cei mai buni actori .Unele replicile sunt bestiale si te fac sa razi deoarece nu te astepti sa le spuna. Va recomand sa il vedeti deoarece este nu numai actiune dar si comedie intr-o mai mica masura;).Vizionare placuta!!!
kakapiciu pe 06 Septembrie 2012 05:33
Scenele de actiune arata formidabil, insa cum tot apare si dispare din cadru Chuck Norris nu poate fin un lucru bun.
ForsakenF pe 28 August 2012 16:03
NEAPARAT TREBUIE CITIT
MI SE PARE MIE SAU JOACA SI Novak Djokovic IN FILM?:))
adrianpana pe 11 Noiembrie 2012 09:14
da un film slabut la ce actori are. prea repede ies din situatii grele
0 3
santoss07 pe 27 Octombrie 2012 18:41