nu zic ca nu s-a muncit, dar nici sa se afirme pe aici ca ar fi un horror adevarat sau mai rau, capodopera, nici poveste, pana la urma chiar a devenit putin cam prea SF, ceea ce a scazut din credibilitate si implicit din suspans si groaza (asta avand in vedere genul in care se incadreaza)....intr-adevar, e aproape plin de actiune, exceptand primele 10-20 de minute (cred) si pentru asta, il recomand, nu-i rau de vazut o data ;)
il consider unul dintre cele mai bune , daca nu chiar cel mai bun horror vazut ! are niste momente ce te infricoseaza de tot ! eu l-am vazut ziua , dar o sa incerc sa il revad noaptea !
L-as cataloga eu, care merge pe ideea spiritelor nelinistite, bantuiri pt razbunare, nu e chiar cel mai infricosator, dar asta depinde de ce anume infricoseaza pe fiecare
Imi amintesc ca l-am vazut prin 2007,in fine e un film ce este capabil sa te sperie la unele faze dar nici prea exagerat.Parerea mea e ca merita vazut.
That's what i'm talking about! Best horror i've ever seen! Insa ca sa aiba farmec trebuie vazut noaptea, cu lumina stinsa si singur in camera, caci altfel nu prea se sperie nimeni. Sterge pe jos cu prostia aia de Paranormal Activity!
adevarul e ca am dat accidental peste el si regret ca nu l-am vazut mai devreme. e cu adevarat horror, are suspans, actiune, poveste...chiar marfa. merita!
L-am vazut dupa atata timp . Dupa parerea mea este ok , actiune buna , suspans, faze horror asa si asa , povestea in schimb foarte interesanta , actoria buna dar nu pot spune ca m-a dart pe spate filmul in sine , a fost bunicel dar extraordinar nu , totusi mi-a placut si l-am urmarit pana la final , finalul fiind ca un mister rezolvat , aflandu-se unele lucruri . Per total bun mai ales ca este de la After Dark si nu este comercial , deci nota 7
un film ce a reusit sa ma tina in suspans in timpul desfasurari ,are efecte speciale destul de bune ,actori au jucat destul de bine ,tema este una clasica iar partile negative ar fi faptul ca in primele 30-40 de minute este plictisitor si lipseste actiunea ,este parca prea sf si exagerat in unele scene ,si parca unele scene horror sunt trase de par ,tema filmului este una clasica si bine aleasa ,chiar inspirata si are o tenta de originalitate ,sincer ma asteptam la un film mai slab ,dar filmul mi-a depasit asteptarile ,este genul meu de film ,chiar merita vazut de fanii genului , voi da nota 6.5 acestui film.
Un film care te tine in suspans , cu efecte sonore bune si cu o idee de film si mai buna , nam ce comenta la adresa acestui film , finalul nu prea mi-a placut dar in rest a fost super!
Bun filmul, mi s-a parut ideea filmului cam aiurita dar pana la final nu este chiar un horror slab, as spune bunicel, i-am dat calificativul bun pt Dominic Purcell dar totusi acest film nu este pt calibrul lui!
Panarama rau filmu..mai ales finalu:))Nu mi s-a parut asa de horror,are unele faze la care am ras.Cum statea moarta aia suspendata in aer cu toporu:))
Ma asteptam la mai mult ...
bai fraiere unde ai vazut tu scene de ras in film esti dus dea casa
filmul e chiar beton ar merita capodopera singurul film cu
fantome care ma speriat vriodata
Un horror clasic
Un film foarte bun!!!
Un horror in toata regula, cu o poveste destul de buna.
Merita vazut
Horror, True Horror
super film
nota 7 bun dar nu extraordinar
FILM EXCEPTIONAL!!!
Ma asteptam la mai mult ...
un film de nota 10