Păreri Top Gun: Maverick

(2022)

Top Gun: Maverick

Ordonează după
alexandru_fejer pe 13 Ianuarie 2023 13:28
Nimic impresionant față de prima parte. Nota 4.
Iar Tom Cruise tânăr era si in primul film, tânăr a rămas și acum. Zici ca întinerește in loc să îmbătrânească.

xewoer pe 18 Septembrie 2022 18:15
Cliseic in bunul sens al cuvantului
Overall filmul este chiar foarte bun, un sequel care cred ca completeaza chiar foarte bine primul aparut in urma cu mai bine de 30 ani. Atmosfera este foarte bine complimentata de muzica, CGI subtil facut + castingul care este pe masura. Chiar daca este generos de lung are o atmosfera foarte captivanta care nu te plictiseste deloc. Recomand pentru cine nu l-a vazut.
stricted pe 02 Septembrie 2022 23:19
Top Gun: Maverick e propagandă militară, nostalgie și un amalgam de clișee. Dar mai presus de orice e o poveste în care binele învinge răul. Într-o lume în care conflictul militar e atât de aproape, nu neapărat din cauza proximității României față de Ucraina ci pentru că tehnologia de război ne-a adus pe toți lângă inamic, Top Gun e o speranță că poate, câteodată, filmul va putea bate viața.
rosix pe 10 septembrie 2022 09:58
Exact! O porcarie de film american, de aruncat la cos.
pisicuta1 pe 23 Iulie 2022 00:05
un film bun cu TC intr o forma de invidiat.oricum nu se compara cu top gun din 1986.
ea fara sare si piper .

Vegetarian pe 27 Decembrie 2021 06:01
La 60 ani Tom Cruise =

51 ani Jon Hamm

63 ani Val Kilmer =

72 ani Ed Harris

0 4
Vegetarian pe 27 decembrie 2021 06:03
Sã nu râzi de cineva , sã nu plângi pe cineva , sa nu detesti pe cineva , sã nu admiri pe cineva , ci sã întelegi . Ne definim in functie de deciziile luate . Viata este suma alegerilor noastre . Majoritatea oamenilor gasesc placere in munca lor , in familie si in speranta ca generatiile urmatoare vor intelege mai mult .
Go 1 2

jinglebells