Un film mai mult pentru cei mici dar nu imi pare rau ca mi-am pierdut timpul cu el. Este simpatic, haios si usor de urmarit. Indiferent ca iti place mai mult sau mai putin nu poti sa nu-l indragesti pe catelus :). Merge daca nu ai altceva.
Caini vorbitori cu super-puterii am incercat sa rezist pana la final dar dupa 25 de min am sters finul. O panarama de film care intrece toate legile firii
desi parea un film cam infantil la prima vedere , ceva strict pentru copii , am ramas uimit de cat de frumoasa a fost aceasta productie , plina de emotii foarte puternice , de tensiuni aparent nebanuite , dar si de momente familiale , care de asemenea credeam ca vor lipsi cu desavarsire ! iar realizarea este ireprosabile , atat de placuta prin efecte speciale , desfasurare , momente , chiar si final ! de urmarit cu placere impreuna cu familia .
Un film foarte bun pentru toate categoriile de varsta care mertita urmarit impreuna cu toata familia, mai ales de iubitori de animale, din partea mea merita o nota mare.
review
Dupa aproximativ 2 saptamani nu imi pot scoate zicala aia din minte