Păreri Valerian and the City of a Thousand Planets
(2017)Valerian și orașul celor o mie de planete
Valerian and the City of a Thousand Planets(2017)Valerian și orașul celor o mie de planete
Articole despre film
European Film Awards. Start vot pentru People's Choice Award 2018
Recomandări TV. Personaje ieșite din comun, în filmele săptămânii
Luc Besson continuă seria thrillerelor cu eroine de acţiune. Detalii despre Anna
Cele mai spectaculoase personaje create pe calculator în 2017
- Armand
- Bridget Jones: Mad About the Boy
- Snow White
Program TV
Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Află mai multe
Copyright© 2000-2024 Cinemagia®
Termeni şi condiţii | Contact | Politica de confidențialitate | A.N.P.C
Termeni şi condiţii | Contact | Politica de confidențialitate | A.N.P.C
Păreri Valerian and the City of a Thousand Planets
Păcat
Se va repeta istoria ? Va fi un nou film-cult dat de Besson, dupa Al cincilea Element din '97 ?
Personal, nu am citit benzile, dar, din trailer imi dau seama ca este un film din categoria lui Ender's Game (2013) si Jupiter Ascending (2015), insa de proportii epice, mai mari decat ale lui Star Wars si Star Trek la un loc. Sa speram ca si calitatea va fi pe masura.
Update:
Raspunsurile mele pentru intrebarile de mai sus: Nu.
"După ce James Cameron l-a invitat pe Besson pe platourile de filmare la revoluționarul Avatar, regizorul francez s-a hotărât. „Când a sosit Avatar, totul a fost posibil. Îmi amintesc că mă gândeam: Într-o zi voi reveni la S.F. cu aceste instrumente noi, unde singura limită este imaginația ta. Atunci am decis să fac Valerian”."
(cinemagia)
Vorbe prea mari pentru ce a iesit.
Chiar am vrut sa imi placa acest film
In primul rand sa va spun ce a fost bun la acest film: CGI siiiiii cam atat.
Acum ca am terminat cu aspectele pozitive ale filmului sa trecem la partea hidoasa. De ceva timp am observat ca mai toti regizorii trebuie sa treaca prin anumite filtre pana la productia propriu zisa. Ca tine de cine finanteaza filmul, diverse organizatii tembele de minoritati sau miscari la moda nu mai conteaza. Ce conteaza este produsul finit care a devenit o reteta acra dupa care toti "bucatarii" se inspira pentru ca e la moda domle...
Din primele secvente ale filmului se observa ca actorii principali sunt "varza" pentru rolurile respective. Replicile sunt slabe si fara sare si piper. Chimia dintre cei doi este inexistenta. Parca am asistat la dragostea… citeşte
Un film usor, de vara, foarte colort (atat vizual cat si din punct de vedere al personajelor), actiune, umor si efecte vizuale 3D senzationale.
Am iesit bine dispus de la film. Dau doar 7 stelute pentru ca n-am scapat de clisee.
Dane DeHaan face un rol foarte bun in A CURE FOR WELLNESS, o surpriza pentru mine, un film pe care il recomand.
Secolul 28
Chiar e frumos filmul
Pur si simplu e un film cu subiect usor, are multa actiune si cu o imagine absolut minunata. Mi s-a parut un fel de "The Fifth Element" pe parte de actiune, cu o lume fantasy gen "Avatar", deci cui i-au placut cele doua, cu siguranta le va placea si acest film.
E un SF scris dupa benzile desenate franceze "Valérian et Laureline", in regia lui Luc Besson, deci nu prea inteleg indivizii care s-au asteptat sa merga sa vada "2001: A Space Odyssey" in loc.
E un summer blockbuster destinant yougsterilor si celor pasionati ori de benzi ori de acest tip de SF.
Dragi concetateni, calibrati-va asteptarile in mod realist la ce va este prezentat... :)
Sublim
De la mine are nota 10 cu steluta .
Depinde de astepari
Ca si prestatie doar Cara mi s-a parut...bai, ca sa fiu cat mai ok, total paralela. E extrem de fortata si se vedea de la o posta ca ea doar recita o pagina nu de replici, nu se identifica cu un personaj cum ar trebui sa faca un actor. Asta se intampla cand popularitatea iti `descopera` si `talente ascunse`. :)))
Per total e un film ok care-si merita vizionarea doar in cinema datorita posibilitatii 3D, acasa la laptop sau ceva nu l-as recomanda, nu merita totusi timpul.
Foarte fain filmul!
Merita văzut in 3d la cinema
Matrix a zis in mare parte ce aveam de spus, total de acord cu el. Nu am văzut demult o asemenea CLARITATE la un film artistic ( nu animatie!)
Mie chiar imi place cum joacă Cara, am văzut-o si in Paper Town si alte roluri mai mici.
Un film cu pretentii mari
Si parca am mai vazut acest film.
Primul lucur ce m-a frapat e varsta actorilor. Inconjurata de vapori irizati e pustoaica Cara Delevingne in rolul Laureline, o actrita putin trecuta de 20 de ani; cu ochii albastrii sidef, desi mai trecut ca varsta, Dane DeHaan, 30 de ani, insa cu o infatisare de adolescent din Beverly Hills 90210, ce nu ii tradeaza catusi de putin adevarata etate. Pustiul e maior in filmul asta, asta ca sa fim respectuosi cu gradele si cu cei in functii de conducere. E un trend acum sa transformi protagonistii in niste intruchipari infantile ale eroilor seriosi de… citeşte
O placere vizuala!
O baie de culori, un curcubeu. Imagini superbe, mai ales in primele minute. Si mai ales Planet Mul, care e senzationala si arata de parca e atat de reala. Si asta pentru ca au reusit sa creeze niste efecte vizuale superbe.
Povestea cam simpluta si previzibila, dar la final ma declar multumit de aventura la care am luat parte.
◼Iar acum astept sa vad urmatorul. ''I finished the number 2 already and I'm writing the number 3'', a spus Besson, dar a mai si spus ca nu stie daca o sa le faca prea curand.
#7️⃣.3️⃣#
Am început să-i admir munca de la creația sa de succes Leon, cu Jean Reno, Natalie Portman și Gary Oldman!
Un film bun
In rest, un 6 ar fi pe masura. Cu mici exceptii, dinamica dintre personajele principale nu e chiar...stralucita.
Nu ma impresionat nota 5/10.
Un Avatar mai slabut