Păreri Wrath of the Titans
22:35
The Wolf of Wall Street(2013)Lupul de pe Wall Street
HBO
18:05
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri(2017)Trei panouri în afara orașului Ebbing, Missouri
CineMAX
- Armand
- Bridget Jones: Mad About the Boy
- Snow White
Program TV
Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Află mai multe
Copyright© 2000-2024 Cinemagia®
Termeni şi condiţii | Contact | Politica de confidențialitate | A.N.P.C
Termeni şi condiţii | Contact | Politica de confidențialitate | A.N.P.C
Păreri Wrath of the Titans
Zeus moare???
Un monument de prostie.Noroc insa pentru producatori ca exista multi prosti in lumea asta si filmul va avea incasari mari.
mda
x
Filmul merita vazut prin prisma efectelor speciale beton...
Foarte Frumos
O poveste de adormit adulții
Întregul film este dominat de haos, cu numeroase mingi de foc explozive și mult prea mult zgomot. Acțiunea este incoerentă și de multe ori plictisitoare, construcția personajelor este defectuoasă, dialogurile sunt lemnoase, iar interpretările cad în ridicol. Doar efectele vizuale sunt cât de cât reușite, dar nici acestea nu au prea mult rost într-o poveste lipsită de farmec care te adoarme aproape instantaneu.
Am iubit în copilărie legendele povestite de Alexandru Mitru, dar, spre deosebire de ele, povestea mitologică țesută în… citeşte
sablon american
bun
Frumos
Zeii sunt nemuritori, nu mai zic de Cronos care in mitologie de-abia era invins, nu ucis, iar aici e ucis de un semi-zeu, lasand asta la o parte imi plac mult efectele speciale, iar Liam Neeson joaca excelent.
BUN
Subtire
10 !!!!!!!!!!
mare dezamagire.o actiune a filmului fara sens.nu am inteles unele faze din film.parerea mea mult mai bun primul
L-am vazut pe marele zeus iesind in pijamale si aruncand fulgere in stanga si in dreapta printre soldatii neinfricati si in acelasi timp inutili ai armatei conduse de un boschetar catalogat drept fiul lui poseidon. L-am vazut pe zeul razboiului murind strangulat de catre perseu dupa ce acesta era tarat prin tot templul si izbit de toti peretii acestuia. L-am vazut pe maretul cronos; un fel de lava umblatoare aruncand cu pietre incinse peste armata de oameni pregatita sa-l infrunte.L-am vazut pe zeus (zeul tuturor zeilor, shit!) murind (!!!!!!) ca un simplu om transformandu-se intro balta de nisip. Am vazut efercte 'speciale' de tot rahatul.
3D-ul este sigurul lucru care 'salveaza' aceste filme. Nu va ganditi ca am o parere diferita in ceea ce priveste primul film (Clash of the titans)… citeşte
3D
+ efecte speciale
+ Agenor
+ putinul umor care exista
+ artwork-ul
Minusuri:
- scenariul cu o intriga ce lasa de dorit
- replici penibile; am auzit cred ca o data la 3 minute "my son" sau "my father"
- au facut praf mitologia greaca; Minotaurul si Perseu? really?
- Cronos = Kraken 2 si cam atat
- filmul se chinuie prea mult sa fie epic.
Filmul este asa si asa. Se merita vazut la cinema datorita efectelor.
În primul rând, şi evident o greşeală colosală, este titlul filmului, care tradus corect, spre deosebire de „Războiul Stelelor” care în engleză era „Star Wars” adică „Războaiele Stelei”, aici greşeala porneşte de la titlul în limba engleză iar aceasta este de la faptul că pelicula se intitulează „Furia Titanilor”, în traducere corectă, în film apărând un singur titan furios, Cronos (by himself), corect fiind ca titlul să fi fost:„Wrath of the… citeşte
Si nu m-a convins deloc relatia tata-fiu dintre Perseus si baiatul sau, desi povestea se baza destul de mult pe legatura dintre ei.
Au fost cateva scene comice, iar personajul lui Toby Kebbell, Agenor, e foarte, foarte simpatic.
Strans ca si colantii
Prima batalie este cea contra Chimera care are o durata extraordinar de lunga,un timp de 3 MINUTE INTREGI! veti vedea cum Sam Worthington se va screme de si purecii din capul lui sexos au transpirat.Actiunea se petrece atat de repede incat parca ia-ti fi dat cu papucul in cap lui Obama(similar incidentului cu Georgica Bushinel) iar maimutele de la securitate vor sari be voi de parca ati fi un pestisor de aur care indeplineste 3 dorinte.Totul se… citeşte
...
Efectele 3D sunt destul de bune, comparativ cu ultimul Piratii din Caraibe, unde eu in afara de o sabie care iesea din usa nu am vazut nimic, dar si fata de Harry Potter and the Deathly Hallows care are zero efecte 3D. De ce sa incapataneaza unii sa scoata filme 3D cand eu nu vad a fi nimic la ele spectaculos din punct de vedere vizual? Fie 3D, fie deloc, nu hai sa bagam si noi un pic de 3D ca sa se mire prostii.
E oarecum plictisitor sa te uiti de-acasa la el, povestea neavand ceva special. Pe mine chiar m-a bufnit rasul la scenele cele pline de iubire dintre cei doi frati sau la replicile lui Perseus. Daca vreti sa mergeti cu prietenii la un film care nu va solicita prea mult… citeşte
Jalnic
3 stele -> 3d V-ati prins??:)
3stele pentru 3d si cate 1 stea pentru doi dintre actorii mei preferati ce au jucat in film=nota 5(cu mare indulgenta)
Logica multa nu exista aici. Eroii sar dintr-o aventura in alta, cum (sau de ce), e mai putin important. Dialogul e si el destul de anapoda, dar tolerabil. Nu am inteles cum a disparut Poseidon din Tartar si i s-a aratat lui Perseu, nici cum a reusit sa-si pastreze tridentul. Poate mi-a scapat mie ceva, e posibil. :) De asemenea, n-am prea inteles monstrii de lava cu doua seturi de maini si doua capete, prea m-au dus cu gandul la una din povestile din "Banchetul" lui Platon (a lui Aristophanes, ca sa fiu mai precisa), vizual vorbind, dar ca si esenta nu-si aveau locul defel.
Ca si in cazul primei parti, m-a socat distributia: Liam Neeson, Ralph Fiennes, Danny… citeşte
son of a... God is back
Pentru: cei care s-au bucurat de Clash of the Titans
Cosmin - >>>> MARE imbecil mai ești. Un hater ca Blackmore. Sa va luam în...... (continuarea o știi tu.. :))
REUSIT !
Cand grecii devin atei, si zeii devin muritori
Povestea lipsita de logica are o gramada de clisee si momente penibile. Cica grecii s-au saturat sa se mai inchine la zei, iar zeii si-au pierdut puterile si devin muritori.
Avem secvente de lupta copiate in God of War: modul cum Perseu ucide chimera si se lupta cu ciclopii+alte peisaje din LOTR. Hades se poarta ca de obicei ca Saruman.
Nu inteleg ura orbeasca a lui Ares fata de Zeus , motivul ca-l ura pentru ca il iubea pe Perseu nu e de ajuns cand se stie ca Zeus avea mii de bastarzi.
Hefaistos, desi e frate cu Perseu, e batran, ticnit, izolat, si se poarta ca un Leonardo da Vinci.
Pana la urma, Hades si Zeus se impaca ca in filmele indiene. Tare hazlie a fost faza cand Zeus imbatranit si slabit e adus intr-o tabara militara.
Cronos nu e… citeşte
OMG !