nu bag mana in geam k e acelasi individ, dar pare asemanator felul in care "articuleaza 2 cuvinte" utilizand 3 posturi de cate 4 fraze fiecare.
|
mai rau e ca vorbiram despre el, de curand...si viitoarele banari ale ip-ului sau..si apare un motanel... care da din labute! :lol:
|
Aloooo, unde eºti, moderatorule ! Au sãrit ãºtia pe mine ! Cu ce le-am greºit dom’le? La început m-a amuzat, dar vãd c-o þin una ºi bunã. Explicã-le, dom’le, cã dacã eram ãla nu lãsam sã se înþeleagã acest lucru din Profil sau e-mail.
Dacã era un idiot ºi mã comparaþi cu el, eu vã zic PA ! |
Originally Posted by films4all:
|
a chinuit pisica degeaba ..:(
|
Vãd cã dacã n-a fost Pitbull acasã, voi v-aþi urcat deja pe masã. Lasã cã vã arãt eu vouã, ºoriceilor.
Motanul dã din lãbuþe? Trebuia sã bocseze, dar n-a prea ieºit. Habar n-aveþi, însã, ce gheare are. Îl rog pe Pitbull sã mai stea puþin de-o parte, pânã va ºti sigur ce are de spus. |
Originally Posted by mirodoni:
|
Carminte Galante, vezi cã nu sunt ãla? Lucian Hodoboc e poiet, pardon, poet, absolvent de filologie, l-am gãsit pe Internet, el ºtie cã numai Alecsandri se scrie aºa...
|
mah..cred ca pisica nu minte... :hmm:
|
Sa fii sanatos ! |
Originally Posted by films4all:
Mersi, puºtiule. ªi ceilalþi cred la fel, dar aºa adunãm puncte ca sã devenim… guri, aºteptându-l pe Pitbull. Când mai vii pe la UNATC sã-þi cauþi colaboratori pentru filmele tale independente ? ªi… vezi cã se scrie …hmm. Mie mi se pare mai interesant Carminte Galante. Dar, îmi pare rãu, cântecul acela chiar nu-l ºtiu. |
well..well.. dar de unde ma stii? Sper ca nu esti unul din acei multi pe care i-am luat la intrebari cu privire la o colaborare pt "narcotice".. Da..inca mai circul pacolo..si sa stii ca... am reusit in privinta colaborarii... Si nu scriu sa devin guru... pt ca deja sunt si daca u crezi ca scriu ca sa-l ajung pe Pit... daca cineva de aici crede asta..se inseala..cum zicea un bun prieten: (Ofer) magie...nu vrajala! PS: Stiam cum se scrie.. :P |
Un punct pentru mine...
|
Mie mi se pare ca CARMINE scrie de dragu counterului de mesaje. De fiecare data observ in cazul lui mesaje aproape monosilabice sau foarte scurte, pe alocuri vulgare si fara un spirit obiectiv.
|
ma intreb de unde scoate pisica punctele astea :hmm: :?
|
Uite-l aici!
Originally Posted by hellsteed:
|
Originally Posted by Carmine Galante:
|
Carmin-te Galan-te, ai auzit de inabilitate voitã (cãutatã, intenþionatã) ?
Ai auzi, cã tu le ºtii pe toate. Aºteptându-l pe Pitbull... |
Esti .... TRIST. De prin 2004 bantui p-aici (carmine galante aka nume), m-am plictisit de gushteri. Categoria grea a disparut. Mai sunt vreo 3/4.[/quote]
Unii traiesc din trecut. Daca ma gandesc mai bine nu cred ca ar avea forumu de suferit in lipsa ta. Ar ramane la aceeasi mediocritate. Mai multa libertate pentru altii. |
E bine ca recunosti ca esti mediocru, e un pas inainte. In rest eu sa fiu sanatos !
|
All times are GMT +2. The time now is 12:55. |