E misto jocul asta ca-ti intarata mnemo-logica asociativa; pacat ca-i exasperant de impracticabil dpdv logistic. Scuzati si continuati.
|
|
Gata! :-t for me |
|
|
bremen, de unde ai luat screenshotul de la #45? |
Imi place tare mult succesiunea de imagini de pe pagina asta :)
Scuze pentru calitatea mizerabila a pozei mele :( charles, stiu eu, Life is sweet - Mike Leigh |
|
|
|
|
Originally Posted by charles:
Continuati .:D |
|
Unde/cand am mai ascultat eu melodia asta :-? De curand, oricum, cred. Deja entendu gen. In fine.
The Face of Another |
|
|
Intouchables
|
nu m-am putut abtine :"> |
|
Vara capricioasa |
La fee - inca nu l-am vazut, doar secvente, dar mi s-a parut asa traznit.
Vreti sa scrieti si de unde sint pozele? eu n-am vazut asa multe filme ~X( |
|
march comes in like a lion |
The motorcycle diaries
|
Toata lumea a vazut motocicleta, nimeni n-a remarcat copilul :)
Darjeeling limited |
de fapt, eu căutam un still cu o "poziţie nefirească", după aceea am remarcat poza dinainte, cu trioul acrobat.
copilu's back, într-o geantă de voiaj, sort of B-) |
Here's another baby.This one has a moustache like his dad!:))
Addams family values |
Am si eu un tatic (de ocazie) mustacios.
Please, please, please, scrieti numele filmelor. Bachelor mother |
|
|
Blindness (2008) |
nu! am ratat ocazia de a pune ceva cu mască. dar tot o pun, oarecare similarităţi există: ciocli cu beţe ca de orbi, moartea oarbă care nu iartă nici pe sărac, nici pe bogat, etc., ştiţi voi, litania de clişee pe acelaşi motiv al ciumei. here goes:
Der Tod des Flohzirkusdirektors celălalt a fost Avida, film plin de instantanee pentru toate ocaziile vieţii, mă simt foarte tentată să iau cu asalt topicul acesta cu cadre din el. ca film, e mediocru. |
Am vrut sa pun o poza din The town apoi mi-am amintit ce funny era John Cleese in Clockwise, imbracat in haine de calugar, alergind dupa tipa din imagine in curtea minastirii si cum se uitau toti dezaprobator dupa ei. Pentru cine apreciaza umorul lui JC, filmul asta nu-i in top, dar e relaxant cind aveti nevoie de o comedie la care chiar sa rideti, nu sa ramineti cu un gust amar la sfirsitul filmului. Nu stiu despre voi, dar eu am nevoie de comedii, am nevoie sa ma binedispun fara pilde moralizatoare ascunse, fara sa mi se bage sub nas ca viata e frumoasa cind ti se intimpla numai shit.
|
|
|
Namaste si faraimaginatie, pretty please, scrieti de unde puneti pozele.
|
anaemona, da click pe poza :D La toate am pus link. Pot sa pun direct titlul...dar am zis ca e mai de ajutor asa.
|
Mersi, n-am remarcat :))
|
|
|
|
|
|
|
@Namaste - #86, ce film e?
|
Say anything...