Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Film in general

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 20 Jul 2011, 16:01   #101
Kriss_Kringle
Guru

Kriss_Kringle

Inseamna ca am timp sa vad cate ceva din filme pana pot trimite tabloul.Macar sa reusesc sa vad cate unul de la regizorii de la care n-am vazut nimic ca sa pot sa-mi fac o idee si sa pot sa fiu putin mai exact in predictii decat sa apelez la noroc(nu prea am asa ceva).
Old 03 Aug 2011, 09:01   #102
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Imi cer scuze fata de toata lumea care a trimis previziuni. Mail-ul e cu "[email protected]". Nici nu stiam ca exista domeniu .ro la yahoo. Am intrat si am facut o adresa ca de obicei, fara sa observ ca sun pe .ro. Inca o data, scuze pentru confuzie si va rog sa retrimiteti previziunile pe adresa schimbata.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 03 Aug 2011, 18:52   #103
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Am facut niste modificari in cadrul regulilor.

1. Am adaugat data limita pentru previziuni: joi, 11 august.
2. Am adaugat data de incepere a turneulu: luni, 15 august.

Precizez ca tragerea la sorti a filmelor participante in prima runda se face imediat dupa inchiderea previziunilor, deci la inceputul zilei de 12 august. Astfel vor fi 3 zile inainte de inceperea rundei in care fiecare va avea timp sa faca cumva rost de filmele participante in prima saptamana.

3. Am adaugat regula "4. Oricine doreste sa comenteze filmele o poate face, fara a fi necesar sa voteze in niciunul dintre meciuri.". E clar, procesul de votare nu e cel mai important in turneul asta, ci comentarea in sine a filmelor. Daca cineva a vazut doar un film si nu poate vota asta nu inseamna ca nu poate comenta acel film. Ideile sale despre film ar putea influenta parerile celorlalti si implicit si votul lor.

4. Inca o regula: "8. Orice schimbare de vot trebuie anuntata, motivand-o printr-o minima argumentatie.". Acea minima argumentatie poate face trimitere si la mesajele altora. Asa cum am spus mai sus, parerea unora ii poate influenta pe altii pana la urma. In cazul asta nu nevoie neaparata de folosire a unor argumente proprii tocmai pentru ca userul ar fi dovedit inainte ca a vazut filmele, prin votul initial.

Cam atat. Imi cer inca o data scuze pentru greseala cu mail-ul. Pana acum am strans 3 previziuni, desi una trebuie corectata. Spun inca o data, F2 reprezinta castigatorul finalei mici. Acum ca s-a anuntat data finala pentru previziuni sper sa primesc mai multe. Ma multumeste si participarea a doar 10 persoane, dar ar trebui sa fie mai multe dupa numarul persoanelor implicate pana acum in procesul de selectie.

PS: Inainte de reguli am adaugat si urmatorul mesaj: "Rog toata lumea sa citeasca regulile complet inainte de a participa in vreun fel in cadrul turneului. E nevoie de un efort mult prea mic din partea voastra, efort care m-ar putea scuti de mult timp pierdut.". Mi-ar placea daca s-ar tine cont de el.

Last edited by Liviu- : 03 Aug 2011 at 18:56.
Old 04 Aug 2011, 18:25   #104
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

S-ar putea sa nu mai pot intra pana la sfarsitul perioadei de trimitere a previziunilor, asa ca rog atentie la completarea lor. Daca dupa ce deja ati trimis o varianta ati dorit sa faceti modificari nu-i nicio problema, trimiteti varianta modificata.

Nu uitati ca adresa de mail e pe domeniul yahoo.ro

Pana acum am primit previziuni de la dragonfly_drk, sergiuseling, loud.rocks. Mi-am completat si eu tabloul pentru ca s-ar putea sa nu mai am cand. Deci pana acum sunt 4 participanti si mai e aproape exact o saptamana la dispozitie. Eu inca sper ca ar putea fi ceva macar simbolic din partea Cinemagia ca premiu, desi nu cred ca se va intampla. Daca reusesc sa mai intru intre timp voi trimite un mesaj privat aici cum ca am primit previziunile.
Old 12 Aug 2011, 06:11   #105
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Am mai primit previziunile urmatorilor useri: Chambord, Kriss_Kringle, MariaMona, MinRep, Twinsen, rvn.

In total sunt 10. Ma asteptam la mai multe, dar presupun ca-i ok pentru inceput.

Am tras la sorti si meciurile primei runde. Luni voi deschide doua din cele 4 topice de votare. Se merge pe ideea 2 topice o saptamana, celelalte 2 urmatoarea etc. Ar fi fost bine cu cate un topic pe meci, dar cum nu s-a putut muta turneul intr-o sectiune separata ne vom descurca asa.
Old 12 Aug 2011, 09:10   #106
Twinsen

Twinsen

Arata bine meciurile, abia astept sa inceapa. Dar de ce sa nu avem un topic pe meci? Sunt doua meciuri pe saptamana, deci doua topice noi, ceea ce e un trafic absolut normal. E mult mai usor si organizat sa urmaresti o discutie pe un thread numit "Life is sweet vs. Le Genou de Claire" decat pe ceva gen "Meciul de saptamana asta".
  Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 Aug 2011, 11:59   #107
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Mă gândeam la o chestie dar nu ştiu cât e de viabilă, aplicabilă, etc. Să existe câte un topic pentru fiecare meci iar la sfârştiul fiecărei săptămâni, topicurile să fie şterse iar conţinutul acestora să fie copiat într-un topic mare, închis. (un fel de arhivă). Aşa încât să existe la sfârşit câte un topic pentru fiecare rundă dar nu şi pentru fiecare meci pentru că altfel o să se umple forumul cu foarte multe topicuri în care la un moment dat nu o să mai scrie nimeni. So, practic, vei avea două topicuri în fiecare săptămână dar de fiecare dată vor fi altele. Sau vrei să laşi deschise discuţiile despre filme şi după ce s-au încheiat meciurile?

(Sper că s-a înţeles propunerea... şi nu m-am exprimat incoerent. )
Old 12 Aug 2011, 12:17   #108
Twinsen

Twinsen

Nu are sens gruparea unor meciuri diferite in acelasi topicuri. Ideea ca "se va umple" forumul cu topicuri e gresita. Sunt doar 2 topicuri in fiecare saptamana si atat. Daca despre meciurile vechi nu se va discuta, atunci acestea vor merge in jos si vor disparea de pe prima pagina. Daca despre unele se va continua sa se discute, atunci e normal sa fie pe prima pagina, pentru ca ii intereseaza pe useri. E pur si simplu modelul de viata a oricarui topic. Alternativa e sa vrei sa citesti despre un meci si sa fii nevoit sa cauti printre zeci de mesaje care n-au nici o legatura cu el.
  Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 Aug 2011, 12:52   #109
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

si eu sustin ideea unui topic pentru fiecare meci.este normal sa fie asa.s-ar evita balaceala.
cat despre inchiderea lor,nu vad rostul.pana la urma,mai bine sa ramana astea in vizorul userilor care stau pe margine sau care se inscriu ulterior terminarii turneului,decat alte topicuri care sunt de-a dreptul infantile(ca sa ma exprim delicat).
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 Aug 2011, 14:43   #110
MinRep
Legend

MinRep

Send a message via Yahoo to MinRep
Yup, cate un topic pe meci cred ca ar fi mai bine. Nu cred ca o sa incarce prea mult forumul (si asa nu este foarte populat...) In rest, imi place cum arata "tabloul principal". Multe partide interesante, iar Pickup on South Street vs. Pickpocket e un double-bill tematic numai bun.
MinRep is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 Aug 2011, 16:30   #111
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Ok, ramane cate un topic diferit pentru fiecare meci Iar ala ramane deschis permanent pentru alte comentarii.
Old 12 Aug 2011, 16:53   #112
Chambord
x

Chambord

Din toata prima runda nu am vazut decat 5 filme iar din primele 2 meciuri nici unul. Fail.
Dar am Le Genou de Claire. O sa incerc sa vad si sa votez cat pot dar de luni si pana in Septembrie sunt in concediu si, paradoxal sau nu dar in concedii vad cele mai putine filme ("adica ocupatiunea ta mintala, Cocosila, e la alte prostii!"). Asa ca, daca la inceput voi fi mai silent la acest joc, a nu se interpreta ca il ignor.
Chambord is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 Aug 2011, 17:50   #113
varu
Guru

varu

Si eu imi cer scuze ca am participat la nominalizari, dar nu voi participa in prima saptamana a turneului pentru ca da, am si eu o saptamana de concediu si deci nu o sa am timp de filme si de net.

Primul meci: Am vazut "Time to live..." al lui Hou si am vazut doua filme ale lui Casavettes, dar din pacate Faces nu e printre ele, asa ca nu pot vota.
Al doilea meci: N-am vazut niciunul dintre filme.

In schimb am vazut ambele combatante de la al treilea meci, asa ca voi vota/comenta/blablabla in a doua saptamana a turneului.

Last edited by varu : 12 Aug 2011 at 18:12.
varu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 Aug 2011, 17:54   #114
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

eu am 25 de zile de concediu si tot workesc. si n-am vazut nici un film din prima runda. da' incerc...
Old 13 Aug 2011, 11:16   #115
Chambord
x

Chambord

se laudau niste useri ca gasesc filme si in gura de sarpe.
are cineva un pont pt cum se poate pune mana pe Life is sweet (meciul 2) ?

LE: gasit

Last edited by Chambord : 13 Aug 2011 at 20:48.
Chambord is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 13 Aug 2011, 11:33   #116
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Trimis mesaj privat. Daca cineva mai are probleme de genul asta sa spuna.
Old 13 Aug 2011, 11:38   #117
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

kings of the road
Old 13 Aug 2011, 12:43   #118
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Legat de chestia asta, rog ca atunci cand persoana care a intrebat de un film il gaseste, sa-si editeze mesajul in sensul asta.
Old 13 Aug 2011, 14:24   #119
florryinn
Guru

florryinn

Kings of the Road (1976) de Wim Wenders este in seara asta pe TVR Cultural - http://www.tvr.ro/film_descriere.php?id=107891
florryinn is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 13 Aug 2011, 15:00   #120
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

un pont excelent.multumim,florin!
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules