20:00
|
Aventuri culinare în Franţa cu James Martin
În noul său serial dedicat călătoriilor şi gătitului, James Martin, bucătarul cunoscut de pe micile ecrane, se îndreaptă către Franţa unde vizitează locuri cu un impact major asupra carierei sale culinare, aducând totodată un omagiu memoriei lui Keith Floyd, modelul său în domeniul profesional. În adolescenţă, James vizitase Franţa ca turist şi ca student, pasiunea sa pentru mâncăruri datorându-se în parte acestui fapt. Serialul surprinde călătoria nostalgică a lui James pe parcursul căreia acesta parcurge popasurile memorabile străbătute de eroul său, Keith Floyd, în urmă cu 30 de ani, vizitând în acelaşi timp şi locurile devenite pietre de temelie în propria sa carieră culinară. Descoperirea şi gustarea celor mai delicioase bucate franţuzeşti începe în Provenţa şi continuă în Périgord, Burgundia, Alsacia, Ţara Bascilor şi Bretagne. În călătoria sa, James găteşte şi propria versiune a celebrelor mâncăruri, folosind ingrediente găsite la faţa locului. Pentru a-şi manifesta respectul faţă de bucătarul Keith Floyd, James îşi urmează itinerarul la volanul unui Citroën 2CV aflat timp de 16 ani în proprietatea eroului său. Pe parcursul aventurilor sale din Franţa, James Martin redescoperă regiunile cele mai îndrăgite de el şi bătrânul său prieten şi mâncărurile magnifice ale acestora. |
21:00
|
Lumea lui Chuck
În frumoasa ţară nordică, Chuck descoperă vulcani, gheizere, izvoare termale şi câmpuri de lavă. Chuck gustă un preparat tradiţional unic, rechin fermentat. El vizitează o fermă cu cea mai fragedă carne de miel. Chuck ajunge şi la serele alimentate cu energie termală şi coace pâine de secară într-un gheizer. |
21:30
|
Hairy Bikers: Pe plaiuri natale
De data aceasta, călătoria motocicliștilor înfometați nu se limitează la o singură regiune – ei vor călători pe întreg teritoriul Marii Britanii, pentru a întâlni proprietari de restaurante și producători fascinanți și versatili, talentați, în timp ce încearcă să lase în urmă unul dintre cei mai dificili ani ai carierei lor. |
22:45
|
Campionatul deserturilor: Canada
În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canadei. O competiție prietenoasă și plină de viață care celebrează performanța individuală și bucuria artei cofetarilor. |
23:45
|
Campionatul deserturilor - Australia
În serialul Campionatul deserturilor – Australia, care a fost realizată în urma apreciatului serial britanic, 12 cofetari inimoși se vor strădui să soluționeze sarcinile dificile în speranța câștigării titlului de Cel mai bun cofetar amator al Australiei. În cursul competiției concurenții vor trebui să facă față la 30 de provocări, în timp ce juriul le va urmări orice mișcare. Cuptoarele se vor înfierbânta încontinuu, iar, pe măsură ce concurenții își vor lua șorțurile și își vor ocupa locul în cortul Cofetarilor Australieni, competiția va deveni din ce în ce mai acerbă. Vor fi necesare toate cunoștințele și capacitățile creative ale entuziastei echipe a cofetarilor, amatori pentru ca, îndeplinind sarcinile zilelor competiționale, să câștige titlul de „Cel mai bun cofetar amator al Australiei”. |
01:00
|
Mary - Reţete de zi cu zi
În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare. |
01:25
|
Nigella zi de zi
În cele şase episoade ale emisiunii, Nigella, isteaţă şi practică, ne arată sursele de inspiraţie a reţetelor ei, de la colecţia ei de cărţi vechi de bucate la idei de pe reţelele de socializare. |
02:00
|
Campionatul deserturilor: Canada
În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canadei. O competiție prietenoasă și plină de viață care celebrează performanța individuală și bucuria artei cofetarilor. |
03:00
|
River Cottage în Australia
Hugh Fearnley-Whittingstall, celebrul bucătar englez, personalitate din televiziune, autor culinar și susținător al cauzelor gastronomice și de mediu, și-a început experimentul cu mulți ani în urmă, sub egida durabilității și autosuficienței. S-a mutat pe o fermă din Dorset, s-a apucat de agricultură și creșterea animalelor, integrându-se în comunitatea locală nu doar pentru a-și împărtăși cunoștințele, ci și roadele gospodăriei autosuficiente. Hugh aduce acum acest experiment și mesajul durabilității și pe continentul sudic. Predă ștafeta colegului australian, bucătarul din Tasmania, Paul West, care trebuie să se confrunte cu noi provocări în timp ce încearcă să-și creeze propria gospodărie în apropierea pitorescului sat istoric, Central Tilba, pe malurile sudice ale statului New South Wales. |
04:00
|
Aventuri culinare în Franţa cu James Martin
În noul său serial dedicat călătoriilor şi gătitului, James Martin, bucătarul cunoscut de pe micile ecrane, se îndreaptă către Franţa unde vizitează locuri cu un impact major asupra carierei sale culinare, aducând totodată un omagiu memoriei lui Keith Floyd, modelul său în domeniul profesional. În adolescenţă, James vizitase Franţa ca turist şi ca student, pasiunea sa pentru mâncăruri datorându-se în parte acestui fapt. Serialul surprinde călătoria nostalgică a lui James pe parcursul căreia acesta parcurge popasurile memorabile străbătute de eroul său, Keith Floyd, în urmă cu 30 de ani, vizitând în acelaşi timp şi locurile devenite pietre de temelie în propria sa carieră culinară. Descoperirea şi gustarea celor mai delicioase bucate franţuzeşti începe în Provenţa şi continuă în Périgord, Burgundia, Alsacia, Ţara Bascilor şi Bretagne. În călătoria sa, James găteşte şi propria versiune a celebrelor mâncăruri, folosind ingrediente găsite la faţa locului. Pentru a-şi manifesta respectul faţă de bucătarul Keith Floyd, James îşi urmează itinerarul la volanul unui Citroën 2CV aflat timp de 16 ani în proprietatea eroului său. Pe parcursul aventurilor sale din Franţa, James Martin redescoperă regiunile cele mai îndrăgite de el şi bătrânul său prieten şi mâncărurile magnifice ale acestora. |
05:00
|
Florida lui Jimmy
Jimmy începe aventura în Florida în Pensacola, unde explorează bucatele oraşului alături de bucătarul Blake şi descoperă arahidele fierte. Apoi ajunge în Panama City Beach, unde se întâlneşte cu campionul la desfăcut stridii, Honor Allen, pe care nu-l poate învinge. Apoi încearcă să facă gogoşi la o gogoşerie de familie. |
06:00
|
Lumea lui Chuck
În frumoasa ţară nordică, Chuck descoperă vulcani, gheizere, izvoare termale şi câmpuri de lavă. Chuck gustă un preparat tradiţional unic, rechin fermentat. El vizitează o fermă cu cea mai fragedă carne de miel. Chuck ajunge şi la serele alimentate cu energie termală şi coace pâine de secară într-un gheizer. |
06:30
|
Hairy Bikers: Pe plaiuri natale
De data aceasta, călătoria motocicliștilor înfometați nu se limitează la o singură regiune – ei vor călători pe întreg teritoriul Marii Britanii, pentru a întâlni proprietari de restaurante și producători fascinanți și versatili, talentați, în timp ce încearcă să lase în urmă unul dintre cei mai dificili ani ai carierei lor. |
|
20:00
|
Aventuri culinare în Franţa cu James Martin
În noul său serial dedicat călătoriilor şi gătitului, James Martin, bucătarul cunoscut de pe micile ecrane, se îndreaptă către Franţa unde vizitează locuri cu un impact major asupra carierei sale culinare, aducând totodată un omagiu memoriei lui Keith Floyd, modelul său în domeniul profesional. În adolescenţă, James vizitase Franţa ca turist şi ca student, pasiunea sa pentru mâncăruri datorându-se în parte acestui fapt. Serialul surprinde călătoria nostalgică a lui James pe parcursul căreia acesta parcurge popasurile memorabile străbătute de eroul său, Keith Floyd, în urmă cu 30 de ani, vizitând în acelaşi timp şi locurile devenite pietre de temelie în propria sa carieră culinară. Descoperirea şi gustarea celor mai delicioase bucate franţuzeşti începe în Provenţa şi continuă în Périgord, Burgundia, Alsacia, Ţara Bascilor şi Bretagne. În călătoria sa, James găteşte şi propria versiune a celebrelor mâncăruri, folosind ingrediente găsite la faţa locului. Pentru a-şi manifesta respectul faţă de bucătarul Keith Floyd, James îşi urmează itinerarul la volanul unui Citroën 2CV aflat timp de 16 ani în proprietatea eroului său. Pe parcursul aventurilor sale din Franţa, James Martin redescoperă regiunile cele mai îndrăgite de el şi bătrânul său prieten şi mâncărurile magnifice ale acestora. |
21:00
|
Lumea lui Chuck
În frumoasa ţară nordică, Chuck descoperă vulcani, gheizere, izvoare termale şi câmpuri de lavă. Chuck gustă un preparat tradiţional unic, rechin fermentat. El vizitează o fermă cu cea mai fragedă carne de miel. Chuck ajunge şi la serele alimentate cu energie termală şi coace pâine de secară într-un gheizer. |
21:30
|
Hairy Bikers: Pe plaiuri natale
De data aceasta, călătoria motocicliștilor înfometați nu se limitează la o singură regiune – ei vor călători pe întreg teritoriul Marii Britanii, pentru a întâlni proprietari de restaurante și producători fascinanți și versatili, talentați, în timp ce încearcă să lase în urmă unul dintre cei mai dificili ani ai carierei lor. |
22:45
|
Campionatul deserturilor: Canada
În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canadei. O competiție prietenoasă și plină de viață care celebrează performanța individuală și bucuria artei cofetarilor. |
23:45
|
Campionatul deserturilor - Australia
În serialul Campionatul deserturilor – Australia, care a fost realizată în urma apreciatului serial britanic, 12 cofetari inimoși se vor strădui să soluționeze sarcinile dificile în speranța câștigării titlului de Cel mai bun cofetar amator al Australiei. În cursul competiției concurenții vor trebui să facă față la 30 de provocări, în timp ce juriul le va urmări orice mișcare. Cuptoarele se vor înfierbânta încontinuu, iar, pe măsură ce concurenții își vor lua șorțurile și își vor ocupa locul în cortul Cofetarilor Australieni, competiția va deveni din ce în ce mai acerbă. Vor fi necesare toate cunoștințele și capacitățile creative ale entuziastei echipe a cofetarilor, amatori pentru ca, îndeplinind sarcinile zilelor competiționale, să câștige titlul de „Cel mai bun cofetar amator al Australiei”. |
01:00
|
Mary - Reţete de zi cu zi
În emisiune, Mary Berg oferă sfaturi, trucuri și rețete pentru rezolvarea dificultăților ce apar în gătitul de zi cu zi. De exemplu, vom primi idei despre ce să facem cu mormanele de resturi rămase în frigider și despre cum să adăugăm o notă interesantă la mâncărurile plictisitoare și rapide cu pui. Soluțiile simple ale lui Mary întăresc încrederea telespectatorilor în fața provocărilor culinare. |
01:25
|
Nigella zi de zi
În cele şase episoade ale emisiunii, Nigella, isteaţă şi practică, ne arată sursele de inspiraţie a reţetelor ei, de la colecţia ei de cărţi vechi de bucate la idei de pe reţelele de socializare. |
02:00
|
Campionatul deserturilor: Canada
În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canadei. O competiție prietenoasă și plină de viață care celebrează performanța individuală și bucuria artei cofetarilor. |
03:00
|
Jamie Oliver: Anotimpuri
Jamie face turul anotimpurilor şi pune în valoare ingrediente splendide, arătându-ne ce putem face cu ele în funcţie de sezon. |
04:00
|
Aventuri culinare în Franţa cu James Martin
În noul său serial dedicat călătoriilor şi gătitului, James Martin, bucătarul cunoscut de pe micile ecrane, se îndreaptă către Franţa unde vizitează locuri cu un impact major asupra carierei sale culinare, aducând totodată un omagiu memoriei lui Keith Floyd, modelul său în domeniul profesional. În adolescenţă, James vizitase Franţa ca turist şi ca student, pasiunea sa pentru mâncăruri datorându-se în parte acestui fapt. Serialul surprinde călătoria nostalgică a lui James pe parcursul căreia acesta parcurge popasurile memorabile străbătute de eroul său, Keith Floyd, în urmă cu 30 de ani, vizitând în acelaşi timp şi locurile devenite pietre de temelie în propria sa carieră culinară. Descoperirea şi gustarea celor mai delicioase bucate franţuzeşti începe în Provenţa şi continuă în Périgord, Burgundia, Alsacia, Ţara Bascilor şi Bretagne. În călătoria sa, James găteşte şi propria versiune a celebrelor mâncăruri, folosind ingrediente găsite la faţa locului. Pentru a-şi manifesta respectul faţă de bucătarul Keith Floyd, James îşi urmează itinerarul la volanul unui Citroën 2CV aflat timp de 16 ani în proprietatea eroului său. Pe parcursul aventurilor sale din Franţa, James Martin redescoperă regiunile cele mai îndrăgite de el şi bătrânul său prieten şi mâncărurile magnifice ale acestora. |
05:00
|
Malta lui Ainsley
Ainsley începe aventura malteză în splendida capitală Valetta. Istoricul Liam îi face turul portului, unde află sursa multelor influenţe culturale din Malta, care i-au marcat bucătăria. |
06:00
|
Lumea lui Chuck
În frumoasa ţară nordică, Chuck descoperă vulcani, gheizere, izvoare termale şi câmpuri de lavă. Chuck gustă un preparat tradiţional unic, rechin fermentat. El vizitează o fermă cu cea mai fragedă carne de miel. Chuck ajunge şi la serele alimentate cu energie termală şi coace pâine de secară într-un gheizer. |
06:30
|
Hairy Bikers: Pe plaiuri natale
De data aceasta, călătoria motocicliștilor înfometați nu se limitează la o singură regiune – ei vor călători pe întreg teritoriul Marii Britanii, pentru a întâlni proprietari de restaurante și producători fascinanți și versatili, talentați, în timp ce încearcă să lase în urmă unul dintre cei mai dificili ani ai carierei lor. |
|
20:00
|
Aventuri culinare în Franţa cu James Martin
În noul său serial dedicat călătoriilor şi gătitului, James Martin, bucătarul cunoscut de pe micile ecrane, se îndreaptă către Franţa unde vizitează locuri cu un impact major asupra carierei sale culinare, aducând totodată un omagiu memoriei lui Keith Floyd, modelul său în domeniul profesional. În adolescenţă, James vizitase Franţa ca turist şi ca student, pasiunea sa pentru mâncăruri datorându-se în parte acestui fapt. Serialul surprinde călătoria nostalgică a lui James pe parcursul căreia acesta parcurge popasurile memorabile străbătute de eroul său, Keith Floyd, în urmă cu 30 de ani, vizitând în acelaşi timp şi locurile devenite pietre de temelie în propria sa carieră culinară. Descoperirea şi gustarea celor mai delicioase bucate franţuzeşti începe în Provenţa şi continuă în Périgord, Burgundia, Alsacia, Ţara Bascilor şi Bretagne. În călătoria sa, James găteşte şi propria versiune a celebrelor mâncăruri, folosind ingrediente găsite la faţa locului. Pentru a-şi manifesta respectul faţă de bucătarul Keith Floyd, James îşi urmează itinerarul la volanul unui Citroën 2CV aflat timp de 16 ani în proprietatea eroului său. Pe parcursul aventurilor sale din Franţa, James Martin redescoperă regiunile cele mai îndrăgite de el şi bătrânul său prieten şi mâncărurile magnifice ale acestora. |
21:00
|
Savoarea vieţii la ţară
Mulți dintre noi visează să ne mutăm în mediul rural, să ne cultivăm propriile legume, să creștem animale și să petrecem mai mult timp în natură. Este exact ceea ce a făcut fostul bucătar londonez Julius Roberts. În serialul plin de căldură, putem urmări prima sa vară fantastică pe idilica moșie din Dorset. |
21:30
|
Hairy Bikers: Vacanţă în nordul Europei
De data aceasta, călătoria motocicliștilor înfometați nu se limitează la o singură regiune – ei vor călători pe întreg teritoriul Marii Britanii, pentru a întâlni proprietari de restaurante și producători fascinanți și versatili, talentați, în timp ce încearcă să lase în urmă unul dintre cei mai dificili ani ai carierei lor. |
22:45
|
Campionatul deserturilor: Canada
În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canadei. O competiție prietenoasă și plină de viață care celebrează performanța individuală și bucuria artei cofetarilor. |
23:45
|
Campionatul deserturilor - Australia
În serialul Campionatul deserturilor – Australia, care a fost realizată în urma apreciatului serial britanic, 12 cofetari inimoși se vor strădui să soluționeze sarcinile dificile în speranța câștigării titlului de Cel mai bun cofetar amator al Australiei. În cursul competiției concurenții vor trebui să facă față la 30 de provocări, în timp ce juriul le va urmări orice mișcare. Cuptoarele se vor înfierbânta încontinuu, iar, pe măsură ce concurenții își vor lua șorțurile și își vor ocupa locul în cortul Cofetarilor Australieni, competiția va deveni din ce în ce mai acerbă. Vor fi necesare toate cunoștințele și capacitățile creative ale entuziastei echipe a cofetarilor, amatori pentru ca, îndeplinind sarcinile zilelor competiționale, să câștige titlul de „Cel mai bun cofetar amator al Australiei”. |
01:00
|
Gino în vacanţă cu familia
Gino D'Acampo își vizitează din nou iubita țară, dar de data aceasta vine cu el și familia, pentru a descoperi împreună comorile ascunse din Sardinia și tot ce e mai bun în sudul Italiei. Gino vrea ca bambini săi, crescuți în Anglia, să-și descopere rădăcinile italiene. Ei călătoresc din insula Sardinia până în orașul natal al lui Gino, Napoli, în timp ce se cufundă în sentimentul italian al vieții, iar Gino gătește unele dintre rețetele sale familiale preferate. |
01:30
|
Gino în vacanţă cu familia
Gino D'Acampo își vizitează din nou iubita țară, dar de data aceasta vine cu el și familia, pentru a descoperi împreună comorile ascunse din Sardinia și tot ce e mai bun în sudul Italiei. Gino vrea ca bambini săi, crescuți în Anglia, să-și descopere rădăcinile italiene. Ei călătoresc din insula Sardinia până în orașul natal al lui Gino, Napoli, în timp ce se cufundă în sentimentul italian al vieții, iar Gino gătește unele dintre rețetele sale familiale preferate. |
02:00
|
Campionatul deserturilor: Canada
În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canadei. O competiție prietenoasă și plină de viață care celebrează performanța individuală și bucuria artei cofetarilor. |
03:00
|
Jamie Oliver: Anotimpuri
Jamie face turul anotimpurilor şi pune în valoare ingrediente splendide, arătându-ne ce putem face cu ele în funcţie de sezon. |
04:00
|
Aventuri culinare în Franţa cu James Martin
În noul său serial dedicat călătoriilor şi gătitului, James Martin, bucătarul cunoscut de pe micile ecrane, se îndreaptă către Franţa unde vizitează locuri cu un impact major asupra carierei sale culinare, aducând totodată un omagiu memoriei lui Keith Floyd, modelul său în domeniul profesional. În adolescenţă, James vizitase Franţa ca turist şi ca student, pasiunea sa pentru mâncăruri datorându-se în parte acestui fapt. Serialul surprinde călătoria nostalgică a lui James pe parcursul căreia acesta parcurge popasurile memorabile străbătute de eroul său, Keith Floyd, în urmă cu 30 de ani, vizitând în acelaşi timp şi locurile devenite pietre de temelie în propria sa carieră culinară. Descoperirea şi gustarea celor mai delicioase bucate franţuzeşti începe în Provenţa şi continuă în Périgord, Burgundia, Alsacia, Ţara Bascilor şi Bretagne. În călătoria sa, James găteşte şi propria versiune a celebrelor mâncăruri, folosind ingrediente găsite la faţa locului. Pentru a-şi manifesta respectul faţă de bucătarul Keith Floyd, James îşi urmează itinerarul la volanul unui Citroën 2CV aflat timp de 16 ani în proprietatea eroului său. Pe parcursul aventurilor sale din Franţa, James Martin redescoperă regiunile cele mai îndrăgite de el şi bătrânul său prieten şi mâncărurile magnifice ale acestora. |
05:00
|
Malta lui Ainsley
Ainsley începe aventura malteză în splendida capitală Valetta. Istoricul Liam îi face turul portului, unde află sursa multelor influenţe culturale din Malta, care i-au marcat bucătăria. |
06:00
|
Savoarea vieţii la ţară
Mulți dintre noi visează să ne mutăm în mediul rural, să ne cultivăm propriile legume, să creștem animale și să petrecem mai mult timp în natură. Este exact ceea ce a făcut fostul bucătar londonez Julius Roberts. În serialul plin de căldură, putem urmări prima sa vară fantastică pe idilica moșie din Dorset. |
06:30
|
Hairy Bikers: Vacanţă în nordul Europei
De data aceasta, călătoria motocicliștilor înfometați nu se limitează la o singură regiune – ei vor călători pe întreg teritoriul Marii Britanii, pentru a întâlni proprietari de restaurante și producători fascinanți și versatili, talentați, în timp ce încearcă să lase în urmă unul dintre cei mai dificili ani ai carierei lor. |
|
20:00
|
Aventuri culinare în Franţa cu James Martin
În noul său serial dedicat călătoriilor şi gătitului, James Martin, bucătarul cunoscut de pe micile ecrane, se îndreaptă către Franţa unde vizitează locuri cu un impact major asupra carierei sale culinare, aducând totodată un omagiu memoriei lui Keith Floyd, modelul său în domeniul profesional. În adolescenţă, James vizitase Franţa ca turist şi ca student, pasiunea sa pentru mâncăruri datorându-se în parte acestui fapt. Serialul surprinde călătoria nostalgică a lui James pe parcursul căreia acesta parcurge popasurile memorabile străbătute de eroul său, Keith Floyd, în urmă cu 30 de ani, vizitând în acelaşi timp şi locurile devenite pietre de temelie în propria sa carieră culinară. Descoperirea şi gustarea celor mai delicioase bucate franţuzeşti începe în Provenţa şi continuă în Périgord, Burgundia, Alsacia, Ţara Bascilor şi Bretagne. În călătoria sa, James găteşte şi propria versiune a celebrelor mâncăruri, folosind ingrediente găsite la faţa locului. Pentru a-şi manifesta respectul faţă de bucătarul Keith Floyd, James îşi urmează itinerarul la volanul unui Citroën 2CV aflat timp de 16 ani în proprietatea eroului său. Pe parcursul aventurilor sale din Franţa, James Martin redescoperă regiunile cele mai îndrăgite de el şi bătrânul său prieten şi mâncărurile magnifice ale acestora. |
21:00
|
Savoarea vieţii la ţară
Mulți dintre noi visează să ne mutăm în mediul rural, să ne cultivăm propriile legume, să creștem animale și să petrecem mai mult timp în natură. Este exact ceea ce a făcut fostul bucătar londonez Julius Roberts. În serialul plin de căldură, putem urmări prima sa vară fantastică pe idilica moșie din Dorset. |
21:30
|
Hairy Bikers: Vacanţă în nordul Europei
De data aceasta, călătoria motocicliștilor înfometați nu se limitează la o singură regiune – ei vor călători pe întreg teritoriul Marii Britanii, pentru a întâlni proprietari de restaurante și producători fascinanți și versatili, talentați, în timp ce încearcă să lase în urmă unul dintre cei mai dificili ani ai carierei lor. |
22:45
|
Campionatul deserturilor: Canada
În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canadei. O competiție prietenoasă și plină de viață care celebrează performanța individuală și bucuria artei cofetarilor. |
23:45
|
Campionatul deserturilor - Australia
În serialul Campionatul deserturilor – Australia, care a fost realizată în urma apreciatului serial britanic, 12 cofetari inimoși se vor strădui să soluționeze sarcinile dificile în speranța câștigării titlului de Cel mai bun cofetar amator al Australiei. În cursul competiției concurenții vor trebui să facă față la 30 de provocări, în timp ce juriul le va urmări orice mișcare. Cuptoarele se vor înfierbânta încontinuu, iar, pe măsură ce concurenții își vor lua șorțurile și își vor ocupa locul în cortul Cofetarilor Australieni, competiția va deveni din ce în ce mai acerbă. Vor fi necesare toate cunoștințele și capacitățile creative ale entuziastei echipe a cofetarilor, amatori pentru ca, îndeplinind sarcinile zilelor competiționale, să câștige titlul de „Cel mai bun cofetar amator al Australiei”. |
01:00
|
Gino în vacanţă cu familia
Gino D'Acampo își vizitează din nou iubita țară, dar de data aceasta vine cu el și familia, pentru a descoperi împreună comorile ascunse din Sardinia și tot ce e mai bun în sudul Italiei. Gino vrea ca bambini săi, crescuți în Anglia, să-și descopere rădăcinile italiene. Ei călătoresc din insula Sardinia până în orașul natal al lui Gino, Napoli, în timp ce se cufundă în sentimentul italian al vieții, iar Gino gătește unele dintre rețetele sale familiale preferate. |
01:30
|
Gino în vacanţă cu familia
Gino D'Acampo își vizitează din nou iubita țară, dar de data aceasta vine cu el și familia, pentru a descoperi împreună comorile ascunse din Sardinia și tot ce e mai bun în sudul Italiei. Gino vrea ca bambini săi, crescuți în Anglia, să-și descopere rădăcinile italiene. Ei călătoresc din insula Sardinia până în orașul natal al lui Gino, Napoli, în timp ce se cufundă în sentimentul italian al vieții, iar Gino gătește unele dintre rețetele sale familiale preferate. |
02:00
|
Campionatul deserturilor: Canada
În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canadei. O competiție prietenoasă și plină de viață care celebrează performanța individuală și bucuria artei cofetarilor. |
03:00
|
Jamie Oliver: Anotimpuri
Jamie face turul anotimpurilor şi pune în valoare ingrediente splendide, arătându-ne ce putem face cu ele în funcţie de sezon. |
04:00
|
Aventuri culinare în Franţa cu James Martin
În noul său serial dedicat călătoriilor şi gătitului, James Martin, bucătarul cunoscut de pe micile ecrane, se îndreaptă către Franţa unde vizitează locuri cu un impact major asupra carierei sale culinare, aducând totodată un omagiu memoriei lui Keith Floyd, modelul său în domeniul profesional. În adolescenţă, James vizitase Franţa ca turist şi ca student, pasiunea sa pentru mâncăruri datorându-se în parte acestui fapt. Serialul surprinde călătoria nostalgică a lui James pe parcursul căreia acesta parcurge popasurile memorabile străbătute de eroul său, Keith Floyd, în urmă cu 30 de ani, vizitând în acelaşi timp şi locurile devenite pietre de temelie în propria sa carieră culinară. Descoperirea şi gustarea celor mai delicioase bucate franţuzeşti începe în Provenţa şi continuă în Périgord, Burgundia, Alsacia, Ţara Bascilor şi Bretagne. În călătoria sa, James găteşte şi propria versiune a celebrelor mâncăruri, folosind ingrediente găsite la faţa locului. Pentru a-şi manifesta respectul faţă de bucătarul Keith Floyd, James îşi urmează itinerarul la volanul unui Citroën 2CV aflat timp de 16 ani în proprietatea eroului său. Pe parcursul aventurilor sale din Franţa, James Martin redescoperă regiunile cele mai îndrăgite de el şi bătrânul său prieten şi mâncărurile magnifice ale acestora. |
05:00
|
Malta lui Ainsley
Ainsley începe aventura malteză în splendida capitală Valetta. Istoricul Liam îi face turul portului, unde află sursa multelor influenţe culturale din Malta, care i-au marcat bucătăria. |
06:00
|
Delicatese tropicale cu Justine
Justine prezintă ingrediente proaspete specifice oraşului Noumea. Peştele wahoo, fript la grătar, e servit cu un sos vierge de inspiraţie locală. Bananele coapte fac senzaţie în chiftelele ei pufoase. Julius, vânătorul de homar, o ajută pe Justine să frigă un homar proaspăt pe plajă. |
06:30
|
Delicatesele malaeze ale lui Justine
Descoperiţi bogata cultură culinară a Malaeziei alături de Justine, care începe aventura în pieţele aglomerate din Penang, unde îi este ghid Pearly Kee. Apoi ea descoperă bogata istorie a Sarawakului şi ne oferă bucate malaeziene gătite în stilul ei. |
|
20:25
|
Arome italiene cu David Rocco
David se întoarce în preaiubita sa Italie, în orașe pe care nu le-a vizitat încă. Milano, Verona, Veneția, Cinque Terre, Bologna și capitala Italiei, Roma sunt personajele principale ale serialului. Haideți să descoperim împreună cu David aceste locuri faimoase, în care oamenii și poveștile lor se leagă strâns de arta, muzica și gusturile orașelor. De la orașul cosmopolit și vioi Milano prin vechile canale venețiene până la orașul etern al Romei, vom afla ingredientele unei Dolce Vita: mâncăruri gustoase, umor, pasiune și spontaneitate. |
20:50
|
Arome italiene cu David Rocco
David se întoarce în preaiubita sa Italie, în orașe pe care nu le-a vizitat încă. Milano, Verona, Veneția, Cinque Terre, Bologna și capitala Italiei, Roma sunt personajele principale ale serialului. Haideți să descoperim împreună cu David aceste locuri faimoase, în care oamenii și poveștile lor se leagă strâns de arta, muzica și gusturile orașelor. De la orașul cosmopolit și vioi Milano prin vechile canale venețiene până la orașul etern al Romei, vom afla ingredientele unei Dolce Vita: mâncăruri gustoase, umor, pasiune și spontaneitate. |
21:20
|
James Martin: Aventură în Spania
Bucătarul călător James Martin se aruncă entuziasmat într-o explorare aprofundată a unui loc puțin cunoscut de el, Spania: încearcă să cunoască istoria și cultura diverselor regiuni ale țării prin gastronomie. Are parte de o aventură neegalată: călătoria cu douăzeci de destinații începe în San Sebastian, de unde călătorește în sens invers acelor de ceasornic, prin peisaje de o diversitate uluitoare până la Girona, pentru a gusta ingredientele de neratat și mâncărurile tradiționale care fac din Spania unul dintre cele mai interesante locuri din lumea gastronomiei. |
22:20
|
Marcus Wareing: Provenţa
Maestrul bucătar Marcus Wareing este în Provenţa şi descoperă secretele celor mai bune şi mai simple bucate franceze. El va face preparate simple şi ne va arăta trucuri ca bucatele noastre să aibă un aer provensal. |
22:55
|
Mirodeniile simple ale Nadiyei
Nadiya Hussain dezvăluie misterele utilizării condimentelor: ne arată în câte moduri, ieftin și ușor, putem transforma mâncărurile obișnuite în bunătăți speciale. Folosind doar opt condimente – chimen, turmeric, chili, curry, cardamom, fenicul, scorțișoară și frunze de dafin – ea pregătește mâncăruri delicioase pentru fiecare ocazie: printre altele, delicioasele preparate din Bangladesh din copilăria ei, bucate clasice britanice aromate cu condimente și, bineînțeles, combinațiile irezistibile care au devenit semnul ei distinctiv. |
23:30
|
Delicatesele malaeze ale lui Justine
Descoperiţi bogata cultură culinară a Malaeziei alături de Justine, care începe aventura în pieţele aglomerate din Penang, unde îi este ghid Pearly Kee. Apoi ea descoperă bogata istorie a Sarawakului şi ne oferă bucate malaeziene gătite în stilul ei. |
00:00
|
Delicatese tropicale cu Justine
Justine prezintă ingrediente proaspete specifice oraşului Noumea. Peştele wahoo, fript la grătar, e servit cu un sos vierge de inspiraţie locală. Bananele coapte fac senzaţie în chiftelele ei pufoase. Julius, vânătorul de homar, o ajută pe Justine să frigă un homar proaspăt pe plajă. |
00:30
|
Prue Leith: Bucătăria mea din Cotswold
|
01:30
|
Arome italiene cu David Rocco
David se întoarce în preaiubita sa Italie, în orașe pe care nu le-a vizitat încă. Milano, Verona, Veneția, Cinque Terre, Bologna și capitala Italiei, Roma sunt personajele principale ale serialului. Haideți să descoperim împreună cu David aceste locuri faimoase, în care oamenii și poveștile lor se leagă strâns de arta, muzica și gusturile orașelor. De la orașul cosmopolit și vioi Milano prin vechile canale venețiene până la orașul etern al Romei, vom afla ingredientele unei Dolce Vita: mâncăruri gustoase, umor, pasiune și spontaneitate. |
02:00
|
Arome italiene cu David Rocco
David se întoarce în preaiubita sa Italie, în orașe pe care nu le-a vizitat încă. Milano, Verona, Veneția, Cinque Terre, Bologna și capitala Italiei, Roma sunt personajele principale ale serialului. Haideți să descoperim împreună cu David aceste locuri faimoase, în care oamenii și poveștile lor se leagă strâns de arta, muzica și gusturile orașelor. De la orașul cosmopolit și vioi Milano prin vechile canale venețiene până la orașul etern al Romei, vom afla ingredientele unei Dolce Vita: mâncăruri gustoase, umor, pasiune și spontaneitate. |
02:30
|
Bucătărie în aer liber
Cel mai bun condiment este aerul proaspăt. Nu e întâmplător că mâncărurile preparate în aer liber sunt cele mai gustoase. Maestrul bucătar Róbert Bede ne arată idei dincolo de clasica slănină prăjită și ne ajută să preparăm bucate interesante și gustoase pe foc, pe disc, în ceaun sau chiar sub pavilion. Haideți să-i invităm pe prieteni, să preparăm ingredientele de bază, să gătim, să prăjim, să ne îndestulăm în grădină, în aer liber, sub frunzișul copacilor. |
03:00
|
Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţii
Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă. |
03:30
|
Campionatul deserturilor: Canada
În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canadei. O competiție prietenoasă și plină de viață care celebrează performanța individuală și bucuria artei cofetarilor. |
04:30
|
De la fermă în farfurie, cu Gabo Kocák
Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă. |
05:00
|
De la fermă în farfurie, cu Marketa Hrubesova
Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă. |
05:30
|
De la fermă în farfurie cu Pepa
Pepa face o vizită la ferma aflată în Vlkoš. Ferma înființată în 2013 s-a specializat în creșterea ecologică a melcilor comestibili și în producția de carne de melc, caviar de melc și salivă de melc. Pepa se întâlnește cu conducătorul fermei, care prezintă procesul creșterii melcilor comestibili. Apoi Pepa se inspiră din cartea de bucate a „matroanei” gastronomiei cehe din secolul 19, Magdalena, pentru a prepara o mâncare nemaipomenit de gustoasă. |
06:00
|
Delicatese tropicale cu Justine
Justine prezintă ingrediente proaspete specifice oraşului Noumea. Peştele wahoo, fript la grătar, e servit cu un sos vierge de inspiraţie locală. Bananele coapte fac senzaţie în chiftelele ei pufoase. Julius, vânătorul de homar, o ajută pe Justine să frigă un homar proaspăt pe plajă. |
06:30
|
Delicatesele malaeze ale lui Justine
Descoperiţi bogata cultură culinară a Malaeziei alături de Justine, care începe aventura în pieţele aglomerate din Penang, unde îi este ghid Pearly Kee. Apoi ea descoperă bogata istorie a Sarawakului şi ne oferă bucate malaeziene gătite în stilul ei. |
|
20:25
|
Arome italiene cu David Rocco
David se întoarce în preaiubita sa Italie, în orașe pe care nu le-a vizitat încă. Milano, Verona, Veneția, Cinque Terre, Bologna și capitala Italiei, Roma sunt personajele principale ale serialului. Haideți să descoperim împreună cu David aceste locuri faimoase, în care oamenii și poveștile lor se leagă strâns de arta, muzica și gusturile orașelor. De la orașul cosmopolit și vioi Milano prin vechile canale venețiene până la orașul etern al Romei, vom afla ingredientele unei Dolce Vita: mâncăruri gustoase, umor, pasiune și spontaneitate. |
20:50
|
David Rocco în Asia de Sud-Est
După călătoriile repetate pe care David Rocco le-a făcut în Asia de Sud-Est, acesta e complet captivat de peisajele, parfumurile și gusturile regiunii. Și-a propus să descopere și alte comori ale acestui minunat tărâm tropical. Ajunge până în Vietnam, Cambogia, Tailanda, Malaiezia și Singapore, descoperind bucatele tradiționale și degustând mâncărurile stradale, pentru care i-au stârnit interesul gurmanzii din întreaga lume. Experiența personală a culturii deosebite din sate și din metropolele efervescente îl determină pe David să împărtășească cu toată lumea poveștile oamenilor cu care a făcut cunoștință în călătoriile sale. |
21:20
|
James Martin: Aventură în Spania
Bucătarul călător James Martin se aruncă entuziasmat într-o explorare aprofundată a unui loc puțin cunoscut de el, Spania: încearcă să cunoască istoria și cultura diverselor regiuni ale țării prin gastronomie. Are parte de o aventură neegalată: călătoria cu douăzeci de destinații începe în San Sebastian, de unde călătorește în sens invers acelor de ceasornic, prin peisaje de o diversitate uluitoare până la Girona, pentru a gusta ingredientele de neratat și mâncărurile tradiționale care fac din Spania unul dintre cele mai interesante locuri din lumea gastronomiei. |
22:20
|
Mirodeniile simple ale Nadiyei
Nadiya Hussain dezvăluie misterele utilizării condimentelor: ne arată în câte moduri, ieftin și ușor, putem transforma mâncărurile obișnuite în bunătăți speciale. Folosind doar opt condimente – chimen, turmeric, chili, curry, cardamom, fenicul, scorțișoară și frunze de dafin – ea pregătește mâncăruri delicioase pentru fiecare ocazie: printre altele, delicioasele preparate din Bangladesh din copilăria ei, bucate clasice britanice aromate cu condimente și, bineînțeles, combinațiile irezistibile care au devenit semnul ei distinctiv. |
22:55
|
Mirodeniile simple ale Nadiyei
Nadiya Hussain dezvăluie misterele utilizării condimentelor: ne arată în câte moduri, ieftin și ușor, putem transforma mâncărurile obișnuite în bunătăți speciale. Folosind doar opt condimente – chimen, turmeric, chili, curry, cardamom, fenicul, scorțișoară și frunze de dafin – ea pregătește mâncăruri delicioase pentru fiecare ocazie: printre altele, delicioasele preparate din Bangladesh din copilăria ei, bucate clasice britanice aromate cu condimente și, bineînțeles, combinațiile irezistibile care au devenit semnul ei distinctiv. |
23:30
|
Delicatesele malaeze ale lui Justine
Descoperiţi bogata cultură culinară a Malaeziei alături de Justine, care începe aventura în pieţele aglomerate din Penang, unde îi este ghid Pearly Kee. Apoi ea descoperă bogata istorie a Sarawakului şi ne oferă bucate malaeziene gătite în stilul ei. |
00:00
|
Arome japoneze, cu Justine
Justine a aterizat în Japonia şi merge cu trenul la Shizuoka, casa Muntelui Fiji. Mergeţi cu ea în munţi, unde va face tăiţei soba. |
00:30
|
Prue Leith: Bucătăria mea din Cotswold
|
01:30
|
Arome italiene cu David Rocco
David se întoarce în preaiubita sa Italie, în orașe pe care nu le-a vizitat încă. Milano, Verona, Veneția, Cinque Terre, Bologna și capitala Italiei, Roma sunt personajele principale ale serialului. Haideți să descoperim împreună cu David aceste locuri faimoase, în care oamenii și poveștile lor se leagă strâns de arta, muzica și gusturile orașelor. De la orașul cosmopolit și vioi Milano prin vechile canale venețiene până la orașul etern al Romei, vom afla ingredientele unei Dolce Vita: mâncăruri gustoase, umor, pasiune și spontaneitate. |
02:00
|
David Rocco în Asia de Sud-Est
După călătoriile repetate pe care David Rocco le-a făcut în Asia de Sud-Est, acesta e complet captivat de peisajele, parfumurile și gusturile regiunii. Și-a propus să descopere și alte comori ale acestui minunat tărâm tropical. Ajunge până în Vietnam, Cambogia, Tailanda, Malaiezia și Singapore, descoperind bucatele tradiționale și degustând mâncărurile stradale, pentru care i-au stârnit interesul gurmanzii din întreaga lume. Experiența personală a culturii deosebite din sate și din metropolele efervescente îl determină pe David să împărtășească cu toată lumea poveștile oamenilor cu care a făcut cunoștință în călătoriile sale. |
02:30
|
Bucătărie în aer liber
Cel mai bun condiment este aerul proaspăt. Nu e întâmplător că mâncărurile preparate în aer liber sunt cele mai gustoase. Maestrul bucătar Róbert Bede ne arată idei dincolo de clasica slănină prăjită și ne ajută să preparăm bucate interesante și gustoase pe foc, pe disc, în ceaun sau chiar sub pavilion. Haideți să-i invităm pe prieteni, să preparăm ingredientele de bază, să gătim, să prăjim, să ne îndestulăm în grădină, în aer liber, sub frunzișul copacilor. |
03:00
|
Róbert Bede: Regiuni, arome, tradiţii
Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă. |
03:30
|
Campionatul deserturilor: Canada
În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canadei. O competiție prietenoasă și plină de viață care celebrează performanța individuală și bucuria artei cofetarilor. |
04:30
|
De la fermă în farfurie, cu Gabo Kocák
Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă. |
05:00
|
De la fermă în farfurie, cu Marketa Hrubesova
Maestrul bucătar Róbert Bede ne prezintă, de data aceasta, legăturile dintre gastronomia maghiară și cultură printr-o călătorie în întreaga țară. În fiecare episod, împreună cu gazda sa într-un mediu unic și superb, prepară rețetele oferind telespectatorilor o privire asupra culturii și modului de viață în localitatea respectivă. |
05:30
|
De la fermă în farfurie cu Pepa
Pepa face o vizită la ferma aflată în Vlkoš. Ferma înființată în 2013 s-a specializat în creșterea ecologică a melcilor comestibili și în producția de carne de melc, caviar de melc și salivă de melc. Pepa se întâlnește cu conducătorul fermei, care prezintă procesul creșterii melcilor comestibili. Apoi Pepa se inspiră din cartea de bucate a „matroanei” gastronomiei cehe din secolul 19, Magdalena, pentru a prepara o mâncare nemaipomenit de gustoasă. |
06:00
|
Savoarea vieţii la ţară
Mulți dintre noi visează să ne mutăm în mediul rural, să ne cultivăm propriile legume, să creștem animale și să petrecem mai mult timp în natură. Este exact ceea ce a făcut fostul bucătar londonez Julius Roberts. În serialul plin de căldură, putem urmări prima sa vară fantastică pe idilica moșie din Dorset. |
06:30
|
Hairy Bikers: Vacanţă în nordul Europei
De data aceasta, călătoria motocicliștilor înfometați nu se limitează la o singură regiune – ei vor călători pe întreg teritoriul Marii Britanii, pentru a întâlni proprietari de restaurante și producători fascinanți și versatili, talentați, în timp ce încearcă să lase în urmă unul dintre cei mai dificili ani ai carierei lor. |
|
20:00
|
Aventuri culinare în Franţa cu James Martin
În noul său serial dedicat călătoriilor şi gătitului, James Martin, bucătarul cunoscut de pe micile ecrane, se îndreaptă către Franţa unde vizitează locuri cu un impact major asupra carierei sale culinare, aducând totodată un omagiu memoriei lui Keith Floyd, modelul său în domeniul profesional. În adolescenţă, James vizitase Franţa ca turist şi ca student, pasiunea sa pentru mâncăruri datorându-se în parte acestui fapt. Serialul surprinde călătoria nostalgică a lui James pe parcursul căreia acesta parcurge popasurile memorabile străbătute de eroul său, Keith Floyd, în urmă cu 30 de ani, vizitând în acelaşi timp şi locurile devenite pietre de temelie în propria sa carieră culinară. Descoperirea şi gustarea celor mai delicioase bucate franţuzeşti începe în Provenţa şi continuă în Périgord, Burgundia, Alsacia, Ţara Bascilor şi Bretagne. În călătoria sa, James găteşte şi propria versiune a celebrelor mâncăruri, folosind ingrediente găsite la faţa locului. Pentru a-şi manifesta respectul faţă de bucătarul Keith Floyd, James îşi urmează itinerarul la volanul unui Citroën 2CV aflat timp de 16 ani în proprietatea eroului său. Pe parcursul aventurilor sale din Franţa, James Martin redescoperă regiunile cele mai îndrăgite de el şi bătrânul său prieten şi mâncărurile magnifice ale acestora. |
21:00
|
Savoarea vieţii la ţară
Mulți dintre noi visează să ne mutăm în mediul rural, să ne cultivăm propriile legume, să creștem animale și să petrecem mai mult timp în natură. Este exact ceea ce a făcut fostul bucătar londonez Julius Roberts. În serialul plin de căldură, putem urmări prima sa vară fantastică pe idilica moșie din Dorset. |
21:30
|
Hairy Bikers: Vacanţă în nordul Europei
De data aceasta, călătoria motocicliștilor înfometați nu se limitează la o singură regiune – ei vor călători pe întreg teritoriul Marii Britanii, pentru a întâlni proprietari de restaurante și producători fascinanți și versatili, talentați, în timp ce încearcă să lase în urmă unul dintre cei mai dificili ani ai carierei lor. |
22:45
|
Campionatul deserturilor: Canada
În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canadei. O competiție prietenoasă și plină de viață care celebrează performanța individuală și bucuria artei cofetarilor. |
23:45
|
Campionatul deserturilor - Australia
În serialul Campionatul deserturilor – Australia, care a fost realizată în urma apreciatului serial britanic, 12 cofetari inimoși se vor strădui să soluționeze sarcinile dificile în speranța câștigării titlului de Cel mai bun cofetar amator al Australiei. În cursul competiției concurenții vor trebui să facă față la 30 de provocări, în timp ce juriul le va urmări orice mișcare. Cuptoarele se vor înfierbânta încontinuu, iar, pe măsură ce concurenții își vor lua șorțurile și își vor ocupa locul în cortul Cofetarilor Australieni, competiția va deveni din ce în ce mai acerbă. Vor fi necesare toate cunoștințele și capacitățile creative ale entuziastei echipe a cofetarilor, amatori pentru ca, îndeplinind sarcinile zilelor competiționale, să câștige titlul de „Cel mai bun cofetar amator al Australiei”. |
01:00
|
Gino în vacanţă cu familia
Gino D'Acampo își vizitează din nou iubita țară, dar de data aceasta vine cu el și familia, pentru a descoperi împreună comorile ascunse din Sardinia și tot ce e mai bun în sudul Italiei. Gino vrea ca bambini săi, crescuți în Anglia, să-și descopere rădăcinile italiene. Ei călătoresc din insula Sardinia până în orașul natal al lui Gino, Napoli, în timp ce se cufundă în sentimentul italian al vieții, iar Gino gătește unele dintre rețetele sale familiale preferate. |
01:30
|
Gino în vacanţă cu familia
Gino D'Acampo își vizitează din nou iubita țară, dar de data aceasta vine cu el și familia, pentru a descoperi împreună comorile ascunse din Sardinia și tot ce e mai bun în sudul Italiei. Gino vrea ca bambini săi, crescuți în Anglia, să-și descopere rădăcinile italiene. Ei călătoresc din insula Sardinia până în orașul natal al lui Gino, Napoli, în timp ce se cufundă în sentimentul italian al vieții, iar Gino gătește unele dintre rețetele sale familiale preferate. |
02:00
|
Campionatul deserturilor: Canada
În serial, facem cunoștință cu 10 cofetari amatori din diferite regiuni ale Canadei, care își măsoară puterile într-o serie de provocări gastronomice tematice. Episoadele cuprind trei runde: prepararea desertului preferat, o temă profesională, provocarea maestrului. După degustarea și evaluarea deserturilor preparate, juriul va decide cine devine Maestrul Patiser al săptămânii și cine pleacă acasă. Cei trei cofetari rămași în competiție vor concura pentru titlul Marele Maestru Cofetar al Canadei. O competiție prietenoasă și plină de viață care celebrează performanța individuală și bucuria artei cofetarilor. |
03:00
|
Jamie Oliver: Anotimpuri
Jamie face turul anotimpurilor şi pune în valoare ingrediente splendide, arătându-ne ce putem face cu ele în funcţie de sezon. |
04:00
|
Aventuri culinare în Franţa cu James Martin
În noul său serial dedicat călătoriilor şi gătitului, James Martin, bucătarul cunoscut de pe micile ecrane, se îndreaptă către Franţa unde vizitează locuri cu un impact major asupra carierei sale culinare, aducând totodată un omagiu memoriei lui Keith Floyd, modelul său în domeniul profesional. În adolescenţă, James vizitase Franţa ca turist şi ca student, pasiunea sa pentru mâncăruri datorându-se în parte acestui fapt. Serialul surprinde călătoria nostalgică a lui James pe parcursul căreia acesta parcurge popasurile memorabile străbătute de eroul său, Keith Floyd, în urmă cu 30 de ani, vizitând în acelaşi timp şi locurile devenite pietre de temelie în propria sa carieră culinară. Descoperirea şi gustarea celor mai delicioase bucate franţuzeşti începe în Provenţa şi continuă în Périgord, Burgundia, Alsacia, Ţara Bascilor şi Bretagne. În călătoria sa, James găteşte şi propria versiune a celebrelor mâncăruri, folosind ingrediente găsite la faţa locului. Pentru a-şi manifesta respectul faţă de bucătarul Keith Floyd, James îşi urmează itinerarul la volanul unui Citroën 2CV aflat timp de 16 ani în proprietatea eroului său. Pe parcursul aventurilor sale din Franţa, James Martin redescoperă regiunile cele mai îndrăgite de el şi bătrânul său prieten şi mâncărurile magnifice ale acestora. |
05:00
|
Malta lui Ainsley
Ainsley începe aventura malteză în splendida capitală Valetta. Istoricul Liam îi face turul portului, unde află sursa multelor influenţe culturale din Malta, care i-au marcat bucătăria. |
06:00
|
Savoarea vieţii la ţară
Mulți dintre noi visează să ne mutăm în mediul rural, să ne cultivăm propriile legume, să creștem animale și să petrecem mai mult timp în natură. Este exact ceea ce a făcut fostul bucătar londonez Julius Roberts. În serialul plin de căldură, putem urmări prima sa vară fantastică pe idilica moșie din Dorset. |
06:30
|
Hairy Bikers: Vacanţă în nordul Europei
De data aceasta, călătoria motocicliștilor înfometați nu se limitează la o singură regiune – ei vor călători pe întreg teritoriul Marii Britanii, pentru a întâlni proprietari de restaurante și producători fascinanți și versatili, talentați, în timp ce încearcă să lase în urmă unul dintre cei mai dificili ani ai carierei lor. |
|