Aniston si Streep sunt cautate

1 Iun 2005
Aniston si Streep sunt cautate
Wanted va fi productia de la Warner Bros. in care Jennifer Aniston (Friends, Bruce Almighty) joaca rolul unei femei care ajunge la inchisoare. Nu e singura. Colega de celula e interpretata de Meryl Streep (Kramer vs Kramer,  Out of Africa). Aniston (foto) e o politista texana careia i s-a inscenat amestecul intr-o afacere cu droguri. Streep e o fosta militanta anti-razboi care a intrat de prea multe ori in conflict cu autoritatile. Impreuna planuiesc sa evadeze.
Filmul reprezinta ecranizarea romanului scris de Kim Wozencraft. Sheldon Turner va scrie scenariul. Regia i-a fost propusa lui Jonathan Demme (Silence of the Lambs, The Manchurian Candidate).
Mai cautati-o pe Aniston si in Bruce Almighty 2, sequel-ul presupus sa-i acorde puterile zeiesti de data asta femeii. Iar pe Meryl Streep o puteti cauta curand in Flower Power, comedia hippie a debutantului Moe Hassleck.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
margott pe 29 aprilie 2012 14:54
Aniston e ea simpatica, dar are un anumit gen de filme in care joaca. Apropo, am cautat filmul asta pe imdb, se pare ca n-a mai aparut.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells