Anul acesta, petreceti un altfel de Craciun

4 Dec 2004
Anul acesta, petreceti un altfel de Craciun
La Editura RAO a fost reeditat succesul Skipping Christmas / Un altfel de Craciun, amuzanta poveste de Craciun a maestrului bestseller-urilor John Grisham. De aceasta data nu mai este vorba de un thriller juridic, ci de un roman de familie, cald foarte potrivit in aceasta perioada a sarbatorilor.
Deoarece s-au saturat de reclamele de Craciun, de febra cumparaturilor, de decoratii si cadouri, de felicitari si zambete mai mult sau mai putin sincere, dar mai ales de cheltuieli, morocanosul Luther Krank si simpatica lui sotie, Nora, se hotarasc sa.."sara" peste Craciun anul acesta si sa-si cheltuiasca economiile pe o croaziera de zece zile in Caraibi.Grisham va reusi sa ne descrie cu mult umor agitatia specifica acestui moment al anului, cit si incercarile mai mult sau mai putin reusite ale nonconformistului cuplu de a scapa de asalturile cunoscutilor si, in special, ale vecinilor care nu pot intelege cum e posibil sa nu vrei sa-ti decorezi acoperisul cu un...om de zapada urias, ca orice american ce se respecta.
Romanul este disponibil in librariile din toata tara.
Acum cartea a fost ecranizata intr-un film de succes cu Tim Allen si Jamie Lee Curtis in rolurile principale. Titlul lui Christmas with the Kranks.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells