Avengers: Endgame, detronat. Nu mai e cel mai de succes film din weekendul lansării

de Marina Florea în 16 Feb 2021
Comedia cu doi parteneri comici a încasat 398 milioane de dolari în timpul premierei care a durat trei zile

Pandemia de coronavirus ar putea să sugrume viața din industria cinematografică din lume, însă studiourile, distribuitorii și expozanții văd o licărire de speranță la capătul tunelului: Detective Chinatown 3 tocmai a bătut recordurile la box-office în China. Detective Chinatown 3 detronează Avengers: Endgame în clasamentul celui mai de succes weekend de pe o singură piață de film, scrie presa internațională.

Comedia cu doi parteneri comici a încasat 398 milioane de dolari în timpul premierei care a durat trei zile, pe parcursul sărbătorii Anului Nou din China, depășind Avengers: Endgame cu cele 357 milioane dolari în Statele Unite pentru a stabili un nou record pentru cel mai bun prim weekend într-un singur teritoriu.

În total, box-office-ul din China a reușit să strângă nu mai puțin de 697 milioane dolari de vineri până duminică - un număr colosal mai ales dacă ținem cont că numeroase săli din China funcționează la capacitate redusă.

Cu un weekend neașteptat de bun pentru cel de-al treilea film din serie, Detective Chinatown a depășit 1 miliard de dolari încasări pe plan global, primele două filme aducând 120,6 milioane de dolari respectiv 544,2 milioane de dolari.

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Endgame, Detective Chinatown 3

Alte știri din cinema

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Şefa de la Lucasfilm deplânge reacţiile fanilor la noile seriale Star Wars

Ce oameni răi: după Ridley şi Ahsoka, a venit rândul lui The Acolyte să stârnească furia fanilor

Merită un munte de lasagna: Garfield domină din nou topul încasărilor

Cele trei premiere ale săptămânii trecute nu au reuşit să îl întreacă pe motanul portocaliu

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells