Castiga seria de DVD-uri <i>Partida de vanatoare; Apartamentul 12; Ultima legiune; Pulp fiction si Placinta americana</i> oferite de Empire Film

1 Dec 2008
Castiga seria de DVD-uri <i>Partida de vanatoare; Apartamentul 12; Ultima legiune; Pulp fiction si Placinta americana</i> oferite de Empire Film

Partida de vanatoare

Benjamin (Jesse Eisenberg), un tanar ziarist, impreuna cu Duck (Terrence Howard) cameramanul si Simon Hunt (Richard Gere), un jurnalist discreditat pleaca in cautarea celui mai temut criminal de razboi din Bosnia, The Fox. Misiunea celor trei nu este o misiune autorizata, iar acestia sunt confundati cu o echipa secreta a CIA devenind ei insisi tinta pentru criminal. Simon si Duck au acoperit cele mai periculoase evenimente ale ultimilor ani: din Bosnia in Irak, din Somalia in El Salvador. Impreuna au scapat din bataia gloantelor, au castigat premii Emmy si au realizat reportaje fantastice. Dar o singura zi intr-un sat bosniac este suficienta pentru a schimba totul. Plecand in cautarea criminalului, aceasta intunecata si periculoasa misiune, ii poarta adanc in ostilul teritoriu bosniac.

 

Apartamentul 12

Apartment 12 este o comedie romantica despre Alex, un pictor tanar si arogant, care are o zi proasta. Nu i se aproba expozitia pe care o astepta, iubita lui il da afara, si se trezeste locuind intr-un apartament ieftin din Holywood, cu chirie foarte mare. Respins, deprimat si inconjurat de vecini pe care ar prefera sa-i evite, viata sa in continua deriva ia o intorsatura cand Lori, o fata de la tara, din Colorado, se muta pe acelasi palier. Alex realizeaza foarte curand ca, desi poate parea foarte convenabil sa iesi cu vecina de palier, in realitate este si mai putin convenabil sa o ai in continuare ca vecina cand incerci sa rupi relatia.

 

 

Ultima legiune

In anul 476 dupa Hristos, anul incoronarii tanarului Romulus Augustus, Imperiul Roman se afla sub amenintarea barbarilor. In ziua incoronarii, Abrosinus, mentorul si tutorele tanarului Augustus prezice pericol. Chiar in acea noapte, generalul barbar Odoacer, insotit de armata sa, distruge capitala Imperiului, iar Abrosinus si Romulus Augustus sunt capturati si dusi pe insula fortareata Capri. La aflarea acestor vesti, Aurelius, unul dintre legionarii ramasi in viata dupa macelul barbar, pleaca intr-o misiune de salvare a celor doi. Este insotit de un mic grup de oameni si de un luptator bizantin misterios, care mai taziu se dovedeste a fi frumoasa si tanara Mira. Viteaza armata va reusi sa-l elibereze pe ultimul Cezar din mainile barbarilor, si il vor conduce intr-o calatorie printr-o lume devastata de razboaie, pana la capatul acesteia.

 

Pulp fiction

Filmul a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu original si a mai fost nominalizat, tot la Oscar, pentru: cel mai bun film, cel mai bun regizor, cel mai bun actor. Capodopera lui Tarantino este structurata in patru povestiri care includ ispravile a doi ucigasi platiti, interpretati de Travolta si S.L. Jackson, a sefului mafiot, a sotiei sefului mafiot ce ia o supradoza de droguri, a unui boxer ce este somat sa piarda un meci si a multor altor personaje interesante. Aceasta comedie neagra, este construita eliptic, nonlinear, pe cateva povesti principale, ale caror personaje interactioneaza, sub o forma sau alta. Exista, desigur, o seama de naratiuni "secundare", care le sustin si le intregesc pe cele principale, intr-o perfecta sfera specifica lui Tarantino.

 

Placinta americana

Jim (Jason Biggs) este un baiat ca oricare altul numai ca este disperat din cauza virginitatii. De cand parintii sai l-au prins urmarind filme porno pe un canal TV codat, lucrurile au devenit si mai disperate. Acasa, tatal sau bine-intentionat (Eugene Levy) participa cu retinere la educatia sexuala a fiului sau. Nici la scoala lucrurile nu sunt prea roz: experienta cu o studenta ceha, Nadia (Shannon Elizabeth) s-a dovedit a fi un dezastru transmis pe Internet, asa ca singura speranta este Michelle (Alyson Hannigan), o tipa vorbareata, membra a unei trupe de muzica, care canta foarte bine la flaut.

Imagini

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells