Ce mai fac fratii Weinstein?

11 Dec 2005
Ce mai fac fratii Weinstein?
Un alt serial din anii '80 va fi cosmetizat pentru marile ecrane. Fratii Weinstein vor produce serialul de actiune cu Edward Woodward The Equalizer (foto).
Proiectul este supravegheat de Mace Neufeld, producatorul filmelor cu Jack Ryan (Sum of All Fears, Clear and Present Danger s.a.m.d.). Fratii Weinstein au cumparat drepturile pentru acest spectacol de la creatorii lui originali, Michael Sloan si Richard Lindheim.
Harvey Weinstein a declarat: "The Equalizer era unul dintre serialele mele preferate in anii '80, pentru ca povestile erau mereu inteligente si imprevizibile. Sunt foarte bucuros ca voi produce acest film."
Michael Sloan afirma "The Equalizer este un personaj care credem ca va rezona cu publicul din zilele noastre; este un om stilat, care-si foloseste indeletnicirile de fost agent sub acoperire pentru a ajuta oamenii obisnuiti care au probleme."
Serialul original ii avea in rolurile principale pe Edward Woodward si Robert Lansing si a rolat la CBS intre 1985-1989. Era povestea unui fost agent al unei agentii gen CIA, Robert McCall, care isi face reclama in ziare cu anuntul: "Ai o problema? Ai ghinion? Cheama-l pe Equalizer".

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells