Ce se va alege de Buffy dacă va ajunge pe marile ecrane?

de Răzvan Boboc în 27 Mai 2009
Ce se va alege de Buffy dacă va ajunge pe marile ecrane?

Un lungmetraj Buffy the Vampire Slayer ar putea ajunge pe marile ecrane în viitorul apropiat, anunţă Hollywood Reporter. Creatorul celebrului serial, Joss Whedon, nu se va implica în noul proiect.

Se pare că va fi vorba doar de o relansare, nu de un sequel sau prequel. Noua peliculă nu va avea nicio legătură cu serialul de televiziune.

O mare parte dintre personajele secundare nu se vor regăsi în noul film: Angel, Willow, Xander sau Spike.

Realizatorii vor să dea o nouă imagine poveştii. Merg pe ideea că fiecare generaţie are propria interpretare, reprezentare a unor personaje.

Va fi un film mai întunecat care va deschide şi oportunitatea creării unei adevărate francize.

În luna aprilie, a apărut o informaţie conform căreia actriţa Sarah Michelle Gellar se afla în negocieri pentru a relua rolul care a făcut-o celebră, într-o ultimă pelicula Buffy - spaima vampirilor.

Gellar, în vârstă de 31 de ani, a jucat acest rol timp de şapte ani, până în 2003.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
psyched pe 27 mai 2009 15:25
Joss Whedon nu se va implica în noul proiect. + Realizatorii vor să dea o nouă imagine poveştii. = uberphail! Si noua imagine tot cu SMGeller? Hilar. Tragic, dar hilar.
Alexandra pe 27 septembrie 2009 20:32
Daca personaje precum Angel, Willow, Xander sau Spike nu vor aparea in film, nu stiu cum va fi actiunea.Oricum astept sa apara, poate va fi interesant.Cred ca putin romantism nu va strica filmului, dar fara Angel acest lucru nu va fi posibil.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells