Chris Carter face investigatii

8 Aug 2004
Chris Carter face investigatii
Creatorul lui The X-Files, Chris Carter va regiza thrillerul A Philosophical Investigation pentru studiourile Paramount Pictures.
Carter si asociatul lui, Frank Spotnitz, au semnat un contract pentru a scrie scenariul si vor produce filmul alaturi de Mace Neufeld.
Bazat pe nuvela lui Phillip Kerr, povestea este localizata in viitorul apropiat, unde testele genetice sunt un mod de a descoperi persoanele predispuse la violenta. Aceste persoane erau trecute in niste liste. Subiectul se concentreaza asupra unei femei, inspector la Scotland Yard, care este tarata intr-un joc de-a soarecele si pisica, atunci cand un expert in computere, sociopat, isi descopera numele pe o astfel de lista. El se decide sa-i omoare pe restul membrilor de pe acea lista.
Neufeld spera ca scenariul sa fie gata in cateva luni. Distributia nu a fost stabilita. In prezent Chris Carter adapteaza cartea The World of Ted Serios si intentioneaza sa regizeze filmul la studiourile Dimension.
Spotnitz a scris recent Doomsday Crossing pentru studiourile Revolution si va mai scrie si regiza un remake la Star Chamber pentru FX.
Chris Carter mai are in proiect si scenariul pentru The X-Files 2 (filmul) care ar trebui sa apara in 2006 si in care se pare ca vor reveni David Duchovny & Gillian Anderson.
In imagine: prolificul producator TV Chris Carter.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells