Christian Bale era sa fie decapitat in timpul filmarilor la "The Dark Knight"

de Razvan Boboc în 4 Iun 2008
Christian Bale era sa fie decapitat in timpul filmarilor la "The Dark Knight"

Filmarile la noua pelicula "The Dark Knight" au fost cu multe peripetii pentru actorul Christian Bale, scrie Starpulse. Suferind de claustrofobie, lui Bale i-a fost foarte greu sa se obisnuiasca sa poarte costumul lui Batman. Dar asta nu e nimic! El era sa fie pur si simplu decapitat in timp ce filma o scena pe Turnul Sears din Chicago.

Elicopterul din care se filma s-a apropiat extrem de mult de Bale care, daca nu ar fi fost atentionat de colegii de platou, ar fi putut sa isi piarda viata.

Filmarile la noua pelicula au mai fost umbrite de un incident. Un membru al echipei de filmare si-a pierdut viata in urma unui accident petrecut chiar in timpul filmarilor. Victima este un expert in efecte speciale si se afla intr-o masina care urmarea ''batmobilul'' pe un traseu de curse din Surrey, Anglia. Barbatul a pierdut controlul volanului si s-a izbit frontal de un copac. Expertul in efecte speciale dorea sa filmeze cadrele pentru o scena de urmariri cu masini.

"The Dark Knight", cu Christian Bale si regretatul Heath Ledger in rolurile principale, va fi lansat pe marile ecrane pe 25 iulie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells