Cine este noul director RADEF?

de Razvan Boboc în 27 Nov 2007
Cine este noul director RADEF?

Maxim Meca este noul director al Regiei Autonome de Distributie si Exploatare a Filmelor Romania Film. El este castigatorul concursului incheiat luni, care a fost deja contestat de Sindicatul liber "Romania Film", pe motiv ca a fost singurul candidat si concursul a fost ilegal. La concursul, care a inceput pe 4 octombrie, s-au inscris trei candidati, iar in ultima etapa, interviul, care a avut loc luni, Meca a fost singurul ramas in concurs.

Postul de director general a fost ocupat, pe termen determinat, de Ion Moraru. La 15 mai, Consiliul de administratie al RADEF a hotarat eliberarea din functie a directorului general al regiei, Mihail Tintea, pe baza rezultatelor unor controale care au avut loc anul trecut.

Maxim Meca lucreaza in prezent la Intercom Films si isi va incepe activitatea la RADEF dupa incheierea perioadei de preaviz la fostul loc de munca. Meca a mai candidat si la sefia Centrului National al Cinematografiei, dar a fost eliminat din concurs in urma examenului scris si castigatorul a fost Eugen Serbanescu.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells