Cum ar putea fi salvat Tony Stark din spațiu?

de Gloria Sauciuc în 19 Dec 2018
Dramaticul trailer pentru Avengers: Endgame ni-l prezintă pe Iron Man într-o situație critică: este în spațiu, fără combustibil, cu oxigen doar pentru o zi

Lucrurile nu stau deloc bine pentru Tony Stark/Iron Man în primul trailer pentru Avengers: Endgame. Stark este în spațiu, la milioane de kilometri distanță de Pământ, a terminat de patru zile hrana și apa, și urmează să termine peste o zi și oxigenul... Așa stau lucrurile înainte să îi transmită un mesaj emoționant lui Pepper Potts. Va muri Tony în spațiu sau va veni cineva să îl salveze?

Speculațiile înclină către a doua variantă. Publicația Cinemablend propune chiar câteva scenarii prin care geniul tehnologiei Tony Stark s-ar putea salva ori ar putea fi salvat. Care vi se pare cea mai plauzibilă variantă?

Tony se salvează singur

Tony Stark se află într-o situație imposibilă în trailerul Avengers: Endgame, însă exact aceasta este genul de situație care i se potrivește cel mai bine. Deși momentul e unul critic, ce fel de erou ar mai fi Tony dacă ar abandona lupta atunci când e mai greu? Desigur va exista un moment de iluminare care îl va încuraja la o manevra riscantă de supraviețuire. În fond, nu avea el mereu un as în mânecă? Ar putea fi riscant, dar atunci când e singura opțiune merită încercată. Totuși, șansele lui de supraviețuire sunt minime, așa că ar putea să își petreacă ultimele ore odihnindu-se în loc să încerce să se salveze.

Tony este salvat de călătoria în timp

Călătoria în timp a fost un element pe care s-a bătut monedă după evenimentele dramatice din Infinity War iar dacă în Avengers: Endgame aceasta va fi calea de salvare a personajelor, și Stark va avea de profitat. Pe de altă parte, e posibil ca mesajul pe care l-a înregistrat în cască să fie găsit mult după moartea sa, iar ceilalti Avengeri să se întoarcă în timp pentru a-l recupera din spațiu și salva.

Totuși, călătoria în timp este e o mare bătaie de cap pentru scenariști. Odată ce ai intrat în așa ceva, fanii se vor întreba de ce călătoria în timp nu e folosită și pentru alte lucruri: de ce Tony nu a putut evita ieșirea în spatiu. Si dacă mașina timpului nu poate ajunge așa departe în spațiu, unde ar trebui să ajungă pentru a-l salva pe Tony?

Tony e salvat de către Pepper Potts

Cea mai emoționantă parte a situației rele în care se află Stark este mesajul de rămas-bun pe care și-l ia de la Pepper Potts, cea care i-a fost alături, de-a lungul timpului, la bine și la greu. Cu siguranță că Pepper Potts, dacă a supraviețuit decimării aduse de Thanos, nu va sta să citească testamentul lui Tony, ci va activa toată tehnologia Stark Industries pentru a-l repera în spațiu și a trimite după el ajutoare.

Zvonuri despre faptul că Pepper Potts va purta un costum Iron Man în Avengers 4 vin să întărească ipoteza că femeia va avea un rol important în recuperarea lui Stark.

Captain Marvel îl salvează pe Tony

Acesta este cel mai plauzibil scenariu. Carol a fost chemată de Nick Fury să vină pe Pământ la finalul lui Infinity War și e confirmat că supereroina va apărea în Avengers 4. Nu ar avea logică intersectarea ei cu nava lui Stark în drumul spre planeta Pământ?

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Endgame

Alte știri din cinema

Şefa de la Lucasfilm deplânge reacţiile fanilor la noile seriale Star Wars

Ce oameni răi: după Ridley şi Ahsoka, a venit rândul lui The Acolyte să stârnească furia fanilor

Merită un munte de lasagna: Garfield domină din nou topul încasărilor

Cele trei premiere ale săptămânii trecute nu au reuşit să îl întreacă pe motanul portocaliu

Excelentul Hacks: pot două femei să se stimeze reciproc?

Ar trebui să le despartă o prăpastie, dar reuşesc să construiască o punte

De ce Furiosa e atât de supărată: un motan o întrece în popularitate!

Animaţia Garfield a fost văzută de mai mulţi români decât super-blockbusterul lansat la Cannes

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells