De ce a refuzat Julie Andrews să apară în Mary Poppins Returns

de Cristina Grigore în 12 Iun 2017
Filmul va intra în cinematografele noastre pe 28 decembrie

Într-un interviu acordat Entertainment Weekly, regizorul lui Mary Poppins Returns, Rob Marshall, a declarat că nu o vom vedea în remake şi pe interpreta producţiei originale, Julie Andrews.

Cineastul a spus că a vorbit cu Andrews - acum în vârstă de 81 de ani - însă ea a refuzat să apară în film. Actriţa, care a câştigat Oscarul pentru rolul din primul Mary Poppins (1964), a subliniat că este rândul lui Emily Blunt [actriţa britanică din Looper şi Edge of Tommorow a primit rolul celebrei dădace - n. red.] să capteze atenţia publicului.

„Este spectacolul lui Emily şi nu vreau să apar şi eu în acesta. Nu vreau să fiu văzută ca Mary Poppins în film. Nu-mi doresc asta. Mi-ar plăcea cu adevărat ca ea să fie cea care atrage toată atenţia şi să se bucure de asta pentru că va fi grozavă”, a spus Andrews.

Acţiunea noului film este plasată în Londra, după Marea criză economică a anilor ’30. Musicalul spune povestea lui Jane (Emily Mortimer) şi a lui Michael Banks (Ben Whishaw), ajunşi acum adulţi. În scenariul imaginat de David Magee, familia Banks, atinsă de o dramă personală, primeşte vizita lui Mary Poppins. Misiunea ei este de a face pe toată lumea să recâştige bucuria trecutului.

Mary Poppins Returns va intra în cinematografele noastre pe 28 decembrie. 

Exploreaza subiecte similare:

Mary Poppins Returns, Rob Marshall, Julie Andrews, Mary Poppins, Emily Blunt, Emily Mortimer, Ben Whishaw, David Magee

Alte știri din cinema

Coşmarul lui Alec Baldwin s-a sfârşit (parţial): verdict final pentru cazul Rust

Procesul penal în care actorul era acuzat de ucidere din culpă a luat sfârşit, continuă procesele civile

10 liceeni bucureșteni au fost premiați la ROG Challenge 2024 pentru dezvoltarea unor jocuri video originale

Competiția ROG Challenge 2024 a premiat creativitatea și talentul liceenilor din București pasionați de dezvoltarea jocurilor video. Zece elevi au fost recompensați pentru cele mai bune jocuri create pe tema „Republic of Gamers”.

Iată trailerul noului Superman!

Câtă încredere să avem în reactivarea universului DC?

123Credit – Lecțiile din The Big Short pentru creditele ipotecare

Filmul The Big Short (2015) oferă o perspectivă fascinantă asupra crizei financiare din 2008, cauzată în principal de practicile nesănătoase din piața creditelor ipotecare.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells