Despre ce este vorba în serialul Alien: Earth

de Ştefan Dobroiu în 4 Sep 2024
Xenomorfii ajung pe Terra în serialul aşteptat în 2025

Anunţam în iulie că s-au terminat filmările la Alien: Earth, primul serial inspirat de universul creat de Ridley Scott în 1979. Chiar dacă mai avem ceva de aşteptat până când se lansează serialul (ştim doar că premiera are loc în 2025, nimic mai exact), producătorii anunţă un sinopsis şi lansează un extrem de scurt teaser.

Serialul este creat de Noah Hawley, recomandat de Fargo şi Legion, şi vine cu o extraordinară schimbare de direcţie pentru franciză: pentru prima oară, acţiunea are loc pe Terra, fapt confirmat de sinopsisul oficial: "Când o misterioasă navă spaţială se prăbuşeşte pe Pământ, o tânără investighează catastrofa şi, însoţită de o trupă de soldaţi, face o descoperire sinistră: cea mai mare ameninţare pe care planeta trebuie să o înfrunte în istoria ei de miliarde de ani". Pe lângă actriţa Sydney Chandler (Don't Worry Darling), care o interpretează pe protagonistă, în serial mai apar Timothy Olyphant, Alex Lawther şi Essie Davis.

Teaser-ul, în care vedem Pământul reflectat în exoscheletul unui "soldat" xenomorf, are toate şansele să impresioneze cu premisa inedită, din moment ce ameninţarea extraterestră nu s-a aflat niciodată atât de aproape de căminul rasei umane. Hawley a confirmat anterior că acţiunea are loc la sfârşitul secolului 21, deci înainte de evenimentele din primele filme Alien. Până la premiera serialului, putem vedea în continuare în cinematografe Alien: Romulus, care zilele trecute a venit cu vestea că un român interpretează un rol memorabil în SF-ul lui Fede Alvarez.

Exploreaza subiecte similare:

Alien: Earth, Alien: Romulus, Fargo, Legion, Noah Hawley

Alte știri din cinema

O nouă ecranizare după Salem's Lot se lansează în octombrie. Iată trailerul!

Vampirii pun stăpânire pe un întreg oraş în noua adaptare după romanul lui Stephen King

Trailer final Venom 3: promisiunea unui sacrificiu

Iată trailerul subtitrat al finalului trilogiei cu Tom Hardy în rolul lui Venom

Războiul băuturilor carbogazoase devine film: Cola Wars

Steven Spielberg va produce şi Judd Apatow va regiza promiţătoarea dramă Sony Pictures

Sebastian Stan devine Donald Trump: iată trailerul The Apprentice!

Actorul de origine română se metamorfozează într-un tânăr Trump flămând de putere

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells