Doctor Strange străluceşte în box office-ul internaţional, noul film Madea rămâne numărul unui în SUA

de Cristina Grigore în 31 Oct 2016
Doctor Strange a strâns la debut încasări mai mari decât ale lui Captain America: The Winter Soldier sau ale lui Guardians of the Galaxy

Week-end-ul de Halloween păstrează pe locul întâi o producţie cu eticheta sărbătorii, noul film Madea – Boo! A Madea Halloween – cu 16,7 milioane de dolari încasări, în vreme ce, internaţional, un nou supererou Marvel îşi pune la lucru „farmecele” şi obţine o sumă uluitoare la debut – 86 de milioane de dolari.

Variety.com a preluat calculele Disney – compania ce deţine studiourile Marvel – de unde a reieşit că cifrele lansării sunt cu 50% mai mari decât cele ale lui Ant-Man, cu 37% mai mari decât ale lui Guardians of the Galaxy şi cu 23% deasupra încasărilor de început ale lui Captain America: The Winter Soldier.

Doctor Strange s-a lansat până acum în 33 de ţări (printre care Marea Britanie, Mexic şi Hong Kong) şi urmează să-şi mărească suma încasărilor după debutul în China, Brazilia, Japonia, Rusia şi America de Nord. Filmul a fost întâmpinat cu recenzii extrem de pozitive, redactorul Variety, Peter Debruge, numind filmul „Cea mai bună producţie Marvel de la Spider-Man 2”.

În topul cinci al SUA se mai află a treia adaptare din seria lui Dan Brown, Inferno (locul doi, cu 15 milioane de dolari încasări), urmat de Jack Reachker: Never Go Back (9,5 milioane), The Accountant (8,4 milioane) şi Quija: The Origin of Evil (7 milioane de dolari).

Exploreaza subiecte similare:

Doctor Strange, Boo! A Madea Halloween, Inferno, Jack Reacher: Never Go Back, The Accountant, Ouija: Origin of Evil

Alte știri din cinema

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Şefa de la Lucasfilm deplânge reacţiile fanilor la noile seriale Star Wars

Ce oameni răi: după Ridley şi Ahsoka, a venit rândul lui The Acolyte să stârnească furia fanilor

Merită un munte de lasagna: Garfield domină din nou topul încasărilor

Cele trei premiere ale săptămânii trecute nu au reuşit să îl întreacă pe motanul portocaliu

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells