Dominic Sessa, rol proeminent într-un biopic despre un chef celebru

de Ştefan Dobroiu în 14 Aug 2024
Apariţia sa din excelentul The Holdovers l-a transformat pe Sessa într-unul din cei mai căutaţi tineri actori de la Hollywood

Dominic Sessa trăieşte visul care face mii şi mii de tineri să ia an de an Hollywood-ul cu asalt: rolul său principal din The Holdovers (cronica noastră entuziastă aici) i-a deschis lui Sessa o mulţime de uşi. Actorul a filmat deja două lungmetraje şi acum filmează pentru Now You See Me 3, dar cel mai proeminent nou rol al său abia a fost anunţat: Sessa îl va interpreta pe celebrul chef, scriitor şi prezentator de show-uri culinare Anthony Bourdain în primul film biografic despre viaţa sa, Tony.

Bourdain a devenit o celebritate peste noapte după publicarea cărţii Kitchen Confidential: Adventures in the Culinary Underbelly, în care descrie atmosfera din bucătăriile marilor restaurante din Manhattan şi câte sacrificii personale trebuie să faci pentru a rezista într-o lume atât de competitivă încât jumătate din restaurante dau faliment în mai puţin de un an de la deschidere.

Cunoscut şi pentru show-ul său culinar Anthony Bourdain: No Reservation (oare câţi români s-au enervat maxim văzând episodul despre ţara noastră difuzat în 2008?), Bourdain a ţinut prima pagină a ziarelor din întreaga lume în iunie 2018, când s-a sinucis spânzurându-se într-un hotel francez în timpul filmărilor la un alt show al său, Parts Unknown.

Având în vedere vârsta lui Sessa, Tony va explora cel mai probabil anii de început ai lui Bourdain. Filmul este produs de compania Star Thrower, cunoscută şi pentru King Richard, biopic-ul care i-a adus lui Will Smith primul Oscar din carieră (într-o gală Oscar mai memorabilă pentru celebra palmă dată de actor lui Chris Rock). Cel mai probabil Tony va avea premiera în 2025.

Foto: Dominic Sessa în The Holdovers.

Exploreaza subiecte similare:

Dominic Sessa, Anthony Bourdain, The Holdovers, Now You See Me 3, King Richard

Alte știri din cinema

Robert Pattinson, un "consumabil" în SF-ul Mickey 17

După amânări repetate, filmul se lansează global la sfârşitul lunii ianuarie

Să moară Vincent: dragostea în vremea haosului dezlănţuit

Inventiv şi imprevizibil, filmul tratează european o premisă specifică cinema-ului de consum

O nouă ecranizare după Salem's Lot se lansează în octombrie. Iată trailerul!

Vampirii pun stăpânire pe un întreg oraş în noua adaptare după romanul lui Stephen King

Trailer final Venom 3: promisiunea unui sacrificiu

Iată trailerul subtitrat al finalului trilogiei cu Tom Hardy în rolul lui Venom

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells