Editura Tritonic va prezinta cartea "616: Totul este infern" de David Zurdo & Ángel Gutiérrez

2 Mar 2008
Editura Tritonic va prezinta cartea "616: Totul este infern" de David Zurdo & Ángel Gutiérrez

Cazurile misterioase si inexplicabile – sau cu greu explicabile -, prezente în aceasta carte, au o baza reala. Pasajele citate din biblie, precum si interpretarile biblice si alte texte referitoare la Diavol, exista; dupa cum sunt exacte si fragmentele din textele apocrife, condamnate de Biserica.

Numarul 616 este atribuit, initial, în Apocalipsa Sfîntului Ioan, Fiarei, adica lui Lucifer încarnat. Acest numar a fost înlocuit mai târziu de catre primii crestini, care au introdus numarul 666. Acest numar este legat de temutul împarat roman Nero, crud persecutor al crestinilor. Conform Bibliei, Lucifer a fost cel mai pur dintre îngeri, înainte de a-si schimba bunatatea în rautate, din dorinta sa de a fi egalul lui Dumnezeu. Pentru teologi, este o mare taina de ce permite Dumnezeu influenta raului în lume. Ei cred ca este vorba despre un plan superior pe care omul nu îl poate întelege.

Dintre numeroasele taine evanghelice, cea mai mare este în continuare fraza rostita de Isus inainte de a-si da suflarea, pe cruce: “Dumnezeul meu, Dumnezeul meu, de ce m-ai parasit?”, fraza ce apare în Evangheliile lui Matei si Marcu.

Compania lui Isus este ordinul religios crestin cel mai progresist si cu cel mai mare numar de membri din lume. De la fondarea, de catre spaniolul Ignatiu de Loyola, a acestui ordin, iezuitii s-au dedicat studiului stiintific, investigarii evenimentelor paranormale si ezotericului, în cautarea ADEVARULUI. Concluzia îngrijoratoare la care ajunge cartea aceasta, în lumina faptelor si a neîndoielnicei fermitati a logicii, ar putea fi ADEVARUL.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells