Filmul norvegian Troll Hunter, refăcut de regizorul lui Harry Potter

de Cristina Grigore în 11 Iun 2011
Filmul norvegian Troll Hunter, refăcut de regizorul lui Harry Potter

Chris Columbus, cel care a stat în scaunul regizoral la filmările lui Harry Potter and The Sorcerer’s Stone şi autor al scenarului lui Gremlins (1985), a achiziţionat drepturile reimaginării în variantă americană a lui Troll Hunter, scrie Movies.com. Filmul, produs în Norvegia, a fost lansat chiar în acest week-end în Statele Unite.

Prezentate sub forma unui documentar, evenimentele din film urmăresc un grup de studenţi ale căror investigaţii legate de morţile misterioase ale unor urşi le dezvăluie ceva total neaşteptat, îngrozitor. Tinerii ajung să urmărească şi să documenteze acțiunile unui necunoscut care se dovedeşte a fi un vânător de troli.

Troll Hunter a avut premiera anul acesta la Fantastic Fest, festivalul anual american desfăşurat în Austin, Texas, şi a atras în mod pozitiv (potrivit articolelor postate ulterior de jurnalişti) atenţia spectatorilor.

Printre aceştia s-a aflat şi Columbus, care a spus despre peliculă: „Este un film grozav, care-ţi răscoleşte simţurile, o călătorie palpitantă şi năucitoare. Din punct de vedere vizual, există scene în acest film pe care publicul american nu le-a văzut niciodată. Vrem să facem accesibilă unei audienţe internaţionale această uimitoare experienţă cinematografică”, a spus regizorul.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 11 iunie 2011 12:02
Am vazut filmul in varianta originala, dar voi urmari si aceasta noua versiune, daca voi avea ocazia.
Bayard pe 11 iunie 2011 13:20
Ce-as vrea sa vad si eu filmul norvegian..... dar nu prea stiu daca o sa am ocazia
AeroX pe 11 iunie 2011 13:25
Pai...unde pune Chris Columbus mana iese ceva palpitant! Imi plac filmele regizate de el. De la comedii...la drame, fantasy, SF...
co_daniel pe 11 iunie 2011 22:00
de Percy Jackson aerox iti amintesti? ai vazut ce-o iesit...
Sorin87 pe 12 iunie 2011 01:38
cred ca este un film foarte interesant
AeroX pe 12 iunie 2011 11:03
Am vazut filmul. Asa, si? Ce "a" iesit?
alex_il_fenomeno pe 12 iunie 2011 12:08
americanizarea filmului ? nu intotdeauna este cea mai inspirata solutie !
phantom1593 pe 12 iunie 2011 19:12
Eu am vazut varianta originala, norvegiana si a fost de exceptie. Acum vor sa-l "Hollywood"-eze carnatii ca sa se bucure si americanul de rand... aiurea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells