Guillermo del Toro: "The Hobbit" nu va fi un film pentru copii

de Razvan Boboc în 7 Iul 2008
Guillermo del Toro: "The Hobbit" nu va fi un film pentru copii

Regizorul Guillermo del Toro se afla in turneul de promovare al peliculei "Hellboy II: The Golden Army". In acelasi timp, el se gandeste la unul dintre cele mai indraznete proiecte ale sale: "The Hobbit". La Premiile Saturn, unde a fost onorat cu o distinctie pentru intreaga activitate, Del Toro a dat cateva amanunte pentru "E!", despre noul proiect. Del Toro se pare ca va veni cu o intreaga paleta de creaturi noi ale Pamantului de Mijloc. Pentru "Pan’s Labyrinth" si "Hellboy" el a desenat personal majoritatea creaturilor.

El a mai precizat ca "The Hobbit" nu va fi un film pentru copii. El va urmari mai mult trasaturile serioase ale povestii. Despre distributie nu a dat mai multe amanunte.

Guillermo del Toro va fi regizorul celor doua superproductii care au la baza romanul "The Hobbit" al lui J.R.R. Tolkien, dupa cum au anuntat studiourile New Line si MGM. Primul film se doreste a fi o adaptare a celebrului roman scris in 1937 iar cel de-al doilea ar fi o adaptare a unor diverse lucrari si note ale lui Tolkien. Ar urma sa faca legatura dintre povestea hobbit-ului Bilbo si trilogia "Stapanul Inelelor". Cele doua filme vor fi turnate in acelasi timp dar vor fi lansate separat pe marile ecrane.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells