Harry Potter moare in ultima carte?

9 Dec 2005
Harry Potter moare in ultima carte?
Autoarea britanica a mega-succesului Harry PotterJK Rowling ar putea planui moartea celebrului sau personaj in cea de-a saptea carte si ultima din serie. Ea a inceput deja sa lucreze la povestea acestui ultim roman si pastreaza povestea secreta.

Rowling a glumit in trecut, spunand ca ar putea sa ucida toate personajele romanelor ei in aceasta ultima carte, iar fanii au inceput sa se ingrijoreze ca poate a vorbit serios.

Vedeta filmelor cu Harry Potter, Daniel Radcliffe, lasa sa se inteleaga, de asemenea, ca exista sansa ca personajul sau sa nu ajunga la maturitate. "E periculos sa spun 'Daniel crede ca Harry va muri' Dar totusi cred ca este o posibilitate ca el sa fie ucis." afirma tanarul actor. El a recunnoscut de curand"Mi-ar placea ca Harry sa moara la finalul celei de-a saptea carti. Cred ca ar fi un final foarte bun. N-as vrea sa fie ceva sentimental. Nu-mi plac finalurile sentimentale, nici intr-o carte, nici in filme. Cred ca asta ar submina misterul pe care il au celelalte carti."

Daniel, in varsta de 16 ani, a mai adaugat ca nu este sigur in cate filme cu Harry Potter va juca: "Nu sunt sigur suta la suta ca voi juca in toate filmele."

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells