How to Train Your Dragon 2 ridică ştacheta, spune regizorul Dean DeBlois

de Cristina Grigore în 19 Iul 2013
La Comic-Con au fost oferite noi detalii despre sequel şi au fost anunţaţi în distribuţie Kit Harington şi Cate Blanchet

Una dintre vedetele convenţiei Comic-Con San Diego de ieri a fost continuarea animaţiei Dreamworks, How to Train Your Dragon. Regizorul acesteia a venit cu noi detalii despre film, scriu cei de la IGN.com, dar şi cu noi secvenţe video, care, asemenea trailer-ului, au încântat fanii prin secvenţele spectaculoase de zbor, dar şi prin pericolele de care Hiccup şi Toothless dau în acest sequel.

Acţiunea filmului se petrece la cinci ani de la evenimentele primului film, când legătura dintre Hiccup (Jay Baruchel) şi dragonul Toothless a rămas la fel de puternică. De altfel, a spus DeBlois, filmul continuă acţiunea şi ni-i arată pe vikingi, călare pe dragoni, cu întreaga lume la picioare. Bineînțeles, trebuie să existe şi o intrigă, şi aici intervine descoperirea unui tărâm în care oamenii sunt în război cu dragonii...

DeBlois a declarat că a găsit inspiraţia pentru această a doua parte a filmului în Imperiul Contraatacă, una din producţiile sale perferate. Cum cea de-a treia parte din How To Train Your Dragon se află deja în lucru, este important "să ridicăm ştacheta", a menţionat regizorul, mai ales, a continuat el, în condiţiile în care "multe dintre sequel-urile de azi sunt cam dezamăgitoare".

Unul din momentele ce au făcut deliciul celor prezenţi la conferinţa de presă a lui How to Train Your Dragon 2 a fost anunţul că starul lui Game of Thrones, Kit Harington, se va alătura vocilor animaţiei. Harington va fi Eret – „un dragon sfidător şi plin de el, ce are însă un rol interesat în desfăşurarea acţiunii”. Actorul a stârnit hohote de râs în sală când şi-a intrat în rol, proclamând: „Sunt Eret, fiul lui Eret dintre mulţi, mulţi fii. Şi îndrăznesc să spun că sunt cel mai bun dintre ei!”.

Dintre actorii care se vor mai alătura distribuţiei au fost menţionaţi Cate Blanchett, care o va interpreta pe Valka, o „apărătoare a dreptăţii” şi Djimon Hounsou (Gladiator), care va fi vocea lui Drago Bludvist,”un ciudat şi maniac personaj dintr-o lume neobişnuită al cărui unic scop este să se răzbune pe neamul dragonilor”.

Exploreaza subiecte similare:

How to Train Your Dragon 2, Game of Thrones, Kit Harington, Cate Blanchett, Djimon Hounsou, gladiator

Alte știri din cinema

Şefa de la Lucasfilm deplânge reacţiile fanilor la noile seriale Star Wars

Ce oameni răi: după Ridley şi Ahsoka, a venit rândul lui The Acolyte să stârnească furia fanilor

Merită un munte de lasagna: Garfield domină din nou topul încasărilor

Cele trei premiere ale săptămânii trecute nu au reuşit să îl întreacă pe motanul portocaliu

Excelentul Hacks: pot două femei să se stimeze reciproc?

Ar trebui să le despartă o prăpastie, dar reuşesc să construiască o punte

De ce Furiosa e atât de supărată: un motan o întrece în popularitate!

Animaţia Garfield a fost văzută de mai mulţi români decât super-blockbusterul lansat la Cannes

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 19 iulie 2013 12:51
Chiar suna foarte interesant. Ca sa nu mai spun ca si serialul aparut recent era si el foarte bun, aproape ca nu faceai diferenta intre serial si filmul original.
xerses pe 19 iulie 2013 22:12
Ce nostima declaratia!
alex_il_fenomeno pe 1 august 2013 12:20
Primul a fost nesperat de bun, de la acesta avem pretentii, mai ales din ce se anunta.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells