Incep sa apara favoritii pentru Oscar 2009!

de Razvan Boboc în 14 Oct 2008
Incep sa apara favoritii pentru Oscar 2009!

Actorii Mickey Rourke si Frank Langella se afla printre favoriti in cursa pentru un premiu Oscar in 2009. "Milk" si "The Curious Case Of Benjamin Button" se vor bate pentru titlul de cel mai bun film, potrivit criticilor de specialitate. Mickey Rourke interpreteaza rolul principal in drama lui Darren Aronofsky, "The Wrestler", prezentata in premiera la Festivalul de la Cannes de anul acesta. Rourke este Randy "The Ram" Robinson, un fost luptator profesionist care incearca sa-si faca un nume in circuitul independent de lupte. "The Wrestler" a castigat Leul de Aur la Mostra de la Venetia de anul acesta.

Frank Langella ii da viata fostului presedinte american Richard Nixon in filmul "Frost/Nixon", regizat de Ron Howard. Lungmetrajul se concentreaza pe interviurile post-Watergate realizate de prezentatorul britanic David Frost cu fostul presedinte Richard Nixon.

Alte filme care au mari sanse la Oscar 2009 sunt "Milk", cu Sean Penn si drama "The Curious Case Of Benjamin Button", cu Brad Pitt.

Printre actritele care au sanse la o nominalizare la Oscar se numara Cate Blanchett ("The Curious Case of Benjamin Button") si Michelle Williams ("Wendy and Lucy").

Nominalizarile la premiile Oscar vor fi anuntate pe 22 ianuarie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells