Johnny Depp si Vanessa Paradis se casatoresc in vara

de Razvan Boboc în 10 Apr 2008
Johnny Depp si Vanessa Paradis se casatoresc in vara

Actorul american Johnny Depp se va casatori pe 14 iunie cu partenera sa de viata, cantareata Vanessa Paradis, cu care este impreuna de zece ani. O sursa apropiata cuplului a declarat pentru site-ul MSNBC: "Vanessa i-a spus recent lui Johnny ca i-ar placea sa faca nunta. Johnny o iubeste pe Vanessa foarte mult si a spus ca, daca acest lucru o face fericita, atunci se va casatori cu ea".

Se pare ca nunta va avea loc in Georgia, SUA, pentru a putea participa si familia sa.

Depp, 43 de ani si Vanessa Paradis, 34 de ani au doi copii, Lily-Rose, in varsta de opt ani si John Jack, in varsta de cinci ani. Johnny Depp a declarat de mai multe ori ca iubeste la nebunie viata pe care o duce in Franta, pentru ca in aceasta tara, totul este mai simplu si mai linistit iar el este tratat ca un om obisnuit.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
J.D(mAdY) pe 11 mai 2009 16:24
deci....johnny depp e cel mai dragutz...super este un erou pt mine...cum ziceam...sunt MEGA-FAN Johnny depp...ma bukur foarte tare pt ei..si ma gandesc sa fi fost eu in locul Venessei:X:X:X:X:X:X:P:P.desi unde a copilarit el in Anglia..mi se pare super acolo.:)
dar si copii lui sunt foarte draguti si frumosi:X:X:)ma bucur ca in sfarsit si`a gasit locul si ca a uitat de droguri,cum era inainte.acum e un om care pt mn e un Imparat :P are o viata normala frumoasa:).LOVE U JOHNNY DEPP X_X

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells