La ce să ne aşteptăm de la spin-off-ul cu Han Solo

de Cristina Grigore în 23 Nov 2016
Preşedinta LucasFilm, Kathleen Kennedy, vorbeşte despre genul abordat în aventurile de sine stătătoare ale popularului erou

Despre noul film derivat din universul Star Wars, cu tânărul Han Solo în prim-plan, nu se ştiu până acum prea multe – în afară de actorul ales în rol principal, Alden Ehrenreich (Hail, Caesar!) şi de cei desemnaţi recent ca partenerii săi de aventură: starul lui Game of Thrones, Emilia Clarke şi Donald Glover, care îl va juca pe Lando Calrissian.

Preşedinta LucasFilm, Kathleen Kennedy, a ridicat însă un pic vălul misterului în ceea ce priveşte genul de peliculă spre care se îndreaptă realizatorii şi a arătat, astfel, că vom avea parte, cu siguranţă, de o producţie dinamică, captivantă.

„Va fi un fel de western sau un heist movie. Am discutat despre tablourile lui Frederic Remington şi despre cum acele culori primare din operele lui vor fi definitorii pentru aspectul imaginii şi senzaţia pe care o va lăsa aceasta”, a arătat Kennedy. Producătorii filmelor Star Wars caută, aşadar, noi stiluri cinematografice pentru următoarele filme inspirate din franciză. Dacă Rogue One dă senzaţia unui film de război, iar Han Solo se îndreaptă către genul western, este interesant de văzut ce gen va aborda al treilea film inspirat din franciză.

În regia lui Phil Lord şi Christopher Miller (22 Jump Street, The Lego Movie), Han Solo (fără un titlu final, deocamdată), va ajunge în cinematografe în mai 2018.

Exploreaza subiecte similare:

Alden Ehrenreich, Hail Caesar!, Game of Thrones, Emilia Clarke, Donald Glover, Kathleen Kennedy, Rogue One: A Star Wars Story, Phil Lord, Christopher Miller, 22 Jump Street, The Lego Movie

Alte știri din cinema

Munch: Dragoste, fantome și vampiri nobili - Un portret autentic al unui artist complex

O privire detaliată asupra vieții și operei artistului norvegian Edvard Munch.

Meryl Streep, rendez-vous la Cannes: ”Cele mai mari staruri din lume sunt femei acum. Deși, probabil, Tom Cruise le întrece”

Legendara actriță Meryl Streep a participat miercuri la o discuție de o oră în cadrul festivalului de film de la Cannes, la o zi după ce a primit Palme d'Or-ul onorific pentru întreaga sa carieră.

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 23 noiembrie 2016 11:41
Avand in vedere ce actor va fi in rolul principal, eu unul ma astept doar la o mare dezamagire. Sper sa ma insel, dar...
bogyvaly pe 23 noiembrie 2016 15:25
De curiozitate, care este "al treilea film inspirat din franciza"?
camaleonii pe 23 noiembrie 2016 20:33
momentan a primit totlul de Untitled Anthology film. se va lansa undeva in 2020. sau cel putin acesta este planul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells