La editura Allfa a aparut cartea "Diana, asa cum a fost" de Paul Burrell

31 Iul 2007
La editura Allfa a aparut cartea "Diana, asa cum a fost" de Paul Burrell

"Diana, asa cum a fost" o omagiaza si ne-o readuce în memorie pe Diana, Printesa de Wales, surprinzand vivacitatea si dragostea sa de viata. Prin intermediul unor imagini nepublicate pana acum, autorul deschide usile Palatului Kensington si suntem purtati în lumea Printesei Diana – camera cu camera, amintire cu amintire. Cartea contine, de asemenea, fotografii rare ale bijuteriilor pe care Diana le-a purtat si la care a tinut.

Aflam despre relatia ei cu actorii de la Hollywood, despre cat de adanca era fericirea sa alaturi de cel supranumit „The One” (Alesul); o povestire uimitoare care ne vorbeste despre compasiunea sa; despre prietenia cu Sarah Ferguson – si încercarile disperate ale acesteia de a se reapropia de printesa; si o întamplare despre care nu s-a mai vorbit pana acum si care aduce noi dovezi legate de adevarata natura a relatiei cu Dodi Al Fayed.

Paul Burrell a fost majordomul credincios al Dianei, Printesa de Wales, din 1987 pana la moartea acesteia, în 1997. Dupa moartea Printesei, a fost decorat de Regina cu Medalia Regala Victoriana pentru loialitate si pentru serviciile aduse Dianei, Printesa de Wales. A condus, apoi, o campanie de strangere de fonduri în memoria Printesei, campanie prin intermediul careia s-au adunat 100 de milioane de lire sterline. De atunci, Paul a devenit un scriitor de mare succes si star de televiziune. Prima sa carte, Viata secreta a printesei Diana (aparuta si la Editura ALLFA), s-a vandut în 2 milioane de exemplare în toata lumea si a fost nominalizata la Cartea Anului, în 2003.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells