La Editura NV Press a aparut cartea Tom Cruise. Glorie fara Oscar

14 Iul 2006
La Editura NV Press a aparut cartea Tom Cruise. Glorie fara Oscar
Colectia CARTEA DE WEEKEND va ofera o noua biografie necenzurata a unuia dintre cei mai mari si mai apreciati actori de la Hollywood.
Tom Cruise. Glorie fara Oscar de Patricia Brown reda povestea de succes a tanarului provenit dintr-o familie destramata, cu o copilarie si adolescenta macinate de saracie, care reuseste sa se impuna in lumea dura a showbiz-ului, devenind unul dintre cei mai faimosi oameni ai planetei.
Cartea surprinde si momentele controversate ale vietii lui Tom Cruise: relatiile esuate cu Mimi Rogers, Nicole Kidman si Penelope Cruz, convertirea actorului la secta scientologica.
Volumul ofera nenumarate amanunte picante despre cea mai noua iubire a superstarului, aceea pentru mult mai tanara Katie Holmes. De asemenea, cititorul va afla lucruri pe care doar putini s-au incumetat sa le puna in discutie: credinta actorului in existenta extraterestrilor care se pregatesc sa invadeze Pamantul, convingerile sale referitoare la psihanaliza, scandalurile de presa si procesele intentate de Tom Cruise diverselor publicatii care au indraznit sa-i sifoneze imaginea.
Tom Cruise. Glorie fara Oscar este o lectura placuta si incitanta, care isi va tine cititorii cu sufletul la gura.
Editura NV Press va propune colectia CARTEA DE WEEKEND va pune la indemana vinerea, la toate punctele de difuzare a presei, carti de succes, biografii ale vedetelor, miniromane captivante si istorii ale unor evenimente controversate.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells