Lara Croft Vs. James Bond?

21 Oct 2005
Lara Croft Vs. James Bond?
Acum ca stim cine este noul 007, candidatele pentru rolul Bond Girl strang randurile ca in finala unui concurs de Miss. Internetul vuieste, caci ultima favorita se arata a fi nimeni alta decat Mrs. Smith, Angelina Jolie, care a mai jucat alaturi de Craig, Daniel Craig in Tomb Raider. Ea ar putea fi iubita lui James Bond in remake-ul povestii din Casino Royale, produs de Sony Pictures.
Se pare ca producatorii o considera pe viitoarea Mrs. Pitt actrita ideala pentru celebra agenta inamica. Sau poate cauta doar un nume suficient de "mare" pentru a complementa numele mai putin cunoscut al lui Craig, care tine capul afisului.
Daca regizorul Martin Campbell este de acord si daca si frumoasa fiica a lui John Voight isi doreste asta, Angelina Jolie isi va pregati pumnalele pentru rolul focoasei agente rusoaice care face un joc dublu, Vespa Lynd.
Fara a fi scoase din competitie de atentia pe care o primeste Jolie de cand cu scandalul cu noul ei iubit, la rol mai candideaza iubita din viata reala a lui Daniel CraigSienna MillerJessica Alba si Cecile De France (High Tension).

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells